Kosmetyki na rozstępy dla kobiet w ciąży i karmiących

Nacomi Pregnant Care, Creamy Body Butter Lekkie masło do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży

Nacomi Body Butter
Nacomi Kremowe Masło do Ciała dla Kobiet w Ciąży 100ml
Nacomi Masło do ciała - Pregnant Care Creamy Body Butter Masło do ciała - Pregnant Care Creamy Body Butter

runnay
    21 grudnia 2023 o 9:21
    To masło jest cudowne
    Masło jest cudowne, skóra jest nawilżona, wystarczy, ze wysmaruję się po kąpieli nie jest już konieczna ponowna aplikacja w ciągu dnia. Stosując inny kosmetyk musiałam smarować się kilka razy dziennie. Dobrze się wchłania, nie wciera się w ubranie jednym słowem CUDO! oPAKOWANIE MOGŁOBY BYĆ WIĘKSZE, MI WYSTARCZA NA 2 TYG.
  • 26 czerwca 2021 o 20:41
    Polubiłam je
    Kupiłam ten produkt na próbę zachwycona olejkiem z serii dla kobiet w ciąży, który jest rewelacyjny i pięknie pachnie. Skład jest fantastyczny, produkt doskonale nawilża na długo pozostawiając przyjemne uczucie ukojenia skórze, nie jest potrzebna dodatkowa aplikacja w ciągu dnia, jak miewałam z innymi balsamami/kremami. Balsamowanie rano i wieczorem jest wystarczające, a zaznaczam, że mam skórę suchą i bardzo wrażliwą, w ciąży gdy używałam innych produktów wręcz czułam to rozciąganie- a wówczas miałąm mniejszy brzuszek. Od 3 tygodni używam tego Lekkiego masła i jestem zachwycona! Wydajne, łatwe w rozsmarowywaniu, nie brudzi ubrań, szybko się wchłania, nie klei się, nie roluje się na skórze, która faktycznie wygląda bardzo ładnie. Zapach dla mnie jest przyjemny, szybko się ulatnia, konsystencja przypomina mi ten lekki krem oliwkowy lub kakaowy z ziaji, bo produkt również jest biały, właśnie taki lekki, ale na skórze czuć że działa. Na pewno kupię kolejne opakowanie. Dobra cena jak na tak naturalny produkt, który jest przede wszystkim bezpieczny od pierwszego dnia ciąży i dobrze nawilża, a to podstawa w tym okresie.
    iksowna
    3 czerwca 2020 o 17:09
    Lekkie i puszyste
    W ciąży kupiłam cztery różne masła Nacomi i to sprawdziło się najlepiej, a w każdym razie używało mi się go najprzyjemniej. Jest lekkie i puszyste, szybko się wchłania, zapach ma słodki i delikatny (wiele innych, skądinąd przyjemnych zapachów kosmetyków w ciąży mnie drażniło). Inne masło z tej samej serii, z różową nalepką okazało się odrobinę zbyt tłuste (przypominało czyste masło shea), może sprawdziłoby się przy bardzo suchej skórze, ja zdecydowanie wolę to.
    Zalety:
    • konsystencja, lekkość
    • wchłanianie
    • delikatny zapach
    Wady:
    • wydajność (dość szybko się skończyło)
  • 1 sierpnia 2019 o 10:50
    Nieprzemyślany produkt
    Masełko kupiłam w promocji przy okazji internetowych zakupów. Bardzo ładnie pachnie, szybko się wchłania. Ktoś jednak nie przemyślał zupełnie jak ten produkt zapakować... To bardziej balsam do ciała niż masło, jest mocno płynne. Wydobywanie go ze słoika to jakiś żart. Masło przyjemnie się rozprowadza i wchłania ale jest bardzo niewydajne. Przy codziennym stosowaniu na brzuch, uda, pośladki starczyło na jakieś 3-4 tygodnie. Za regularną cenę to trochę mało... Nie kupię ponownie, na pewno nie w regularnej cenie. Zabawy z płynnym produktem w słoiku nie są na moje nerwy. Są lepsze, wygodniejsze, tańsze i bardziej wydajne środki na rozstępy.
    • skład
  • 1 lutego 2019 o 22:12
    Bardzo fajne masełko
    Ostatnio postanowiłam bardziej zainteresować się produktami Nacomi i tym sposobem w moje ręce wpadło to masełko. Akurat było na całkiem fajnej promocji, sprawdziłam opinie i kupiłam. Masło charakteryzuje się bardzo ładnym zapachem, który urzekł mnie od pierwszego smarowania. Jego konsystencja jest gęsta i taka bogata, troszkę nawet tłusta. Kosmetyk świetnie rozprowadza się po skórze, bezpośrednio po nałożeniu daje uczucie takiego mocne natłuszczenia, skóra aż błyszczy. Wchłania się powoli, ale w zasadzie do 0. Spokojnie mogłam stosować go rano oraz w ciągu dnia i nie zauważyłam jakiś plam na ubraniach. Co do działania to byłam bardzo zadowolona. Moja skóra na brzuchu była świetnie nawilżona, odżywiona i elastyczna. Nie zaobserwowałam żadnych rozstępów, chociaż to już ten czas kiedy brzuch rośnie coraz szybciej. Take opakowanie o pojemności 100 g starczyło mi na około miesiąc intensywnego używania nawet 2-3 razy dziennie. Tak, że jestem w zasadzie zadowolona z wydajności. Co prawda, używałam go tylko na brzuch, ale nie żałowałam sobie... Grunt to ustrzec się przed rozstępami! Generalnie, polecam rozglądać się za promocją i wypróbować.
    • treściwa konsystencja
    • nawilża i odżywia
    • skóra staje się bardziej elastyczna
    • nie brudzi ubrań, można stosować w ciągu dnia
    • dość wydajne
    Wady:
    • powoli się wchłania