Kremy na dzień

Annayake Crème Redensifiante Anti-Rides Krem przeciwzmarszczkowy

• 11 maja 2024 o 23:29
    Za drogi
    Krem miałam z kalendarza adwentowego w małej tubce, ale bardzo wydajnej. Konsystencja kremowa w miarę gęsta. Zapach jakby perfumowany. Używałam go na noc. Fajnie nawilża, ale skóra rano jest świecąca i tłusta. Widywałam też po nim różową wysypkę. Tak jakby trochę podrażniał. Podejrzewam, że to wina składu. Cena wysoka. Nie zauważyłam zmniejszenia się zmarszczek.
  • 14 stycznia 2024 o 23:33
    Ideał!
    O ludzie! Dlaczego ten krem jest taki drogi?! Jak tylko trafię na dobrą promocję, na pewno kupię go ponownie. Jest fenomenalny! Mam cerę mieszaną w kierunku tłustej i u mnie sprawdził się idealnie. Ten krem to cudo. Makijaż wygląda na nim pięknie przez cały dzień. Doskonale nawilża, a przy tym nie przetłuszcza. Zapach ma typowo kremowy. Konsystencja dosyć lekka, ale treściwa. Buzia się po nim nie świeci. Wspaniale wygładza, zmiękcza i pielęgnuje twarz. Nie zapycha. Cera przy regularnym stosowaniu wygląda ładnie, promiennie, zdrowo i młodo. Niestety swoje kosztuje, a jest mało wydajny.
  • 6 lutego 2023 o 11:41
    Zwykły krem za luksusową cenę
    Annayake Ultratime Anti-Wrinkle Re-Densifying Cream japońska firma wysokopółkowa, którą znajdziemy min. w Douglasie za zawrotną cenę ok 650zł za 50 ml. ✨️Ja posiadam próbkę 15ml, która była w moim kalendarzu adwentowym. Starczyła mi na ok 1,5 miesiąca używając ok 3razy w tyg. ✨️Krem ma przyjemny zapach, łatwo się rozprowadza pozostawiając klejąca warstwę . Na szczęście po ok 15 min krem się wchłania. Cery suche raczej nie będą miały z tym problemu. ✨️Producent obiecuję cuda na kiju: redukcja zmarszczek nawet o 26% wygładzenie zmarszczek nawet o 31% skrócenie długości zmarszczek o 30% ✨️Nic takiego nie zauważyłam.. Cuda te ma stworzyć ekstrakt z kudzu i substancja aktywna katrizen. Katrizen hmm.. co to wogole jest, nie mogę żadnej informacji znaleźć w necie na jej temat . Szczerze, oprócz retinolu nie wierze aby jakikolwiek inny składnik był wstanie zredukować zmarszczki. W dodatku w składzie mamy parabeny. Serio ? Nawet Ziaja z nich zrezygnowała! Na samym końcu składu są peptydy Wow napewno ich niewielkie stężenie w czymś pomoże. ✨️Kompletnie nie polecam, zwykły bardziej treściwy krem. Podobny a moze i lepszy możemy kupić za kilkanaście złotych w drogerii.
  • 6 stycznia 2020 o 13:16
    Świetny krem przeciwzmarszczkowy. Pięknie pachnie, jest wydajny, dobrze nawilża, wygładza, ujędrnia, ale jego cena przeraża...
    To moja pierwsza przygoda z marką Annayake. Krem przetestowałam w postaci próbki 7 ml z kalendarza adwentowego i dla mnie ten kosmetyk to strzał w 10-tkę! Dobiegam powoli do 30stki i sięgam co jakiś czas po kosmetyki przeciwzmarszczkowe, uważam, że to odpowiedni czas, by już zacząć pielęgnację przeciwstarzeniową. Ogromnie cieszę się, że ten krem wpadł w moje ręce, choć przeraża mnie jego cena, 649 zł za 50 ml!!! Krem znajduje się w czerwonym słoiczku i również czerwona jest moja tubka. Sam krem ma biały kolor i jest gęsty, lekko tłusty w dotyku. Pachnie delikatnie, bardzo przyjemnie. Gładko rozsmarowuje się na twarzy, idealnie się wtapia w skórę i wchłania się stopniowo, mimo lekkiej tłustości dość szybko. Jestem posiadaczką cery mieszanej i krem sprawdza się u mnie świetnie. Dobrze nawilża, wygładza, wyrównuje koloryt i mam wrażenie, że lekko napina. Stosuję go na rano i wieczorem i muszę stwierdzić, że jest baaardzo wydajny. Wystarczy odrobina kremu, by rozsmarować go ma całej twarzy. Skład kremu jest całkiem dobry, nie zawiera SLS-ów, alkoholu denat. Nie powoduje powstawania wyprysków ani szybszego przetłuszczania się twarzy.