Balsamy do ust

Nivea Care & Colour, Pomadka do ust `Red`

• 23 kwietnia 2024 o 13:59
    Dobrze chroni usta
    Pomadka ma tłustą konsystencję, doskonale rozprowadza się na ustach i je długotrwale chroni. Ma komfortową formułę. Zapewnia gładkość moim ustom oraz nawilżenie. Zapobiega przesuszeniu ust, pierzchnięciu. Idealnie sprawdza się zarówno latem jak i zimą. Niekorzystne warunki atmosferyczne nie są dla moich ust straszne. Pomadka jest wydajna. Ma wygodny, wykręcany sztyft. Jest wydajna.
    julamgx
    4 stycznia 2021 o 17:35
    ciekawy produkt - ochrona i kolor w jednej szmince
    Zdecydowanie polecam dla osób szukających w zimie nawilżenia i ochrony dla ust. Jest średnio trwała, dlatego warto ją nosić ze sobą. Kolor nie jest bardzo intensywny, ale jest widoczny. Pomadka nie ma intensywnego zapachu, jest on raczej słaby, ale dość przyjemny.
    • kolor
    Wady:
    • trwałość
    Perrie9
    25 sierpnia 2019 o 11:17
    Nawilżenie i kolor w jednym
    Pomadka to bardzo fajna sprawa. Nadaje ustom kolor i jednocześnie fajnie je nawilża. Niestety średnio mi odpowiada jej kolor ale to ja po prostu wybrałam zły odcień to nie wina tej pomadki. Dodatkowo całkiem ładnie pachnie. Niestety jest średnio trwała.
    • nawilżenie
    • nadaje kolor
    Wady:
    • średnio trwała
  • 14 marca 2019 o 12:48
    Dla mnie super
    Pomadki ochronne są mi bardzo potrzebne. Zwłaszcza zimą kiedy moje usta mają dużą tendencję do pękania. Nivea ma sporo świetnych pomadek, ale przeważnie przeszkadzał mi zapach w tych niby bezzapachowych. Ta pomadka ma ładny zapach, doskonale nawilża usta, więc spełnia swoja najważniejszą rolę. A do tego wszystkiego dla mnie dużym plusem jest to że otula usta delikatnym kolorem "ust'. Dla mnie ta pomadka jest świetnym podkreśleniem naturalnego koloru moich warg. Wiadomo niestety jak większość pomadek ochronnych jest średnio trwała. No ale taki już ich urok. Ogólnie zakup uważam za udany i używam jej do tej pory :)
    • Kolor
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Mało trwała.
  • 18 stycznia 2019 o 15:34
    Spoko
    Bardzo lubię tą pomadkę. Kupiłam ją w Rossmanie, bardzo spodobał mi się kolor więc pomyślałam, że wypróbuję zwłaszcza za tak niską cenę. Ma poręczne opakowanie, które można nosić w torebce. Opakowanie po dłuższym użytkowaniu nie rozwala się. Jedynie napisy się trochę starły. Odcień pomadki to taka lekka czerwień. Zostawia lekki kolor na ustach. Ale przez to, że zostawia kolor słabo nawilża i przez dłuższe użytkowanie zauważyłam lekkie wysuszenie ust. Używam już jej kilka miesięcy po kilka razy dziennie. A więc to świadczy o dużej wydajności tego produktu. Czy wrócę do niej? Nie wydaje mi się, bo ja przede wszystkim od pomadki oczekuję dobrego nawilżenia. Ale polecam z uwagi na ładny odcień jaki pozostawia na ustach.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Odcień
    • Wydajna
    Wady:
    • Lekko wysusza

Zobacz także inne Balsamy do ust