Pomadki i szminki

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick Szminka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 lutego 2025 o 18:13
    jest ok.
    Matowa pomadka w kolorze brudnego różu (nr 200 salute). Niby matowa ale wg. mnie bardziej satynowa, ładnie się nakłada, jest miękka. Nie wysusza ust jak w przypadku matowej z Loreala. Dość długo utrzymuje się. Ma dobrą konsystencję i pigmentację. Nie rozmazuje się i ładnie się zjada. Fajny zapach jakby owocowy. Wydajna. W promocji cena przystępna, choć podobno już niedostępna w drogerii. Ale mimo wszystko godna uwagi. Nadaje się na co dzień, do pracy, choć trzeba ją co jakiś czas odnawiać (szczególnie po posiłkach)
    Zalety:
    • wydajna;
    • bardziej satynowa niż matowa;
    • nie przesusza ust;
    • ładnie się zjada;
    • nie rozmazuje się
    • ładny zapach;
    Wady:
    • cena;
    • brak dostępności;
    • zbyt krótko się utrzymuje;
    Gonia
    30 marca 2022 o 8:36
    Fajna ale nie doskonała :)
    Mam odcień 200 - ładny chłodny róż. Opakowanie pomadki jest eleganckie i trwałe. Sama pomadka bardzo przyjemnie aplikuje się na usta. Ma taką masełkową konsystencję. Usta są matowe ale nie wysuszone - i tu duży plus za to. Trochę szybko się "zjada" ale nie wygląda to nieestetycznie. Formuła pomadki jest z tych niezastygających. Pewnie dlatego trwałość średnia. Ale polecam ją, bo efekt jest naprawdę ładny :).
    Zalety:
    • bogata gama kolorów
    • nie wysusza
    • ładne opakowanie
    • masełkowa aplikacja
    Wady:
    • trochę szybko się "zjada"
    Drogeria Natura
    Iccgk
    5 stycznia 2022 o 20:19
    Kolor 700 must have
    Posiadam szminkę w kolorze oznaczonym numerem 700, jest to piękny, brudny róż, który na każdych ustach wypada nieco inaczej, ale zawsze pięknie. Co ciekawe, szminka pachnie bardzo ładnie, delikatnie i świeżo (trochę arbuzem?) Wykończenie ma matowe, jednak nie zastyga. Jest też dosyć trwała jak na produkt tego typu. Nie przesusza ust, nie zjada się brzydko.
    lergie
    2 grudnia 2021 o 20:48
    Kupiłam z ciekawości
    Pomadkę znalazłam w Dealz za 6zł, w kolorze 200 Salute, po naklejce wydawał się chłodnym nudziakowym różem, a w rzeczywistości jest nieco cieplejszy (mam chłodniejsze :P) niż myślałam. Jest to różowa pomadka, po prostu, bardzo zwyczajna. Konsystencja jest bardzo ciekawa. Niby matowa, a jednak sunie gładko jak totalnie kremowa. Mimo, że nie ma blasku, to nie zastyga, nie jest zbyt trwała, właśnie trwałością przypomina tradycyjne pomadki. Po aplikacji gdyby tak się przyjrzeć to pigmentacja nie jest 100%, przebicie nie jest jakieś mocne, ale ja to widzę. Mimo wszystko ładnie współgra z kolorem ust i zjada się bardzo grzecznie i estetycznie. Przypuszczam tak jak Beautyboy, że sprawdzi się także jako kremowy róż, ja wolę suche, ale po kolorze, konsystencji i rozprowadzeniu tak uważam. Jednak brak efektu "wow", ale za tę cenę bardzo fajna. ;) Miłe opakowanie, takie matowe :) Ale samo ścięcie pomadki (sam sztyft) mało precyzyjny w aplikacji.
    • Kolor
    • Konsystencja
    • Wielozadaniowość
    Wady:
    • Forma podania - nieco za duży sztyft, mało precyzyjna aplikacja
    • Dostępność +/-
  • 24 listopada 2021 o 16:09
    Ładny kolor wspaniała jakość
    Produkt zakupiony w drogerii Natura, wybrałam nr200 Salute róż w chłodnym odcieniu , zamknięta w pięknym czerwonym opakowaniu szminka ma kremową konsystencję ładny zapach bezproblemowa w aplikacji ma dobrą pigmentację oraz krycie efekt na ustach nie jest matowy a raczej satynowy jeśli chodzi o ten kolor ,dobra trwałość pięknie wygląda na ustach
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Pigmentacja