Róże do policzków

Miss Sporty Insta Glow Blusher Róż do policzków

Bodyland.pl
Miss Sporty Insta Glow, róż do policzków 002 Radiant Mocha, 5 g
Miss Sporty Insta Glow, róż do policzków 002 Radiant Mocha, 5 g
Miss Sporty Insta Glow Róż 002 Radiant Mocha

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lipca 2024 o 9:55
    Róz Miss Sporty Insta Glow 002 Radiant Mocha
    Ten róż skradł moje serce od pierwszej aplikacji. Jest taki dziewczęcy i delikatny, wystarczy lekkie muśnięcie, aby nadac twarzy wyrazistości i delikatności. Uzywam numeru 002, dla mnie jest idealny. Wiele lat nie używałam w ogole różu, aż odkrylam ten i używam bardzo często. Zawsze musi byc w mojej kosmetyczce. Cena to okolo 18 zl, ale na promocji okolo 12 zl, dobry kosmetyk w niskiej cenie.
    Zalety:
    • Kolor
  • 19 marca 2024 o 23:32
    Dziewczęcy róż i już !
    Róż mieści się w okrągłym, plastikowym opakowaniu. Mam wersję w kolorze: 001 Luminous Beige ale według mnie nazwa koloru jest myląca , bo mało ma wspólnego z beżowym ten odcień. Jest to dziewczęcy róż, pudrowy róż z mnóstwem srebrnych drobinek. Właśnie te drobinki mnie oczarowały i dlatego zdecydowałam się na zakup tego kosmetyku. Myślę, że odcień który kupiłam dedykowany jest dla jasnych karnacji, ponieważ po nałożeniu na policzki, kości policzkowe daje subtelny efekt lekkiego muśnięcia różem, jest bardzo delikatny. Trzeba nałożyć kilka jego warstw aby stał się zauważalny ale cały czas oscyluje jednak w bardzo delikatnych tonach. Oczywiście zatopione w nim drobinki według mnie robią całą robotę. Dają fajny efekt rozświetlenia ale bardzo delikatnego rozświetlenia. Róż nie kruszy się ani nie osypuje. Bardzo dziewczęcy róż, który daje świetliste muśnięcie kolorem na twarzy.
    Zalety:
    • ciekawy kolor
    • trwały
    • tani
  • 10 stycznia 2024 o 11:43
    Gdyby nie tandetne opakowanie , byłby idealem
    Róże ( zarówno te nieco droższe jak i te tańsze) od blisko dwudziestu lat goszczą stałe w mojej kosmetyczce. Uważam, że tego typu kosmetyk nie tylko ożywia cerę, ale też ( nałożony w minimalnych ilościach na czole, u nasady włosów), pozwala ukryć oznaki zmęczenia Jeżeli chodzi o Miss Sporty, to mam odcień 003. Opakowanie to taki plastik fantastik, trochę tandetne, chociaż trzeba przyznać, że raczej nie ma szans, żeby samoistnie otworzyło się w torebce ( co oceniam oczywiście na plus). Roz nie pyli i nie robi plam na buzi. Można go stopniować, ale w mojej ocenie nie sposób zrobić sobie nim krzywdę. Kosmetyk ożywia, nadaje twarzy lekkiego rumieńca,a nałożony u nasady włosów na czole pozwala ukryć zmęczenie. Wygląda na twarzy bardzo naturalnie, efekt klauna nam nie grozi. Jest niesamowicie wydajny, używam go i używam i niewiele go ubywa. Dostępność to oczywiście Rossmann, więc jest ok. Cena regularna to coś około 19 złotych ( choć głowy sobie uciąć nie daję, bo kupowałam go już jakiś czas temu). Oczywiście trafiają się też promocje. Jest to idealny róż i dla starszych i dla młodszych Wizazanek. Tak go polubiłam, że wybaczam mu to tandetne opakowanie. Polecam. Za taką cenę warto spróbować.
  • 8 grudnia 2023 o 16:39
    Ekstra pink!
    Kupiłam róż do policzków po długiej przerwie od używania różu. Nie wiedziałam czy będę używać regularnie więc szukałam czegoś w dobrej cenie. I trafiło na Miss Sporty. Bardzo miłe zaskoczenie. Róż oprócz różu delikatnie rozświetla policzki , łatwo jest dostosować jego ilość według swoich potrzeb. Jest widoczny na tyle na ile nam na tym zależy. Jestem bardzo zadowolona , właśnie tego szukałam ????????????
    • Kolor
    • Rozświetlenie
  • 10 lipca 2023 o 18:36
    Super ;) polecam
    Mam odcień taki bardziej różowy (nie chce mi się sprawdzać jaki teraz) i polecam go, zwłaszcza na lato i ogólnie cieplejsze dni ;) Jest delikatny, ładnie rozświetla, podkreśla i sprawia, że twarz jest promienna. No i te drobinki są super. Widać go na policzkach - ani nie jest za mocny, ani za słaby. Chociaż jedna warstwa to dla mnie za slabe muśnięcie kolorem i prawie nic nie widzę wtedy na skórze - więc używam dwie/trzy. Nie trzeba nakładać dużo warstw. Ten róż jest z drobinkami. Tworzy taki naturalny look. Bezproblemowa aplikacja. Cena nie jest wysoka. Jest wydajny.
    Zalety:
    • Kolor, Konsystencja
    • Rozświetla dodatkowo
    • Drobinki
    • Ładny kolor
    • Prosty w aplikacji (używam pędzla do różu)
    • Design
    • Dobra wydajność
    • Nie roluje się