Pomadki i szminki

Eveline Cosmetics Velvet Matt, Lipstick Long Lasting Formula Matowa pomadka do ust

Bodyland.pl
Eveline Velvet Matt Pomadka do ust nr 500
Eveline Velvet Matt Pomadka do ust 517 Velvet Matt 4 g
Eveline Velvet Matt Pomadka do Ust 506
Eveline
Pomadka do ust matowa

Nasi użytkownicy zostawili 106 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 lutego 2025 o 14:37
    Piękny brudny róż :)
    Ta pomadka ma śliczny odcień brudnego różu. Wybrałam ten kolor, ponieważ bardzo pasuje do mojej urody i wspaniale pasuje do codziennych makijaży. Tak naprawdę, usta z tym kolorem robią całą robotę w makijażu. Usta pokryte tą pomadką wydają się pełniejsze i mają fajny matowy efekt. Pomadka jest bardzo gęsta i też szybko zastyga na ustach, lecz samo "noszenie" jej na sobie, jest bardzo komfortowe. Trwałość uważam za wystarczającą, trzyma kilka godzin. Wiadomo przy jedzeniu nieco schodzi z ust, jak prawie wszystkie pomadki zresztą. Polecam wypróbować.
    Zalety:
    • Piękny kolor
    • Matowy efekt
    • Działanie
    • Wysoka jakość
  • 1 stycznia 2025 o 19:08
    Czerwona wersja wypada słabo
    plusy: + matowe wykończenie + intensywny kolor minusy: - wysusza usta - rozmazuje się - niezbyt trwała inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: + szeroka dostępność + niska cena
  • 27 października 2024 o 16:35
    Piękne wykończenie matowe
    Na zakup pomadki zdecydowałam się w sumie po obejrzeniu filmiku na tik toku, gdzie bardzo spodobał mi się kolor pomadki oraz jej matowe wykończenie. Będąc w Hebe nie mogłam się zdecydować na kolor i tak stałam się właścicielką koloru 500 i 507. Pomadkę pokochałam od pierwszego użycia głównie za jej pigmentację, która sprawia, że usta są pięknie pokryte kolorem oraz jej matowe wykończenie. Pomadkę bardzo dobrze się rozprowadza, nie tworzy skorupy oraz nie wysusza ust. Opakowanie to małe cudeńko, które mieści się w kosmetyczce lub małej torebce na wieczorne wyjścia. Górna nakrętka pomadki jest przezroczysta i widać jaki jest kolor pomadki bez jej odkręcenia. Moje obie pomadki mają bardzo przyjemny zapach i dla mnie przypomina zapach poziomki. Niestety jeżeli chodzi o trwałość to trochę się zawiodłam, gdyż wymaga poprawy kilka razy w ciągu dnia. Cena za pomadkę przystępna. Pomadkę jeżeli mi się skończy napewno kupię, mimo jej słabej trwałości bardzo je lubię ze względu na wykończenie matowe . Dzięki nim moje usta wyglądają lekko w codziennym makijażu.
    Zalety:
    • daje matowe wykończenie ust
    • nie wysusza ust
    • dobra pigmentacja
    Wady:
    • słaba trwałość
  • 15 lipca 2024 o 18:06
    Eveline po raz kolejny nie zawodzi
    Pomadkę Eveline kupiłam w Rossmanie za ok. 16 zl i po raz kolejny nie zawiodlam się. Używam wielu kosmetyków Eveline do makijażu i jestem bardzo zadowolona z efektów. Oceniam kolor nr 510. Pomadka ma bardzo ładny kolor i wykończenie. Długo utrzymuje się na ustach, nadaje gładkość i nie wysusza ust. Bardzo polecam jeśli ktoś oczekuje efektu nawilżenia z ładnym kolorkiem
  • 13 czerwca 2024 o 8:03
    Idealny nudziak
    Ostatnim moim zakupem jest szminka marki Eveline Cosmetics, kolor numerek 506. Zobaczyłam go u dziewczyny, która malowała się na tiktoku - od razu zaczęłam poszukiwania w drogerii. Po otwarciu , pierwsze co poczułam to piękny zapach, po prostu prześliczny. Szminka ładnie się rozprowadza, ma dobry pigment i ten kolor jest po prostu rewelacyjny. Idealnie sprawdzi się do mocnego makijażu aby stonować usta. Jedyny minus to cena drogeryjna, na internecie można ją kupić o połowe taniej. Jestem bardzo zadowolona!
    Zalety:
    • Dobry pigment
    • Ładny, intensywny kolor
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Cena w drogerii 2 razy wyższa niż na internecie