Kremy uniwersalne

Farmona Krem wybielający przebarwienia i piegi

Farmona Krem na przebarwienia i piegi 50ml
Farmona Nivelazione Krem wybielający przebarwienia i piegi 50ml

• 28 kwietnia 2023 o 13:14
    Mogę polecić
    Po wielu zużytych tubkach innych kremów chyba w końcu znalazłam ten właściwy. Po miesiącu stosowania naprawdę widać różnicę. Po wakacjach moja buzia nie wygląda zbyt dobrze, mam mnóstwo przebarwień - pomimo stosowania kremów z wys. filtrem. Krem stosuje na noc , zostawiam niezbyt cienką warstwę. Polecam.
  • 10 kwietnia 2020 o 21:36
    Nie działa
    Produkt ten nie rozjaśnia ani nie wybiela piegów jak dla mnie jest zbyt słaby I nie jest wart ani jednej złotówki, na mojej twarzy nie zrobił nic pożytecznego
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    • Wymieniłam wyżej
  • 21 stycznia 2020 o 20:42
    dla cierpliwych polecam
    na pewno po pierwszym użyciu nie znikną Wam przebarwienia ....ale polecam systematycznie stosować i efekty będą. produkt jest wydajny. absolutnie nie podrażnił mojej suchej skóry. jestem w trakcie 4 opakowania i moje polecić. jedyny minus to dostępność, zamawiam przez internet .
    Zalety:
    • wydajny.
    • spełnia swoje oczekiwania.
    Wady:
    • ciężko dostępny.
    • kupuje go w drogeriach internetowych
  • 7 sierpnia 2019 o 7:41
    Dobry ale nie najlepszy
    Krem wybielający przebarwienia i piegi oraz przyczynia się do depigmentacji plam. Napewno kosmetyk trzeba stosować dłużej żeby były efekty. Najlepiej rano i wieczorem. Można stosować punktów lub smarować większe powierzchnię. Nadaje się do całego ciała. Krem pachnie bardziej neutralnie. Jest lekko tlusciejszy. Więc dla osób o tłustej cerze myślę by pitegowalo święcenia cery. Krem w tubce, jeśli chodzi o użytkowanie to napewno higieniczne. Nie zawiera żadnych filtrów a według mnie powinien. Ogólnie dobry krem ale napewno trzeba dać mu szansę bo dIala przy dłuższym stosowaniu. Producent mówi że można stosować pod makijaż. Ogólnie mogę polecić, ale rezultaty zobaczymy po dłuższym stosowaniu.
    Zalety:
    • 1. Opakowanie
    • 2. Cena
    • 3. Wydajność
    • 4. Konsystencja
    • 5. Nawilża
    Wady:
    • 1. Brak ochrony przeciw slonecznej
    kama_m1
    26 marca 2019 o 10:34
    Nie, nie i jeszcze raz nie
    Kosmetyku używałam kilka lat temu aby zmniejszyć widoczność przebarwień po słonecznych na twarzy. Stosowałam wiele kosmetyków aby pozbyć się niechcianych plam.. Niestety nic nie pomogło, dopiero teraz jestem w trakcie leczenia laserowego i tu efekty są wow. Krem otrzymujemy w białym, plastikowym pojemniku ja zakupiłam go z pompką. To rozwiązanie zapewnia higieniczną aplikację preparatu. Niestety pompki nie można odkręcić i ciężko zobaczyć ile jeszcze zostało produktu w środku. Zapach całkiem przyjemny, konsystencja w formie kremu, którą bardzo łatwo się rozprowadza, natomiast dość długo się wchłania, preparat pozostawia lepki film, charakterystyczny dla produktów na bazie parafiny. Nie wywołał niepożądanych reakcji w postaci pieczenia czy zaczerwienienia. Niestety nie kupiłabym go więcej, ponieważ jego działanie ogranicza się do rozjaśniania ledwo widocznych plam i w żaden sposób nie wybiela jak zapewnia producent.
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • w żaden sposób nie likwiduje przebarwień/piegów
    • nie wybiela
    • długo się wchłania