Niuqi, Young, Kojący krem do rąk `Zrelaksowana lama`

2 HIT!
87 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiKrem do rąk przynoszący ukojenie. Zawiera olej kokosowy, który pomaga utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia skóry, chroniąc ją przed wpływem negatywnych czynników zewnętrznych. Ekstrakt z ananasa łagodzi podrażnienia, nadając skórze dłoni promienny blask.
Cechy produktu
- Pojemność
- <50ml
- Rodzaj
- kremy do rąk
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 23
17 marca 2023, o 14:19
Świetny
Krem mnie zaskoczył. Kupiłam przypadkowo na zakupach w Biedronce w niskiej cenie. Krem charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem a konsystencja produktu jest lekka i łatwo się rozprowadza oraz szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Krem ma wygodne małe opakowanie, szatą graficzna bardzo kolorowa i wesoła. Produkt wydajny. Bardzo dobrze nawilża i regeneruje skórę dłoni.
8 marca 2023, o 06:20
- Opakowanie: 5
Bardzo fajny krem do rąk
Krem do rąk kupiłam w Biedronce aby zostawić na działce i mieć tam z jednen. Krem jest w małym opakowaniu. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Krem nawilża i regeneruje skórę dłoni. Produkt wydajny.
21 stycznia 2023, o 10:19
Używa produktu od: 2 tygodnie
20 stycznia 2023, o 07:17
- Opakowanie: 5
Przede wszystkim krem łatwo dostępny, ponieważ w sieci Biedronka kupię . Opakowanie przed wszystkimi z ładną wesołą szatą graficzną i małe podręczne idealne do torebki.
Krem charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, który nie jest drażniący. Konsystencja jest przyjemna i szybko się rozsmarowuje a wchłania się w tempie ekspresowym, nie pozostawiając tłuste filmu czy lepkiej warstwy. Skóra jest miękka, nawilżona i gładka.
Produkt w niskiej cenie i wydajny.
15 sierpnia 2022, o 23:19
Nie wie, czy kupi ponownie
Kupiony w: Nie podano
22 marca 2022, o 20:44
Bardzo lubię
Krem kupiłam po przeczytaniu pozytywnych komentarzy na wizażu zawsze tak sprawdzam kosmetyki i tym razem się nie zawiodlam.
Krem w ciekawej kolorystycznie oprawie Lamy mieści w środku prawdziwe cudo. Moje dłonie są zniszczone i pękają w okresie zimowym. Krem przyniósł mi ulgę nawilżył i ukoić spękaną skórę a do tego pięknie pachnie.
Kosmetyki tej marki można spotkać często w biedronce w promocji więc dostępność jest wysoka.
Wygodne i poręczne opakowanie sprawia że krem da się wydobyć do ostatniej kropli. Polecam
ZALETY: Działanie
Piękny zapach
Dostępność
2 marca 2022, o 14:20
- Opakowanie: 5
Nie mam do czego się przyczepić, bo ten kosmetyk spełnia wszystkie wymagania, które stawiam kremom do rąk. Koi dłonie, nawilża, efekt jest dosyć długotrwały, do tego ta śmiesznie niska cena ;)
Kremy do rąk od Niuqi to moje odkrycie roku 2021. Nigdy nie sądziłam, że krem kosztujący 4 złote, może się okazać o niebo lepszy od tych droższych!
Moje dłonie wymagają specjalnej pielęgnacji, zwłaszcza w okresie zimowym. Skóra szybko się wysusza, pojawiają się bardzo bolesne pęknięcia, zwłaszcza na palcach wskazujących i knykciach. Wystarczy chwila zaniedbania a dłonie pękają do krwi! Żyjemy w czasie, gdzie na każdym kroku oczekuje się od nas dezynfekcji dłoni, a większość tych preparatów jest na bazie alkoholu, które nie są obojętne dla skóry.
Krem jest w uroczym opakowaniu z lamą, szata graficzna jest w kolorach bieli, szarości, fiolecie i różu. Mazidełko ma średnią konsystencję, jest bardzo wydajny i cudownie pachnie kokosem. Wielbicielki kokosa będą zachwycone!
Kosmetyk zawiera 91% składników pochodzenia naturalnego, co jest dla mnie dużym plusem !
W składzie jest olej kokosowy, który mocno nawilża dłonie. Ananas będzie łagodził podrażnienia i rozjaśniał.
Co nam obiecuje producent ?
- ukojenie
- nawilżenie
Mogę z czystym sumieniem polecić ten kosmetyk, bo spełnia wszystkie obietnice! Dłonie są świetnie ukojone i nawilżone. Krem nie pozostawia nieprzyjemnej otoczki na dłoniach. Efekt nawilżenia utrzymuje się do kolejnego mycia rąk. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam poprawę kondycji skóry dłoni!
Jestem zszokowana, że za cztery złote można znaleźć taki dobry krem. Będę do niego wracać z wielką przyjemnością !
ZALETY: - świetnie koi, odżywia i nawilża skórę
- bardzo wydajny
- odpowiednia konsystencja, dobrze się rozprowadza
- ładny zapach kokosa
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Zapach: 3
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 5
Opakowanie przyciąga uwagę, zawiera 50 ml treściwego kremu o słodkim zapachu. Ręce są ukojone, szybko i na długo zregenerowane. Krem dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Zdecydowanie warto spróbować, seria jest spora i można eksperymentować.
ZALETY: *szybko się wchłania
* dobrze nawilża i regeneruje skórę rąk, nawet bardzo przesuszoną
* wydajny
* poręczne lekkie opakowanie z plastiku
* pojemność idealna do torebki 50 ml
* słodki zapach
* niska cena
WADY: Zapach może być zbyt silny dla niektórych.
