Kremy i maski do rąk

India Krem do rąk ochronny

indiacosmetics Krem do rąk ochronny 100ml

• 14 stycznia 2024 o 21:34
    Jaki piękny zapach!
    Chyba najbardziej w tym kremie przypadł mi do gustu zapach, choć samo działanie też jest w porządku. Zapach jest delikatny, ale jednocześnie wyjątkowy, trudny do opisania, ale trudno mi uwierzyć, by komuś mógł bardzo przeszkadzać. Dodatkowo samo opakowanie też bardzo przypadło mi do gustu, krem nie wylewa się, nawet gdy mocniej ściśnie się tubkę. Polecam :)
    Zalety:
    • Zapach (!), działanie
    Wady:
    • Nie zauważyłam żadnych ;)
  • 23 września 2021 o 13:16
    Najlepsza zimowa ochrona
    Jeden z lepszych kremów do rąk jaki ostatnio miałam okazję używać. Bardzo lekka konsystencja, nie oblepia rąk i nie zostawia plam. Szybko się wchłania i doskonale nawilża. Nawet mocno zmęczononym zimą dłoniom przynosi ulgę i pięknie je regeneruje. Delikatny, przyjemny zapach. Jak dla mnie same plusy. Niedrogi a spory bo aż 100ml. Nie zauważyłam minusów.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Tani
    • Nie oblepia dłoni
    • Delikatny zapach
    • Mocno nawilża i regeneruje
    Wady:
    • Nie ma :-)
    Shrevv
    30 sierpnia 2021 o 13:03
    Idealny do suchej, popękanej skóry
    Bardzo dobrze nawilżający krem. Znam tą markę od długiego czasu i regularnie kupuję ich kosmetyki. Krem jest bardzo wydajny, szybko się wchłania i nie lepi się. To co podoba mi się najbardziej, to jego formuła - krem nie brudzi ubrań, co często zdarzało mi się w kremach innych producentów. Stosunek jakości do ceny to ogromna zaleta tego produktu.
    Zalety:
    • atrakcyjna cena
    • nie lepi się
    • szybko się wchłania
    • zawsze dostępny na stronie internetowej
    • nie brudzi ubrań
  • 2 maja 2021 o 22:45
    Bardzo dobrze nawilża
    Odpowiednia pielęgnacja dłoni po długiej zimie to obecnie mój priorytet. Moje dłonie strasznie się przesuszyły w wyniku nawracających mrozów i postanowiłam zadbać o nie stosując innowacyjny krem marki India Cosmetics. Jego lekka formuła sprawia, że krem bardzo szybko się wchłania, nie pozostawiając na skórze uczucia lepkości i dając uczucie głębokiego nawilżenia i świeżości, które utrzymuje się przez kilka godzin po zastosowaniu kremu. W jego składzie znajdziemy takie aktywne składniki jak: Olej z konopi, który nawilża, odżywia i działa łagodząco na podrażnioną skórę, przyspieszając jej regenerację. Wosk pszczeli, który natłuszcza, tworzy barierę ochronną, uelastycznia i wygładza skórę dłoni. Ekstrakt z szałwii, który działa przeciwutleniająco, chroni i odżywia skórę a także oczyszcza i ma właściwości przeciwzapalne. Ekstrakt z kory dębu, który ma działanie bakteriobójcze, ściągające i oczyszczające. Gliceryna, która dodatkowo chroni naskórek. Dzięki zawartości wszystkich tych składników moja skóra po zastosowaniu kremu jest odpowiednio nawilżona, skutecznie natłuszczona, idealnie miękka i gładka w dotyku. Ponadto krem sprawia, że moje dłonie pięknie pachną nawet przez kilka godzin. Jestem bardzo zadowolona używając kosmetyków tej marki bo mają zbawienny wpływ na moją cerę.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża
    • Regeneruje
    • Szybko się wchłania
    lid05
    1 stycznia 2021 o 19:36
    dobry krem
    Krem do rąk z olejem z konopi ma bardzo ładny delikatny zapach ,który utrzymuje się przez dłuższy czas ,taki lekko cytrynowy. Jego pojemność to 100 ml w tubce wygodnej w użyciu zamykanej na klik. Konsystencja kremu jest odpowiednia ,kolor kremu to biały.Dobrze nawilża dłonie ,wchłania się nie pozostawiając tłustej warstwy .Po tygodniu widać poprawę w kondycji skóry dłoni,która stała się nawilżona ,miękka i delikatna .Warto wypróbować.
    • wchłanianie
    • nawilżanie