Kremy i maski do rąk

Produkty Benedyktyńskie Krem do rąk z miodem i żurawiną

Kiia
    25 listopada 2019 o 23:57
    Jeden z najlepszych jakie miałam
    Krem kupiłam przy okazji wizyty w Tyńcu. Turyści okupowali się tam na potęgę, więc nie chciałam być gorsza. Skusiłam się na zakup kremu, bo miał fajny patyczek, którego przeznaczenia nie byłam w stanie rozszyfrować (ale ostatecznie zrozumiałam o co z nim chodzi). Początkowo krem nie przypadł mi do gustu, pomimo naprawdę pięknego zapachu. Wydawał mi się zdecydowanie zbyt treściwy jak na moje potrzeby, ale po dłuższym stosowaniu zauważyłam, że moje są w zdecydowanie lepszej kondycji. Nie potrzebują już regularnego nawilżenia oraz stały się znacznie gładsze i miększe.
    Zalety:
    • nawilża
    • ładnie pachnie
    • jest w miarę wydajny
    Wady:
    • odkręcana tubka jest niepraktyczna
    • krem sam "wychodzi" z opakowania nawet po lekkim naciśnięciu
    • ciężko dostępny (obecnie praktycznie nie do kupienia, więc może jest wycofywany)
    • jak na mój gust patyczek jest bezużyteczny, bo krem można łatwo wycisnąć z tubki
  • 15 marca 2019 o 0:53
    Warty polecenia
    Bardzo fajny krem do rąk o niesamowicie gęstej konsystencji. Dobrze nawilża i odżywia dłonie, bardzo szybko się wchłania. Zapach jest delikatny, całkiem przyjemny. Minusem jest opakowanie, ponieważ nawet przy delikatnym naduszeniu tubki krem od razu wylatuje.
    Miula21
    29 stycznia 2018 o 17:34
    Najlepszy krem do rąk
    Krem doskonale nawilża dłonie. Szczególnie czuć różnicę, gdy ręce są bardzo suche. Od razu widać poprawę. Mi najbardziej podpasował zapach mleko i miód, który jest moim ulubieńcem. Wracam do niego co jakiś czas, gdyż zdecydowanie tego warty.
    Zalety:
    • Wielką zaletą jest tubka, do której przymocowany jest patyczek, aby "wydusić krem".
    • Zapach jego zniewala.
    • Bardzo dobra cena.
    • Krem nie jest za rzadki, przez co jest wydajny.
    Wady:
    • Gdy mocniej przyciśnie się tubkę, to krem sam "wychodzi".
    • Niestety kremu nie można kupić w zbyt wielu sklepach.
  • 17 listopada 2016 o 13:13
    Fajny krem
    Będąc w Krakowie odwiedziłam sklep z produktami benedyktyńskimi i kupiłam kilka kosmetyków w tym ten krem do rąk. Opakowanie kremu to aluminiowa tubka na górze opakowanie załączony jest drewniany patyczek do zwijania tubki i wyciskania kremu. Plusy: konsystencja: krem jest gęsty i zarazem wydajny, zapach: oryginalny i wyrazisty: owocowy i słodki ale przełamany kwaskowatą nutą żurawiny, pozostaje na dłoniach, działanie: dobrze nawilża, wygładza i zmiękcza skórę dłoni , dobrze się wchłania, nie pozostaje lepka i tłusta warstwa, dłonie są aksamitne, gładkie i miękkie, wydajność: niewielka ilość wystarcza na jednorazowe użycie. Minusy: niewygodna i mała zakrętka wolałabym zamknięcie na klik, ale cóż...., dostępność: słaba wybrane stacjonarnie sklepy lub Internet. Polubiłam ten krem i polecam go wypróbować. Na pewno kupię jeszcze nie raz.