Kremy do twarzy dla dzieci

AA I Love you Baby, Sensitive, Łagodny krem nawilżający do twarzy i ciała

• 14 grudnia 2022 o 21:15
    przerwałam stosowanie.. dlaczego?
    Używa od:próbka
    Nie skończyliśmy tego kremu, ledwo zaczęłam dziecku smarować twarz czy ciało, dostało uczulenia w formie czerwonych plam.. Data na opakowaniu jest jeszcze ważna, producent pisze tutaj o bezpieczeństwie, o naturalnych składnikach, testowany alergicznie, wydawałoby się super jednak zmiany dziecka są ważniejsze.. Kremowa, ubita, biała konsystencja, bezzapachowa formuła, szybko wysychająca, idealnie wchłania się w skórę, nie jest tłusta. Trudno mi napisać jakie ma działanie.. Pierwszy raz tutaj zdarzyło się tak, aby taki krem z takimi dobrymi składnikami uczulił moje jedyne dziecko..
  • 21 czerwca 2022 o 16:41
    super
    kupiłam ten krem, ponieważ bardzo lubię kosmetyki marki AA - są zawsze bardzo delikatne dla skóry no i tanie. Oczywiście tubka bardzo fajna i zgrabna - aplikuje sie super - konsystencja bardzo dobra - nie jest ani za rzadki ani za gęsty. zapach delikatny. Super sie rozprowadza na skórze dziecka pozostawiając ją bardzo gładką i nawilżoną. Dla mnie najważniejsze jest to, że nie uczula - polecam!
    Zalety:
    • cena ok, zgrabna tubka, lekka konsystencja, dobrze sie wchłania
    viaeli
    13 czerwca 2021 o 16:20
    Delikatny
    Na krem natrafiłam kilka miesięcy temu, gdy uczulił mnie pewien inny produkt. Nie miałam czym smarować twarzy, skóra była bardzo sucha, a krem AA akurat był na promocji w Rossmannie. Sprawdził się fajnie, nie podrażnił, nie wysypało mnie po nim, lekko nawilżał, zostawiał skórę odrobinę matową. Teraz używam już innego kremu na co dzień, ale czasem wracam do produktu AA, gdy moja skóra jest podrażniona.
    Zalety:
    • jest bardzo łagodny dla skóry, pomógł mi z uczuleniem
    • ma super skład
    • delikatnie nawilża, łagodzi
    • jest zupełnie bezzapachowy
    Wady:
    • to nie jest krem, który zrobi na skórze nie wiadomo co, jest delikatny pod względem składu i działania (chociaż jak dla mnie jest to zaleta)
  • 19 kwietnia 2021 o 0:38
    fajny :)
    Daję 5 gwiazdek za to, że co najważniejsze nie zapycha. Mam bardzo wrażliwą cerę, mieszaną/naczynkową i naprawdę nie trudno u mnie o jakieś niespodzianki czy podrażnienia. Kremik sprawdza się dobrze, będzie również odpowiedni pod makijaż. Konsystencja jest lekka, nie zostawia lepkiej warstwy. Nie powiem, że to hit, lecz do tej pory lepszego nie znalazłam :) Dobrze „domyka” serum, cena tez super, bo (ok 17zl) w rossmanie. Używam go już od dość długiego czasu, to moje 3 opakowanie.
  • 11 listopada 2020 o 12:19
    Świetny krem dla osób z problematyczną cerą.
    Mam problematyczną cerę(wrażliwa, mieszana, zaczerwienienia, blizny po trądziku). Kupiłam ten krem ze względu na jego skład, gdyż wiele produktów oraz składników kremów zapycha moją cerę. Wcześniej stosowałam kilka innych kremów nawilżających, które miały mniej więcej naturalny skład, ale efekt nawilżenia był tylko chwilowy. Krem AA-I love my baby dobrze nawilża moją cerę oraz nie powoduje żadnych przykrych niespodzianek na twarzy.
    Zalety:
    • nie zapycha cery
    • dobrze nawilża
    • bezzapachowy
    • dobry skład