Odżywki do rzęs

Uroda Extra Long Lashes Serum stymulujące wzrost rzęs

Uroda Extra Long Lashes Serum Do Rzęs Stymulujące Wzrost

• 15 maja 2024 o 11:41
    Gęste u zdrowe rzęsy
    Uroda Extra Long Lashes jest serum stymulującym wzrost rzęs, które obiecuje spektakularne efekty w krótkim czasie. Po regularnym stosowaniu produktu przez kilka tygodni, rzęsy mają stać się dłuższe, gęstsze i zdrowsze. Osobiście miałam okazję przetestować to serum i muszę przyznać, że byłam pozytywnie zaskoczona rezultatami. Po kilku tygodniach regularnego stosowania, moje rzęsy stały się znacznie dłuższe i bardziej gęste. Efekt był subtelny, ale zauważalny, co sprawiło, że moje oczy wyglądały bardziej wyraziście i pięknie. Konsystencja serum jest lekka i nieklejąca, łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Nie podrażnia oczu ani skóry, co jest dla mnie bardzo ważne, mając wrażliwe oczy. Opakowanie jest poręczne i wygodne w użyciu, ładnie prezentuje się na półce łazienkowej. Mimo że efekty nie są natychmiastowe i wymagają regularnego stosowania, uważam, że Uroda Extra Long Lashes jest warte uwagi dla osób, które poszukują naturalnego sposobu na polepszenie kondycji swoich rzęs. Produkt spełnił moje oczekiwania i z pewnością będę kontynuować jego stosowanie. Polecam!
  • 21 maja 2021 o 10:21
    Bez efektów
    Odżywka wystarczyła mi na lekko ponad miesiąc codziennej aplikacji. Po tym czasie mogę śmiało powiedzieć, że nie warto w nią inwestować. Efektu nie ma żadnego. Mam wrażenie, że moje rzęsy wyglądają tak jak przed rozpoczęciem testowania.
    • łatwe dozowanie
    Wady:
    • brak efektów
  • 29 sierpnia 2020 o 18:57
    Pięknie wygląda
    Używam tej odżywki z przerwami, głównie przed wakacjami lub ważna okazją. Co najbardziej zadziwia to to, ze u mnie efekty widać już po jakimś tygodniu, rzęsy wydłużone, pomalowane wyglądają na bardzo długie, tak ze inni zwracają uwagę. Piękny efekt ale są tez skutki uboczne. Pękają naczynka na powiecie i wokół oczu dlatego nie radzę używać jej przez długi czas bez przerw.
    missimo
    9 marca 2020 o 19:08
    Nie robi nic, a tylko podrażnia oczy
    Naprawdę miałam nadzieje co do tej odżywki. Używałam jej przez około 2 miesiące, jeszcze nie skończyłam, a efektów brak. Rzęsy ani nie są dłuższe, ani gęstsze, ani nie wypadają rzadziej. Tylko moje powieki są podrażnione i zaróżowione. Ogólnie zawód
    Zalety:
    • niska cena
    Wady:
    • zero efektów
    • podrażnia powieki
    hula
    30 sierpnia 2019 o 2:25
    Słaba
    Skusiła mnie cena. W składzie niby jest kluczowy bimatoprost. Wczesniej moje doświadczenie z serum na wzrost rzęs to słynne 4Long Lashes. I to był efekt wow! W parę dni rzęsy zaczynały rosnąc jak opętane. Tutaj absolutnie nie ma tego efektu. Może produkt działa jakoś ogólnie odżywczo, ale pióropusza rzęs nie ma. W tej chwili w wielu drogeriach mozna kupic serum 4Long Lashes z AA za ok 40zł , kilka lat temu trzeba było czaić się na promocje . Nie będę próbowac już zadnymi zamiennikami
    Zalety:
    Wady:
    • nie ma tego działania

Zobacz także inne Odżywki do rzęs