Kremy na noc

Nacomi Hialuronic Cream Creamy Moisturizer Hialuronowy żel - krem do twarzy

Krem Nacomi Hyaluronic hialuronowy na dzień i noc 50ml

• 23 kwietnia 2025 o 20:08
    Sama prawda
    Zapewnienia producenta o efektach mają swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. Faktycznie zauważyłam znacząće nawilżenie i odżywienie skóry. Dziękuję Nacomi.
  • 28 października 2024 o 15:33
    Ultra nawilżenie w lekkiej formule
    To idealny wybór dla osób z suchą, podrażnioną cerą. Doskonale nawilża, kojąc i regenerując skórę. Ma naturalny skład i skutecznie działające składniki aktywne jak kwas hialuronowy, ekologiczny ekstrakt z miodu, natywny kolagen morski oraz hydrolizowaną elastynę. Uwielbiam ten krem za jego ultra lekką konsystencję, która ekspresowo się wchłania, a mimo to maksymalnie nawilża skórę. Choć mam cerę suchą słyszałam od koleżanek ze skórą tłustą, że u nich też się rewelacyjnie sprawdza. Po użyciu buzia jest miękka, rozpromieniona i ujędrniona. Świetny, bardzo wydajny produkt w higienicznym opakowaniu.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • świetnie wygląda pod makijażem
    • ultra nawilżenie
    • higieniczne opakowanie z widocznym produktem
    • szybko się wchłania
  • 28 lipca 2024 o 15:48
    Wycofany ulubieniec?
    Od 2 lat nie mogę go nigdzie znaleźć — a szkoda, bo musiałam przez to szukać nowego ulubieńca. Jeśli jednak uda się Wam go gdzieś dostać, to serdecznie polecam, bo skóra pije go jak chłodnego drinka w gorący dzień.
  • 23 kwietnia 2023 o 11:34
    Bardzo mi pomógł po nieudanym aloesowym kremie z tej serii
    Jak ostatni krem aloesowy całkowicie nie podpasował mojej cerze, tak ten okazał się bardzo pomocny a wręcz zbawienny. Zakupiony oczywiście w super promocji przez internet okazał się strzałem w dziesiątkę oraz przydał się jako ukojenie i dobre nawilżenie wysuszonej skórze. Zapach konkretny wydaje mi się trochę za słodki ale to kwestia przyzwyczajenia, może to za sprawą olejku ze słodkich migdałów w składzie, konsystencja typowego kremu ale lekka, nie wiem dlaczego jest to nazwany jako żel -krem. Opakowanie tak samo jak w wersji z aloesem czyli praktyczne i bardzo wygodne z dobrze działającym dozownikiem. Po nałożeniu na skórę dobrze się wchłania ale zostawia lekki tłustawy film, który raczej mi nie przeszkadza. Raczej starałam się go używam na noc, w dzień tylko wtedy gdy nie miałam w planach wychodzenia z domu, gdyż przez tłusty film niezbyt dobrze łączy się z podkładem, także zostawiłam go tylko na wieczorną pielęgnację. Jeśli właśnie chodzi o kwestię makijażu na ten krem to szybko się wyświeca, a ja lubię nieskazitelnie trwały makijaż chociaż na kilka godzin, wyświecanie się już po godzinie, mnie nie interesuje, a właśnie do tego przyczynia się ten krem i to mi nie pasuje. Na noc jest jak najbardziej ok. Przy już dwutygodniowym stosowaniu widać całkowitą poprawę w nawilżeniu skóry. Krem nie spowodował żadnego uczulenia czy podrażnienia, nie przyczynił się do powstawania niepożądanych „gości” na skórze, a raczej odwrotnie bo bardzo pomógł mi z nawilżeniem suchej skóry po nieudanym kremie z tej serii, oraz podczas stosowania kwasów. ZALETY: wygodne opakowanie z dozownikiem wydajne opakowanie dobry na noc i na dzień ale nie pod podkład dobrze koi i nawilża wysuszoną skórę po dwóch tygodniach widoczna całkowita poprawa w nawilżeniu WADY: zbyt wysoka cena stacjonarnie trochę za słodki zapach, nie każdemu może to pasować ale to kwestia przyzwyczajenia nie nadaje się pod makijaż bo zostawia lekko tłusty film, szybko się wyświeca
  • 5 listopada 2022 o 10:59
    Pozytywne zaskoczenie
    Szukałam lekkiego kremu, który nie będzie zapychał i krem z Nacomi świetnie mi się sprawdził. Nie mam problematycznej skóry (głównym zmartwieniem są zaskórniki) ale zbyt ciężki i tłusty krem się u mnie nie sprawdza. Krem Nacomi kupiłam z polecenia i jestem zadowolona z działania. Jest lekki, szybko się wchłania, pozostawia skórę nawilżoną i wygładzoną. Ma delikatny, przyjemny zapach. Sprawdza się zarówno rano jak i na noc. Będę testować kolejne kremy ale jeśli będzie potrzeba wrócić do sprawdzonego kremu, który nie wyrządza krzywd, na pewno będzie to ten krem :)
    Zalety:
    • skład
    • nawilżenie
    • nie zapycha

Zobacz także inne Kremy na noc