Kremy i maski do rąk

Niuqi Young, Kojący krem do rąk `Zrelaksowana lama`

• 5 czerwca 2024 o 18:25
    Jest w porządku
    Krem skusił mnie głównie swoim uroczym opakowaniem i przystępną ceną. Ma przyjemny zapach. Dobrze się rozsmarowuje, ale wchłania się dość wolno więc ja stosowałam go głównie na noc, bo wtedy uczucie lekko lepkich rąk mi nie przeszkadza. Moja skóra po zastosowaniu tego kremu była miła w dotyku i nawilżona. Podsumowując, krem jest w porządku, ale można znaleźć lepsze w podobnej cenie.
  • 4 października 2023 o 10:41
    Krem
    Krem do rąk, spełnia swoje działanie, ale bardzo powoli się wchłania, fajnie odżywia ale długość wchłaniania trochę mi przeszkadza w przeciwieństwie do innych kremów
    Zalety:
    • Nawilża mocno
    Wady:
    • Długie wchłanianie
  • 30 sierpnia 2023 o 9:34
    Bardzo fajny
    W grudniu kupiłam wszystkie 4 kremy do rąk z tej serii po 2 zł za sztukę w Biedronce. Krem jest mały, idealny do torebki. Muszę przyznać że za te cenę to naprawdę nie można narzekać. Dłonie nawilżone, skóra gładka, odczuwalnie zmiękcza i likwiduje uczucie szorstkości naskórka. Fajny do codziennego stosowania. Super szata graficzna i zapach. Nie jest to krem woda - czuć lekki film na skórze. Polecam :)
    Zalety:
    • Nawilża
    • Pielęgnuje
    • Bardzo niska cena
    • Super szata graficzna
    • Piękny zapach
    Wady:
  • 17 marca 2023 o 14:19
    Świetny
    Krem mnie zaskoczył. Kupiłam przypadkowo na zakupach w Biedronce w niskiej cenie. Krem charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem a konsystencja produktu jest lekka i łatwo się rozprowadza oraz szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Krem ma wygodne małe opakowanie, szatą graficzna bardzo kolorowa i wesoła. Produkt wydajny. Bardzo dobrze nawilża i regeneruje skórę dłoni.
  • 8 marca 2023 o 6:20
    Bardzo fajny krem do rąk
    Krem do rąk kupiłam w Biedronce aby zostawić na działce i mieć tam z jednen. Krem jest w małym opakowaniu. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Krem nawilża i regeneruje skórę dłoni. Produkt wydajny.