12 stycznia 2022, o 21:02
Krem za 4 złote jest miłym zaskoczeniem
Zrelaksowana lama krem do rąk ukojenie kokos i ananas piękny zapach kokos przebija ananasa czuć troszeczkę utrzymuję się na skórze dość długo jest lekkiej kremowej konsystencji koloru białego momentalnie się wchłania pozostawia na rękach ochronny film lecz nie tłusty nic się nie klei dłonie są miekie aksamitne dobrze nawilża poprawa kondycji skóry jest zauważalna dłonie nie są suche i nie przesuszaja się tak szybko wyglądają zdrowo za 50 ml krem zapłaciłam 4 złote w biedronce szata graficzna powala jest tak śliczna ze nie da się jej nie zauważyć różowo fioletowa tubka z wizerunkiem lamy tubka jest mieka bez problemu użyjemy produkt do końca korek jest mały dokręcany ale tubka stabilnie na nim stoi i ładnie się prezentuje dodatkowo krem po odkreceniu korka okazuje się być zaklejony sreberkiem za co duży plus krem uważam za bardzo dobry produkt
ZALETY: Nawilża zostawia ochronną warstwę na skórze i poprawia jej kondycję ładny zapach piękna szata graficzna niska cena
WADY: Brak
12 grudnia 2021, o 19:59
Kupiony w: Inna drogeria
- Opakowanie: 5
W tej cenie nie spotkałam lepszego
Jakiś czas temu dorzuciłam ten krem do koszyka w Biedrze, bardziej z ciekawości niż potrzeby. Nie spodziewałam się fajerwerków ani cudów jednak czuję się nim miło zaskoczona. Krem kosztował 5 czy 6zł z tego co wiem pojawia się co jakiś czas w Biedrze a w tej cenie waaarto się nim zainteresować.
Krem zapakowany w małą tubkę o pojemności 50ml. Tuba jest elastyczna, bez problemu można wydozować odpowiednią ilość a nawet jak krem był przy końcówce to bez problemu dało się wycisnąć. Krem ma śmieszną grafikę, nie sposób nie zwrócić na nią uwagi i po prostu się skusić. Krem ma biały kolor, zbitą ale lekką formułę, która przyjemnia rozprowadza się w dłoniach. Pozostawia delikatną natłuszczajaca warstewkę, ale nie jest klejąca ani ciężka. Czuć jak otula dłonie i bardzo lubiłam to w tym kremie, bo była to na tyle delikatna warstewka, że nie pobrudziła ubrań, nie była kłopotliwa kiedy musiałam zaraz coś zrobić a jednocześnie było ją czuć jeszcze długo po użyciu kremu.
Jeśli chodzi o zapach bez zastanowienia wybrałam wariant kokos/ananas i nie żałuję. Zapach bardzo uprzyjemniał każdą aplikacje - kremowy, słodki kokosek zmieszany z ananasem, choć to kokos wyczuwalny jest tu mocniej. Podczas aplikacji nadal czuć ten zapach i ja go czułam jeszcze trochę po.
Jeśli chodzi o efekty, nie widzę minusów. Moje dłonie potrzebują takiej codzienniej dawki nawilżenia, ale lubię też jak krem jest lekko natłuszczający. Ten pod względem powyższych wymagań sprawdził się całkowicie. Odczuwalnie zmiękczał, delikatnie nawilżal i natłuszczał skórę dłoni bez obciążnia czy klejenia. Mimo, że nawilża dość delikatnie to okazało się, że na moje dłonie było to w sam raz. Skóra była optymalnie zadbana, gładka u mnie sprawdzał się zarówno do używania w ciagu dnia, a także na noc gdy wolałam nałożyć go w większej ilości. U mnie świetnie poradził sobie również z suchymi skórkami, delikatnie je zmiękczając. Czy koi? Trudno mi się odnieść bo skóra moich dłoni nie jest wrażliwa oprócz sezonowych podrażnień ale podczas całego czasu stosowania dłonie były w dobrej formie i niczego im do szczęścia nie brakowało.
Jestem tym kremem miło zaskoczona, jeśli kolejny raz trafi się w Biedrze chętnie sięgnę ponownie. W tej cenie nie spotkałam jeszcze tak udanego kremu do rąk, polecam!
8 czerwca 2021, o 17:54
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Krem kojacy Niuqi zrelaksowany lama
Krem do rak w ślicznym opakowaniu z urocza Lama jako szata graficzna poj 30ml cena 4:99
Krem ma konsystencje dosc kremowa o przyjemnym zapachu kokosa z ananasem
Zapach nie utrzymuje się zbyt dlugo ale jest sliczny
Krem dosc dobrze nawilza skore szybko się wchlania. Czuc ukojenie gdy skora jest mocno nadwyrezona środkami czystości chemia.
Z czystym sumieniem polecam
ZALETY: Sliczne opakowanie
Niska cena
- Zapach: 4
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 4
bardzo lubię
Kremik, który dobrze pachnie i ładnie nawilża. Nie powiem, że to najlepszy krem jaki miałam, bo tak nie jest, ale nie żałuję, że go kupiłam. Jest delikatny i nadaje delikatne nawilżenie. Szybko się wchłania, zapach pozostaje na dłużej. Opakowanie jest wydajne i przede wszystkim urocze. To co jest jego zaletą to cena i dostępność - znajdziecie, go w każdej Biedronce i kosztuje około 5zł.
ZALETY: cena
zapach
wydajność