Tusze do rzęs

Wet n Wild Max Volume Plus Waterproof Mascara Wodoodporny tusz do rzęs pogrubiający

• 30 października 2020 o 17:06
    Raczej nie polecam
    Mam wersję niewodoodporną. Opakowania są bardzo podobne, więc jak już ktoś wcześniej zauważył, łatwo się pomylić. No i ja niestety się pomyliłam. Po pierwsze i przede wszystkim nic specjalnego. Mascara się co prawda nie osypuje, ale odbija na powiekach. Ten czarny kolor to nie taki do końca czarny, bo jak sprawdzałam na ręce, to trochę wpadał w brąz. Niestety nie zwiększa objętości, tak jak jej nazwa wskazuje. Mało tego, nawet nie wydłuża tych rzęs. Moje są dość słabo widoczne i marne, więc po umalowaniu nie widzę większej różnicy. Sprawdzi się przy bardzo naturalnych makijażach lub gdy ktoś chce podrasować swoje, piękne, naturalnie długie rzęsy. Ja niestety potrzebuję czegoś więcej.
    Wady:
    • nie spełnia obietnic producenta,
    • zbyt delikatnie podkreśla rzęsy,
    • łatwo odbija się na powiekach.
  • 3 lipca 2018 o 13:00
    Wet n Wild, Max Volume Plus Waterproof Mascara (Tusz do rzęs zwiększający objętość, wodoodporny)
    Tusz do rzęs marki Wet n Wild Max Volume Plus jest moim numer jeden ! ładnie pokrywa rzęsy nadaje im objętości niestety bez spektakularnego wydłużenia. W tym celu stosuje jeszcze jeden tusz do rzęs Marki LOVELY curling pump up ! Produkt nie sypie się, nie pozostawia żadnego odbicia na powiece. Szczoteczka jest silikonowa o bardzo krótkich grzebyczkach co umożliwia precyzyjne pomalowanie rzęs dolnej partii oka :) Marke WETn Wild cenie głównie za to że są to kosmetyki tanie , dobre w stosunku co ceny oraz nie są testowane na zwierzętach.
    Zalety:
    • trwałość,
    • fajna szczoteczka
    • nie osypuje się
    Wady:
    • ciężko z dostępnością produktu, konieczność zastosowania jeszcze jednego tuszu w celu uzyskania zamierzonego efektu
  • 13 stycznia 2018 o 19:54
    Lubimy się
    EDIT: RECENZUJĘ WERSJĘ NIEWODOODPORNĄ (pomyliłam się, bo wyglądają tak samo i nie przy tym produkcie co potrzeba dodałam ocenę). Tusz kupiłam ponieważ poszukiwałam drogeryjnego produktu do rzęs, który nie jest testowany na zwierzętach. Zakup był zupełnie w ciemno i nie miałam większych oczekiwań. Ogólnie od tuszy wymagam żeby się nie rozmazywały (mam z tym ooogromny problem) i nie sklejały rzęs. Początki z tym produktem były takie sobie, bo przez pierwsze 10-14 dni po otwarciu miał tendencję do spływania w okolicach zewnętrznego kącika jednego oka. Dałam mu jednak szansę i po 2 tygodniach problem zupełnie zniknął, do tego stopnia, że nazwałabym go wręcz tuszem pancernym, od zadań specjalnych. Szczoteczka jest bardzo poręczna, pięknie rozdziela i zagęszcza rzęsy, a do tego po raz pierwszy od dawna prawie nie brudzę powiek podczas malowania. Nazwałabym go raczej tuszem wydłużającym niż pogrubiającym, choć objętości też dodaje. Ogólnie miłe zaskoczenie, polecam. Na pewno będę do niego wracać.
    Zalety:
    • nie rozmazuje się,
    • nie kruszy,
    • wydłuża,
    • rozdziela,
    • zagęszcza rzęsy,
    • cena przystępna,
    • fajna szczoteczka.
    Wady:
    • na początku nie jest tak trwały jak po ok. 2 tyg. użytkowania,
    • ciężko schodzi ze skóry pobrudzonych powiek.
  • 8 września 2017 o 22:00
    Niezły tusz
    Ogólnie niezły tusz w całkiem dobrej cenie. Tusz całkiem ładnie rozczesuje rzęsy, ma mocno czarny kolor co jest ogromnym plusem. Dość mocno wydłuża rzęsy i ja uzyskuje nim przepiękny efekt 'sztucznych rzęs'. Jedyną wadą jest to, że jak dla mnie jest on zbyt mokry, odbija się chwilę po nałożeniu i dość długo zastyga, na szczęście nie kruszy się i nie opada nawet po całym dniu noszenia.
  • 21 kwietnia 2017 o 15:43
    Mój ulubieniec
    Tusz ma bardzo mocny czarny kolor. Świetnie rozczesuje moje rzęsy, które z natury są długie i trudne. Rzadko, który tusz sobie z nimi radzi. Ten pokochałam od pierwszego wejrzenia. Jest naprawdę idealny. Używam go praktycznie co dzień i za każdym razem spisuje się tak samo dobrze. Nigdy jeszcze mnie nie zawiódł, a zużyłam już sporo opakowań. ;) Polecam !