Kremy na noc

Galenic Beaute De Nuit Żel Chrono-Aktywny Na Noc 50ml

Moll87
    13 sierpnia 2020 o 23:56
    Nawilżający kompres
    sformułowanie z opisu produktu: nawilżający kompres idealnie oddaje naturę tego produktu. Formuła żelowa, ale bardzo jak na żel bogata. Rozprowadza się przemiło, szybko wchłania i pozostawia lekką warstwę na skórze. Pachnie delikatnie i ładnie. Przede wszystkim działa "pompująco" na skórę. Nawilża i przez to napina i wygładza cerę. Świetny efekt! Polecam młodszym jako podstawę, a starszym jako uzupełnienie cięższej pielęgnacji.
  • 1 kwietnia 2020 o 21:16
    Jestem na tak !
    Kończę właśnie pierwsze opakowanie. Nie jestem fanką konsystencji typowo żelowych, a tutaj takie zaskoczenie ! Żel jest dość treściwy (nie jest typowym hydrożelem). Produkt pięknie pachnie. Ma właściwości chłodzące, co dla mnie jest wyjątkowo przyjemne w stosowaniu. Po nałożeniu produktu czuć komfort na skórze, ukojenie i delikatny chłodek, który wręcz rozluźnia mięśnie mimiczne twarzy ! Na pewno sięgnę po kolejne opakowanie :)
    Zalety:
    • piękny zapach
    • przyjemny w stosowaniu
    • daje uczucie komfortu
    • dobrze nawilża i koi
    • genialnie chłodzi
  • 30 marca 2020 o 18:49
    Nocne wspomaganie skóry
    Ten żel dostałam od koleżanki jako dodatek do urodzinowego prezentu, i kosmetyk okazał się strzałem w 10! Już samo opakowanie jest eleganckie, szklane, a pastelowa barwa żelu zapowiada nam produkt o właściwościach kojących i nawadniających skórę. Po jego zastosowaniu zostaje przez chwilę nieco lepka warstwa, ale ona szybko się redukuje, natomiast rano moja skóra jest wyraźnie nawilżona i wypoczęta. Natomiast sam zapach jest bardzo przyjemny i relaksujący.
    Zalety:
    • działanie nawadniające i kojące, opakowanie, zapach, konsystencja
    Wady:
    • cena jest dosyć wysoka,ale warto szukać promocji, no i nie każda apteka ma tą markę w swoim asortymencie, więc trzeba trochę poszukać
  • 7 sierpnia 2019 o 22:15
    Na tak :)
    Żelowa formuła przekonała mnie do zakupu produktu, zwłaszcza że zostało mi polecone abym stosowała go po peeligu tej samej firmy. Krem - żel szybko się wchłania pozostawiając lepką warstwę na twarzy (osobiście mi to nie przeszkadza). Fajnie nawilża, a rano cera jest wypoczęta i posiada wiecej blasku.
    Zalety:
    • żelowa konsystencja
    Wady:
    • mało higieniczne opakowanie
    peszy
    20 grudnia 2017 o 14:30
    Wart uwagi
    Jest to produkt na noc w postaci żelu, ale nigdy nie spotkałam się z żelem który byłby tak treściwy. Wystarczy niewielka ilość, ponieważ produkt nie wchłania się całkowicie, pozostawiając lekką powłoczkę na twarzy. Można powiedzieć że jest to taki żelowy kompres. Nie polecam od razu po nałożeniu przykładać głowę do poduszki, nie testowałam tego, ale myślę że sporo może się wchłonąć w poszewkę zamiast w twarz. Daje przyjemne uczucie odświeżenia, zapewne też jego jasno błękitny kolor działa na psychikę i daje poczucie chłodzenia, ale to złudzenie. Ten krem nie chłodzi. Rano skóra jest dużo lepiej nawilżona, taka napompowana i promienna. Duży plus za piękny słoiczek, niby prosty ale jednak elegancki. Słoiczek jest z grubego plastiku, który imituje szkło. Z wad widzę tylko jedną - cena nie jest niska
    Zalety:
    • mocny efekt nawilżenia
    • dość treściwy żel
    • wydajny
    • pieknie pachnie
    • ładne opakowanie
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na noc