WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na noc

FIT.Friends by Oceanic Go Hydrate, Regeneracyjny hydrosorbet do twarzy

• 5 czerwca 2022 o 19:45
    Uwielbiam!
    Super produkt! Skusiła mnie cena na olx, dałam za niego 12 zł z przesyłką. Zależało mi na kremie o odświeżającej, żelowej konsystencji i ten właśnie taki jest. Zapach jest bardzo ładny, nie jest mocny. Szybko się wchłania, więc też nadaje się pod makijaż. Schłodzony w lodówce daje wspaniały efekt świeżości i ochłodzenia na skórze!
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • ładny, delikatny zapach
    • żelowa konsystencja
    • efekt odświeżenia
    • ładne opakowanie
  • 10 grudnia 2020 o 13:22
    FIT.Friends, Go Hydrate, Regeneracyjny hydrosorbet do twarzy
    Mam cerę mieszaną z tendencją do przesuszania się szczególnie jesienno zimowa porą, produkt radzi sobie z jej nawilżeniem. Stosuje na noc i na dzień. Ma bardzo przyjemną żelowa konsystencje która dobrze się rozprowadza i szybko wchłania pozostawiając twarz delikatna i gładka. Polecam.
    Zalety:
    • Konsystencja
    malwi73
    8 września 2020 o 11:54
    Świetny
    Kremik zakupiłam w momencie gdy w Rossmannie były wyprzedawane kosmetyki tej firmy za kilka zł. Wcześniej nie widziałam tych produktów na półce. Krem, a właściwie hydrosorbet jest w postaci kremo-żelu. Bardzo szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy. Kremik bardzo fajnie nawilża. Ja używałam go na noc i rano skóra była nadal nawilżona. Nie wiem jakim cudem, ale była bardzo wydajny, może przez tą konsystencję. Sorbet ma lekki, przyjemny zapach. Bardzo mi się podoba opakowanie , właściwie kolor i kształt - taki orginalny. Z wielką chęcią zakupiłabym go ponownie.
    Ilayla
    23 marca 2020 o 16:14
    Nawet niezły po siłowni
    Krem ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i całkiem ładnie matuje skórę. Używam go na siłowni, aby nawilżyć skórę twarzy po prysznicu. Uczucie nawilżenia jest bardzo słabe i na pewno krem nie sprawdziłby się jako samodzielny kosmetyk do stosowania np. codziennie rano, gdyż po krótkim czasie skóra mogłaby być przesuszona. Do takiego doraźnego użycia jest jednak całkiem OK. Kupiłam go w promocji za 3 zł, na zakup w normalnej cenie raczej bym się nie zdecydowała.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • szybkie wchłanianie
    • efekt matujący
    Wady:
    • słabe nawilżenie
  • 9 marca 2020 o 17:39
    Ani dobry, ani zły
    Nie ukrywam, że to własnie przecena w rossmannie skłoniła mnie do jego zakupu. Był bardzo przeceniony, bodajże z 30 zł na 10zł. Akurat potrzebowałam na szybko kremu, więc wzięłam. Przeczytałam w domu skład i niestety nie jest najlepszy. Krem ma bardzo sztuczny zapach, który mi osobiście bardzo przeszkadza. Po nałożeniu na twarz szczypie. Nie nawilża na długo, ale szybko się wchłania. Konsystencja jest przyjemna, żelowa. Szybko się kończy. Podoba mi się kształt opakowania.
    Wady:
    • działanie, a raczej jego brak
    • sztuczny, niebieski kolor