WIZAŻ logo
Kosmetyki na rozstępy dla kobiet w ciąży i karmiących

Mom and Who Tummy Mousse Mus nawilżający do skóry brzuszka

Bodyland.pl

• 4 czerwca 2026 o 15:34
    Mus
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mus nawilżający do skóry brzuszka to świetny produkt dla przyszłych mam. Ma lekką, puszystą konsystencję, która przyjemnie rozprowadza się na skórze i szybko się wchłania. Po regularnym stosowaniu skóra brzucha jest miękka, dobrze nawilżona i bardziej elastyczna. Dodatkowym atutem jest delikatny, przyjemny zapach, który nie jest drażniący. Produkt daje uczucie komfortu i ukojenia, a codzienna pielęgnacja staje się prawdziwą przyjemnością. Zdecydowanie polecam każdej kobiecie w ciąży dbającej o kondycję swojej skóry.
  • 4 kwietnia 2025 o 8:50
    HIT
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Nawilżający mus do skóry brzucha to kosmetyk, który od razu skradł moje serce! Jego lekka, puszysta konsystencja doskonale pielęgnuje skórę, pozostawiając ją jedwabiście gładką, miękką i elastyczną. Aplikacja jest niezwykle przyjemna – mus rozprowadza się bez najmniejszego wysiłku, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Dla mnie to absolutny niezbędnik w codziennej pielęgnacji, zwłaszcza w okresie ciąży, gdy skóra na brzuchu potrzebuje szczególnej troski. Regularne stosowanie zapewnia odpowiednie nawilżenie, dzięki czemu znika nieprzyjemne uczucie ściągnięcia i swędzenia, które często pojawia się przy rosnącym brzuszku. Co więcej, bogata formuła wspiera elastyczność skóry, co może pomóc w zapobieganiu powstawaniu rozstępów. Dodatkowym atutem jest delikatny, subtelny zapach, który sprawia, że każda aplikacja staje się chwilą odprężenia i relaksu. Mimo iż w ciąży byłam parę lat temu, to do tej pory muszę mieć ten balsam na swojej półce. Lubię do niego wracać i dzięki jego zapachowi aktywować cudowne wspomnienia z okresu, gdy mały człowiek mieszkał pod moim sercem. To doskonały wybór dla wszystkich przyszłych mam, które chcą zadbać o kondycję swojej skóry i zapewnić jej najlepszą pielęgnację. Z czystym sumieniem polecam każdej kobiecie w ciąży!
  • 5 lutego 2025 o 15:02
    Mój faworyt w czasie ciąży
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mus do brzuszka z serii Mom and Who zakupiłam już na początku ciąży. Skusił mnie jego naturalny skład. I był to świetny wybór, po pomimo, że korzystałam też z innych produktów, za każdym razem wracałam właśnie do tego kremu. Ale od początku: Mus jest zamknięty w wygodnym odkręcanym opakowaniu o estetycznej i minimalistycznej grafice. Zaraz po odkręceniu da się wyczuć lekki, przyjemny zapach delikatnie nawiązujący do oleju kokosowego, jaki jest również wykorzystany w jego składzie. I pomimo, że nie lubię w kosmetykach ciężkich zapachów, takich jak kokos czy wanilia, to tutaj zupełnie mi on nie przeszkadza, a wręcz jest przyjemny i już zawsze będzie się kojarzył z pielęgnacją w czasie ciąży. Konsystencja produktu, pomimo tak dużej zawartości olejów stanowi faktycznie lekki mus przywodzący na myśl chmurkę. Pod wpływem ciepła skóry robi się on oleisty i pięknie nawilża łaknącą ukojenia skórę. Jest to oczywiście produkt bardzo treściwy i nie wchłania się szybko, pozostawiając tłustawą warstwę, więc trzeba liczyć się z częstą zmianą koszulek, ale nic tak nie przynosiło ulgi mojej skórze jak ten produkt. Po zastosowaniu na noc, skóra nawet rano jest przyjemnie nawilżona, gładka, miękka i ukojona, a właśnie o taki efekt mi chodziło. Dzięki temu produktowi nie odczuwam dyskomfortu i swędzenia, jakie się unie pojawiały, kiedy decydowałam się zmienić balsam i przetestować coś innego. Przede mną ostatnie trzy tygodnie ciąży, więc jeszcze nie wiem, czy do końca pozostanę bez rozstępów, ale na chwilę obecną skóra mojego brzuszka jest tak nawilżona i ukojona, że nic na niej się nie pojawiło. Opisany efekt bardzo mnie zadowala, a zużyte kilka opakowań świadczy o tym, że mus do brzuszka świetnie się u mnie sprawdza. Jedyne, do czego mogłabym mieć zastrzeżenia to pojemność. Przydałoby się mieć opcję wyboru większego opakowania, bo ze względu na formę musu nie jest to produkt mocno wydajny.
    Zalety:
    • Skład
    • Konsystencja
    • Długotrwałe nawilżenie
    • Poczucie ulgi
    Wady:
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 30 stycznia 2025 o 14:52
    Rewelacyjny produkt
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mom and Who Tummy Mousse to lekki, ale intensywnie nawilżający mus stworzony z myślą o pielęgnacji skóry na brzuchu, zwłaszcza w okresie ciąży i po niej. Ma aksamitną konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Skład bogaty w naturalne oleje i ekstrakty skutecznie uelastycznia skórę, poprawia jej nawilżenie i zapobiega przesuszeniom. Regularne stosowanie sprawia, że skóra staje się bardziej jędrna i wygładzona. Delikatny, subtelny zapach sprawia, że aplikacja jest przyjemna. To świetny wybór dla osób szukających skutecznej pielęgnacji.
  • 20 stycznia 2025 o 15:54
    Ten Mus to prawdziwy skarb dla skóry
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Piankowa konsystencja jest lekka jak chmurka, co sprawia, że aplikacja to czysta przyjemność. Produkt szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, a jednocześnie intensywnie nawilża i odżywia skórę. Jego skład jest łagodny, ale skuteczny – idealny zarówno dla mam, jak i każdego, kto chce zadbać o skórę brzucha, zwłaszcza w okresie zmian, takich jak ciąża. Regularne stosowanie sprawia, że skóra jest elastyczna, miękka i ukojona. To produkt, który łączy pielęgnację z odrobiną luksusu – zdecydowanie warto go wypróbować!

szukaj