Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 24 lipca 2019 o 20:07
    Świetne i tanie!
    Zamowilam jakieś 3 lata temu pierwszy komplet... Potrzebowałam czegoś taniego, a dobrego do blendowania cieni ale nie miękkiego i syntetycznego tylko twardych pędzli. Chciałam, żeby było ich dużo za niewielką cenę. Zestaw znalazłam na stronie Ladymakeup.pl gdzie są w stałej sprzedaży. Bardzo dobrze się sprawdził! Po tylu latach rozkleiły mi się może 2 pędzle z 12-częściowego kompletu! To dobry wynik patrząc na to ile osób pomalowały. Niedawno zamówiłam kolejny. Komplet ma zawsze ze sobą dołączoną piękna czarną kosmetyczke, czerwoną w środku. Czasami służyła mi jako przechowalnia pieniędzy ;) Jedyne co mi nie pasuje to cieniutki pędzelek do kresek. Jest dosyć miękki i gruby więc nie zawsze z niego korzystam. Serdecznie polecam dla początkujących ale i dla makijażystów z wieloletnią praktyką.
    Zalety:
    • odpowiednia twardość włosia
    • trwałość pędzli
    • opakowanie (piękna, czarna kosmetyczka)
    • ilość pędzli w komplecie
    • stosunek jakości do ceny
    Wady:
    • cienki pędzelek (jest dość gruby)
  • 26 marca 2018 o 21:47
    Polecam
    Polecam dla osób które zaczynają przygodę z makijażem oczu, ale też dla tych, które mają doświadczenie. Pędzle są dobrze wykonane, trzonki są ładne, a włosie dobrze sklejone. Pędzelki z włosia syntetycznego są bardzo delikatne i przyjemne, te z białym, naturalnym włosiem są bardziej sztywne i troszkę mogą drapać, jednak nie jest to uciążliwe czy bardzo wyczuwalne. Produkty łatwo aplikują się na pędzle i dobrze rozcierają na oczach. Mam kilka swoich ulubieńców (P24,P30,P32,P41,P42,P43,P44,E61), które zamierzam w najbliższym czasie dokupić. Kosmetyczka jest ładna i dobrze wykonana. Ma konkretny, solidny zamek, który przetrwa wiele.
    Zalety:
    • Jakość wykonania
    • Wygląd
  • 28 stycznia 2018 o 22:40
    Niezbyt fajny
    -jasne, można spekulować, że ten zestaw jest bardzo tani, że jest kosmetyczka, ale jak ja go zakupiłam to się załamałam kiedy przyszedł, bardzo niespecjalny, szczerze powiedziawszy, -niektóre pędzle są tragiczne, w większości z tym białym włosiem, tak bardzo drapią, że w moim przypadku nie nadają się do użytku, to samo pędzel do eyelinera, coś okropnego, ich używanie powoduje realny fizyczny ból, no bez jaj, tak drapiących pędzli to ja jeszcze nie miałam, -brak możliwości zakupu stacjonarnie, -ten zestaw nie nadaje się na prezent, bo jednak jakość połowy produktów jest koszmarna, -te napisy ciągnące się przez cały trzonek są za dłuuuugie, +są tutaj także fajne pędzle, w większości te z ciemnym włosiem, np. do blendowania, do cieni, sprawdzają mi się idealnie, +produkt polski, +kosmetyczka jest doskonałej jakości, szczerze powiedziawszy, to pięć razy lepszej niż te pędzle:) +zestaw jest bardzo tani, +wyglądają nieźle (trzonki i skuwki), +wykonanie trzonków i skuwek jest porządne, a z włosiem różnie bywa, zależy który model, +jeśli chodzi o same modele, to są dobrane idealnie, wszystko, czego potrzeba do makijażu oka, +włosie z nich nie wypada, +są lekkie, dobrze leżą w dłoni Nie polecam kupowania zestawu, raczej pojedyncze pędzle, bo jest kilka wartych uwagi, a z zestawu połowa podejrzewam wyląduje w koszu.
    rihab
    3 sierpnia 2017 o 14:07
    za taką cenę tak
    Kupiłam sobie ten zestaw bo brakowało mi pędzelków do oczu. Zachęcona ceną oraz opinią na YT. Plusy to dużo różnych pędzelków które są różnej jakości i mają różne przeznaczenie. Na stronie sklepu są dokładne opisy który do czego służy, ale brakuje takiej informacji w opakowaniu. Praktyczna kosmetyczka fajnie wszystko mieści. Same pędzle jak na tą cenę są dość dobre. Niektóre drapią, trochę wypada na początku włosie, łatwo się je myje, dobrze rozprowadzają cienie. Dla profesjonalistów mogą być słabe, dla mnie do codziennych eksperymentów są idealne.
  • 23 kwietnia 2017 o 14:27
    Ujdzie
    kupiłam zachecona cena oraz opiniami polskich youtuberek. kosmetyczka faktycznie bardzo fajna. ale ie ona jest w tym zestawie najwazniejsza. zaczne od bubli mianowicie pedzelek do eleinera masakycznie gruby,moim zdaniem nie nadaje sie do niczego. poza tym dwa egzeplarze pedzli okraglych do blendowania troszke drapia. mam tez wrazenie ze przy pracy z cieniami tymi pedzelkami cienie nieco mocniej sie prusza z uwagi na twardosc wlosia wlasnie, generlnie dla osob z ograniczonym budzetem i dla poczatkujacych lub jako uzupelnienie kolkcji polecam bo stosunek jakosci ilosci i ceny jak najbardziej na plus. jednak gdybym miala pracowac tylko na nich przypuszczam ze makijaz nie sprawialby mi tyle przyjemnosci.dodam ze porownuje je do moich pozostalych pedzli czyli hakuro, glam shop, maestro.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu