Tusze do rzęs

W7 Absolute Lashes Mascara Wydłużający tusz do rzęs

• 19 grudnia 2019 o 13:06
    Oj nie
    Kupiłam go w takim boxie z najlepszymi produktami firmy. Bardzo kiepski tusz. Minimalnie pogrubia i wydłuża, za to rozdziela. Nie kruszy się. Szczotka trochę mnie kłuje. Kiepski. Póki co leży prawie nieużywany.
    saajko
    10 kwietnia 2019 o 20:05
    mnie się spodobał
    Szczerze mówiąc bardzo zaskoczyły mnie te wszystkie negatywne opinie, bo mnie tusz naprawdę przypadł do gustu, a na ogół jestem wybredna. Aplikacja kosmetyku szybka i raczej bezproblemowa, rzęsy nie sklejają się, ani nic się nie rozmazuje. Tusz przepięknie wydłuża rzęsy i efekt naprawdę jest zadowalający. Produkt jest trwały, nie osypuje się ani nie odbija na powiece w ciągu dnia. Dodatkowo jest dobrze dostępny oraz tani. Ja nie widzę w nim żadnych wad i kupię kolejne opakowanie ;)
  • 18 marca 2018 o 16:36
    W7 Absolute Lashes Mascara
    Tusz jest jedną wielką pomyłką. Nazwa może i adekwatna bo nie robi absolutnie nic pozytywnego. Nie robi niczego co obiecuje producent...nie wydłuża, nie pogrubia i nie zapewnia wachlarza rzęs. Za to negatywnych rzeczy jest sporo: - kruszy się -obsypuje - odbija na górnej powiece -masakrycznie źle zmywa Nie polecam. Nigdy nie kupię. Wyrzuciłam do kosza.
  • 16 marca 2018 o 22:05
    Niestety brak efektu a trwałość aż boli..
    To chyba miał być zamiennik pewnego kultowego tuszu...Kultowego nie znam ,ale myślę, ze koło zamiennika to nie leżało. Zaczynajac od szczoteczkitaka silikonowa , ale nie wiem dlacego przy malowaniu zostają na niej takie , nie wiem jak to nazwać "kłaczki" tuszu..? Takie jakby kawałki tuszu? Zostają na szczoteczce. Maluję te rzęsy ...i maluję ...tuszuję.. dolne..marnie mi idą..górne chyba z 10 razy..wymalowałam powiekę...cholera..Tak to mniej więcej wyglądało.. W końcu efekt tylko "w miarę" no ale nie będe tego ścierać jak tyle czasu poświęciłąm..mozę być . Wieczorem...to jednak pomyłka. PO pierwsze: osypał się bardzo... a po drugie rzęsy już nie wyglądały..posklejane,.. osypane...jakieś take wymęczone...:( Co prawda ja zapłaciłam za ten tusz grosze, ale są tanie tusze , które jednak dają naprawdę zadowalający eekt przy niewielkim wysiłku i wytrzymują do wieczora więc na ten akurat egzemplarz szkoda kasy.
    Zalety:
    Wady:
    • trwałość, trwałość, osypywanie się...żeby jakiś konkretny efekt uzyskac trzeba popracowąć stanowczo za długo
  • 7 marca 2018 o 16:16
    Słaby
    Zachęcona jakością innych kosmetyków marki W7 zdecydowałam się na zakup tego tuszu. Maluje, dobrze rozczesuje, ma dobrą szczoteczkę, ale poza tym nic, zero jakiegokolwiek efektu. Nie wydłuża tak jak obiecuje producent, nie pogrubia, nie zwiększa objętości.
    Zalety:
    • Dobrze rozczesuje
    Wady:
    • Nie spełnia swojego zadania - nie wydłuża

Zobacz także inne Tusze do rzęs