Żele pod oczy

Nivea Q10 Plus Energy Eye Roll-on Eneregtyzujący roll-on pod oczy

• 17 lutego 2021 o 22:59
    Trzeba tu lubić roll-ony
    Zauważyłam pewne efekty stosowania. Co prawda może nie fenomenalne, ale jakieś. Nie wiem tylko, czy wynikają ze składu tego produktu i jego faktycznego oddziaływania, czy może z faktu masowania roll-onem? Skłaniam się w stronę drugiej wersji. Lubię masaż okolicy oczu i roll-on bardzo mi to ułatwia. Zauważyłam przede wszystkim zmniejszenie opuchnieć i cieni pod oczami. Niestety, nie zadziała przeciwzmarszczkowo, jak obiecuje producent.
    aneti
    20 marca 2018 o 13:16
    Mocno przeciętny.
    Kupiłam krem w jakiejś śmiesznej cenie na promocji, zachęcona opakowaniem z roll onem. Na początku nie sprawdził się zupełnie, nie nawilżał, nie zmniejszał cieni pod oczami, nie robił nic, ale i nie szkodził. Odłożyłam go na jakiś czas i ostatnio wróciłam do używania go regularnie. Zauważyłam minimalne nawilżenie i minimalne zmniejszenie cieni pod oczami. Nie jest to jednak to co obiecuje producent
    Zalety:
    • praktyczne opakowanie
    Wady:
    • nie zauważyłam jakiegoś specjalnego działania
    Drogeria Super-Pharm
  • 19 marca 2018 o 21:44
    Czy każdy roll-on pod oczy nie działa?
    nie ważne czy wydaję na roll on 15 zł, 50 zł czy 150 zł efekt zawsze jest średni. Ani ten z nivea ani z Clinique za 115 zł nie dał sobie rady. Mam wrażenie że samo rollowanie kuleczką pod oczami daje lepszy efekt niż składniki kremu. Krem dobrze się wchłania i można spokojnie zrobić makijaż ale chyba wolę kremy w tubce lub słoiczku. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • wygodny w uzytku
    Wady:
    • efekt bez szału
  • 18 stycznia 2018 o 1:16
    U mnie się nie sprawdził
    Właściwie nie wiem co po nim oczekiwałam ale nie sprawdził się u mnie w żadnej kwestii. Nie odczułam efektu nawilżenia , nie wygładził ani nie rozjaśnił cieni pod oczami. Jedyne co mogę przyznać że ma poręczne opakowanie które wszędzie się mieści , nawet do małej kosmetyczki a sam produkt szybko się wchłania ale na tym koniec! Starałam się go używać regularnie przez conajmniej półtora miesiąca a przy mojej suchej skórze z cieniami pod oczami miałam nadzieje na jakikolwiek efekt pielęgnacyjny jednakże takiego nie uzyskałam . Bardzo lubię markę Nivea jednakże ten produkt nie spełnił moich oczekiwań w żaden sposób.
    Zalety:
    • Małe ergonomiczne opakowanie które wszędzie się mieści
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Brak efektu nawilżenia
    • Brak redukcji cieni pod oczami
    • Brak efektu pielęgnacyjnego
  • 12 września 2017 o 18:09
    Świetny!!!
    To mój pierwszy kosmetyk pod oczy w postaci roll-on i jestem nim zachwycona. Moim problemem bardziej niż zmarszczki są opuchnięcia pod oczami i szukałam czegoś co je zmniejszy. Nivea Q10 idealnie sobie poradził. Dzięki końcówce roll-on delikatnie masuje skórę pod oczami, jednocześnie ją chłodząc i odświeżając - idealny na ciężkie poranki ;-) Nawilża skórę i szybko się wchłania, nie podrażniając delikatnej skóry wokół oczu. Opakowanie jest bardzo ergonomiczne, idealnie mieści się w dłoni. Choć NiveaQ10 to tylko 10 ml pojemności, to jest przytym bardzo wydajne. Używałam go codziennie, a nawet kilka razy dziennie i starczył mi spokojnie na 2-3 miesiące. Jedyną wadą jaką w nim znajduję jest cena – 40 zł to jak dla mnie za dużo, nawet mimo jakości :-(
    Zalety:
    • zmniejsza opuchnięcia
    • nawilża
    • szybko się wchłania
    • chłodzi i odświeża
    • łatwa i wygodna aplikacja
    • ładne i bardzo poręczne opakowanie
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Żele pod oczy