Tusze do rzęs

Giorgio Armani Eyes To Kill, Mascara Lenght & Volume Lash Artillery Pogrubiająco - wydłużający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 51 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Shazney
    21 stycznia 2025 o 13:05
    Długotrwały, elegancki efekt na rzęsach
    Kolejna perełka marki Armani. Wspaniały tusz do rzęs, do którego często wracam. Eyes to Kill to jedna z niewielu maskar, które radzą sobie z moimi długimi, ale prostymi rzęsami. Podkręca je, pogrubia i wspaniale definiuje, bez uczucia ciężkości, sztywności i przerysowanego efektu. Oczy nabierają wyrazistości, głębi i eleganckiego wyglądu. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby tusz odbił mi się na górnej czy dolnej powiece. Nie kruszy się, nie rozmazuje, nie migruje do oka. Nie podrażnia też, nie uczula i nie powoduje łzawienia. Formuła jest wystarczająco gęsta, nie trzeba czekać aż produkt nabierze odpowiedniej konsystencji, by można było go użyć. Opakowanie jest proste, minimalistyczne, eleganckie, charakterystyczne dla Armaniego. Nie mam się do czego przyczepić. Może jedyna jego wada to cena, jednak tusz występuje też w wersji miniaturowej i często zdarza mi się zakupić mniejsze pojemności w niższej kwocie.
    W perfumerii
    Sugary
    11 maja 2023 o 17:56
    Nic nadzywczajnego
    Po wielu pozytywnych opiniach postanowiłam kupić tą maskarę i niestety rozczarowałam się. Uważam, że ten tusz do rzęs jest przeciętny. Ładne opakowanie, bardzo wygodna klasyczna szczoteczka - czyli coś co większość z nas lubi najbardziej i w zasadzie to tyle. Spokojnie dorównują mu zwykłe tusze drogeryjne. Największa wadą tego tuszu jest to, że bardzo mocno odbija się na powiekach - efekt pandy jak ta lala ;) Jest nietrwały, osypuje się i kruszy. Nie wiem, spodziewałam się czegoś więcej po kosmetyku tej marki. Nie jest wart swojej ceny.
  • 12 kwietnia 2023 o 21:38
    Dobry, ale nie najlepszy
    Ładnie wydłuża i pogrubia rzęsy, nie podrażnią i nie uczula. Nie wysycha, jest bardzo wydajny. Niestety, czasem się osypuje i rozmazuje. Drogi, ale można wypróbować.
    Zalety:
    • wydajny,
    • ładne opakowanie,
    • wydłuża i pogrubia.
    Wady:
    • trwałość,
    • wysoka cena
    W strefie wolnocłowej
  • 26 czerwca 2022 o 10:09
    W tym tuszu jest moc
    Tusz ma ładne, eleganckie opakowanie, w kolorze fortepianowej czerni, zakręcany na klik, produkt nie wylewa się i nie brudzi nam opakowania. Zaopatrzony jest w miękką i dużą szczoteczkę. Jest na tyle precyzyjna, że można dotrzeć do każdej rzęsy, nawet tych najkrótszych. Pierwsza warstwa ładnie rozczesuje i rozdziela rzęsy, uzyskujemy wówczas efekt wydłużenia i codziennego lekkiego makijażu. Chcąc uzyskać efekt mocniejszy nakładam drugą warstwę i rzęsy zyskują znacznie na gęstości, a wydłużenie jest mocniej zauważalne. Kolor czerni piękny. Tusz nie kruszy się nie odbija na powiece. Wytrzymuje cały dzień, a ze zmyciem też nie mam żadnego problemu- każdy micelar da radę. Tusz nie jest łatwo dostępny, w jednej tylko perfumerii, ale można kupić internetowo, często w promocji. Dodam, że nie podrażnia, a wydajność bardzo dobra, na długie tygodnie.
    Zalety:
    • efekt makijażu
    • trwałość
  • 25 czerwca 2022 o 17:02
    Ładne podkreślenie rzęs, bez grudek i efektu "pajęczych odnóży"
    Mascara ładnie podkreśla rzęsy, należycie je rozdziela i nie pozostawia grudek, ani nie skleja ich w te słynne "pajęcze odnóża" - nawet teraz, kiedy właściwie używam go już dłużej niż te podstawowe sześć miesięcy. Robi to, co ma robić i robi to dobrze.
    Zalety:
    • ładnie podkreśla rzęsy
    • nie skleja
    • nie robi grudek
    • nie robi efektu "pajęczych odnóży"
    • eleganckie opakowanie
    Wady:
    • wysoka cena