Odżywki do rzęs

Biotebal Rzęsy XXL Serum do rzęs 3 ml
Polpharma Rzęsy XXL 3ml

• 8 kwietnia 2025 o 13:00
    Po prostu wow!
    Niesamowite serum do rzęs. Moje rzęsy aktualnie po tej odżywce są w cudownym stanie! Bardzo długie i gęste a stosowałam ok miesiąca i zrobiłam przerwę na ok 2 miesiące i wciąż są tak długie i w świetnej kondycji.
    Zalety:
    • Działanie
    • Aplikacja
    Wady:
    • Mało produktu
  • 27 marca 2025 o 18:46
    świetna
    Moje odkrycie dla długich i gęstych rzęs! Jestem absolutnie zachwycona.Już po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam wyraźne wydłużenie i zagęszczenie moich rzęs. Serum ma lekką, nieklejącą się konsystencję, szybko się wchłania i nie podrażnia oczu, co jest dla mnie ogromnym plusem. Dzięki zawartości bimatoprostu, biotyny i pantenolu rzęsy stają się mocniejsze, mniej wypadają i wyglądają na zdrowsze. Efekty? WOW! ???? Moje rzęsy są tak długie, że wyglądają jak przedłużane . Polecam każdemu, kto marzy o pięknych, długich i gęstych rzęsach.
    • skuteczność
  • 15 lutego 2025 o 13:02
    Skuteczne serum pobudzające wzrost rzęs
    Skusiłam się na to serum po ściągnięciu rzęs przedłużanych objętościami typu 2-3D. Uwielbiam długie i gęste rzęsy, jest to mój najważniejszy etap w codziennym makijażu. Kiedy przestałam korzystać z zabiegów przedłużania i zagęszczania rzęs i wróciłam do swoich naturalnych okazało się że są bardzo delikatne, cieniutkie i mocno krótkie. Nawet stosowanie zalotki i różnych tuszów dodających objętości nie dawało mi zadowalającego efektu. Wtedy też skusiłam się na to serum do rzęs. Sumiennie stosowałam je codziennie na noc i już po jakichś 2 tygodniach zauważyłam że moje rzęsy zaczynają być coraz dłuższe i gęstsze. Po jakichś 3 tygodniach tak jak obiecuje producent moje rzęsy zmieniły się nie do poznania. Zrobiły się dłuższe, gęstsze i widocznie wzmocnione a wzrost rzęs zdecydowanie przyspieszył. Po jakichś 5-6 tygodniach zaczęłam stosować serum rzadziej, co 3-4 dni i rzęsy dalej wyglądają pięknie. Serum jest w opakowaniu z aplikatorem jak eyeliner, jest bezbarwne i nie ma zapachu. W składzie znajdziemy bimatoprost który skutecznie przyspiesza wzrost rzęs. Serum nie spowodowało u mnie żadnych problemów w okolicy oka, żadnego podrażnienia, pieczenia, łzawienia czy zaczerwienienia na linii rzęs. Podsumowując, jest to naprawdę skuteczny produkt przyspieszający i regenerujący rzęsy. Doskonale sprawdzi się w celu regeneracji rzęs po metodach zagęszczania i przedłużania rzęs metodą objętościową. Zapewnia nam długotrwały efekt pięknych, długich rzęs. Zdecydowanie polecam to serum :)
    Zalety:
    • skutecznie przyspiesza wzrost rzęs
    • zagęszcza i wydłuża rzęsy
    • regeneruje rzęsy
    • nie powoduje podrażnienia okolicy oka
    Ewe_na
    13 stycznia 2025 o 12:56
    Mój ulubieniec do rzęs
    To serum od Biotebal uratowało mi rzęsy. Co prawda zawsze były delikatne i dość rzadkie, ale w pewnym momencie przez tarczycę zaczęły mocno wypadać. Po jego zastosowaniu troszkę się zagęściły zarówno na górnej jak i dolnej powiece. Natomiast to jak się wydłużyły to magia! Serum naprawdę działa, a efekty są zauważalne gołym okiem już po dwóch tygodniach stosowania. Aplikator w formie cieniutkiego pędzelka, po wyjęciu z cienkiej buteleczki ma już na sobie wystarczającą ilość serum, które łatwo się rozprowadza na rzęsach. Ja używam również na brwi codziennie wieczorem. Nie uczulił mnie ani nie podrażnił. Maleńki minus taki, że po miesiącu stosowania ciemnieją mi troszkę powieki przy rzęsach. Jednak wiem, że tak może się zdarzyć i w ulotce producent o tym wspomniał. Po przerwaniu kuracji wszystko wraca do normy. Jednak ciężko mi stosować przerwy, ponieważ uwielbiam mieć tak pięknie długie rzęsy;) i zawsze mam go u siebie na półce.
    Zalety:
    • Wydłuża rzęsy
    • Pobudza do wzrostu
    • Troszkę pomaga w ich zagęszczeniu
  • 25 grudnia 2024 o 18:35
    Działa!
    To serum to rzęs to jakieś mistrzostwo. W zaledwie 3 miesiące sprawiło, że moje włoski rzęs świetnie urosły. Są mega gęste i podkręcone, a wcześniej były bardzo rzadkie. Aplikuję regularnie, rano i wieczorem. Efekty są tylko przy regularnym stosowaniu. Nie podrażnia oka i nie wpływa na wzrok. Dla mnie mistrzostwo.