Kremy na noc

Nivea Hydra Skin Effect, Żel-krem na noc z kwasem hialuronowym

Nivea Hydra Skin Effect Refreshing krem na noc 50 ml dla kobiet

AnaSky
    7 czerwca 2024 o 16:48
    Krem, który działa niczym całonocna maska
    Krem kupiłam na wyprzedaży w Rossmannie. Lubię produkty z kwasem hialuronowym, a sama Nivea to sprawdzona marka. Produkt mieści się w granatowym pudełku, samo opakowanie ma srebrną zakrętkę, słoiczek jest ciemnoniebieski. Krem zabezpieczony jest sreberkiem, co jest dla mnie ważne. Krem ma barwę błękitną i lekką konsystencję. Pachnie bardzo przyjemnie, subtelnie, uprzyjemnia to pielęgnację. Jest wydajny, niewielka ilość kremu starcza na aplikację na twarz, szyję i dekolt. Wchłania się błyskawicznie, nie pozostawia lepkiej warstwy. Najlepsze jest to, co widzimy rano w lustrze. Moja skóra jest dojrzała, potrzebuje nawilżenia i odżywienia. Dla mnie ten krem to petarda i działa jak niejedna dobra maska całonocna. Skóra rano jest jasna, gładka, sprężysta, wygląda na wypoczętą i mega zdrową. Efekty mnie naprawdę zaskoczyły, to krem, do którego zdecydowanie będę wracać.
    Turkiye
    10 października 2023 o 14:39
    Pielęgnacja dla każdego
    Jestem w szoku! Produkt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Opakowanie bardzo przyjemne, przy moich długich paznokciach forma szpatułki to świetna opcja. Krem ma przyjemną konsystencję, świetnie nawilża, odżywia skórę. Budząc się czuję, że skóra rzeczywiście mocno się zregenerowała. Lekki, ale przyjemny zapach, nie utrzymuje się długo przy roztarciu zapach zaraz znika. Na 100% mogę go polecić. Mam skórę mieszaną i przy suchych miejscach radzi sobie świetnie jak i przy lekko tłustych. Pielęgnacja dla każdego.
  • 27 grudnia 2022 o 12:09
    Rewelacyjny krem
    Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tym kremem. Ma bardzo przyjemną, żelową konsystencję, która nie pozostawia lepiącego filmu na skórze. Krem bardzo mocno, długotrwale i intensywnie nawilża. Dawno nie miałam skóry tak dobrze nawilżonej, co przekłada się na jej sprężystość i dobry wygląd. Mam skórę wrażliwą i w żaden sposób jej nie podrażnia.
  • 5 sierpnia 2021 o 9:14
    Nawilża intensywniej niż wersja "na dzień"
    Produkt ma bardzo ładne, lekkie, choć eleganckie opakowanie. Żel ma błękitny odcień, ma dość rzadką konsystencję. Zapach moim zdaniem nie należy do najpiękniejszych, jest bardzo chemiczny. Aby pokryć cerę wystarczy jego niewielka ilość jest więc wydajny. Po jego zastosowaniu rzeczywiście odczuwalne jest mocne nawilżenie, intensywniejsze niż przy użyciu wersji "na dzień" jednak co zniechęca mnie do stosowania to delikatnie lepka dość nieprzyjemna warstwa wyczuwalna na skórze. Mam przez to wrażenie, że może powodować zapychanie.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 1 sierpnia 2021 o 23:10
    Mój nowy bohater
    Uwaga, spoiler! Ten żel to złoto a skóra po jego użyciu już nie będzie taka sama. Dawno żaden produkt mnie tak nie zaskoczył. Zaczynając od eleganckiego, pięknego słoiczka, przez delikatną konsystencję po zniewalający zapach, który kojarzy mi się z wakacjami. Jest bardzo wydajny, więc wystarczy odrobina, aby zadbać o całą twarz. A warto, bo szczerze przyznaję, że stosują Żel na noc Nivea Hydra Effect wiem, że robię coś dobrego dla mojej cery. Twarz juz od pierwszej aplikacji jest mięciutka w dotyku, nawilżona, promienna i gładka. Co dla mnie bardzo ważne, nie stwarza poczucia tłustej i obciążonej skóry. Wręcz przeciwnie, szybko się wchłania, ale nie znika, o nie, wstając rano cera jest wciąż wspaniale wypielęgnowana. Ten na pewno produkt zostanie że mną na bardzo długi czas.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na noc