Kremy na dzień

AA Krem Perfector SPF50+ Rozświetlająco-Nawilżający 40ml

d_t_b
    Wczoraj o 18:16
    Rewelacja.
    Moja mieszana cera pokochała ten krem. Tubka z pompką - świetne rozwiązanie. Warto stawiać ją na nakrętce, bo w ten sposób krem wydobywamy bez problemów. Sam krem ma beżowy kolor. Jego konsystencja jest bardzo lekka. Błyskawicznie można go zaaplikować, rozsmarować i praktycznie chwila moment a on już się wchłonął. Doskonały do stosowania każdego dnia. Wysoka ochrona i to, że zostawia fajne, zdrowe glow, bardzo mi się podoba. I choć krem ma kolor sam w sobie to w rzeczywistości bardzo delikatnie wyrównuje kolor skóry, nie kryjąc nic przy tym. Mnie się to podoba, bo moja dojrzała skóra nie ma problemów. Krem ładnie pachnie. Dla mnie jest genialny i chciałabym bardzo, aby pojawiło się większe opakowanie.
    IvanaLi
    8 maja 2025 o 2:03
    Nie jest najgorszy ale napewno nie dla mnie
    Dla mnie jako posiadaczki cery mieszanej ten produkt niestety się nie sprawdził. Krem ma bardzo tłustą konsystencję i ma bardzo świetliste wykończenie. Jest mało kryjący więc dla osób, które chcą zakryć swoje niedoskonałości lub trądzik to niestety się nie sprawdzi. Myślę, że sprawdzi się dla zwolenników rozświetlonej cery ale dla mnie jest to zdecydowanie za mocny efekt. Jeśli chodzi o plusy to super jest to, że produkt dopasowuje swój odcień do kolorytu naszej skóry i posiada SPF 50 co również jest bardzo ważnym aspektem.
  • 7 maja 2025 o 17:04
    Jest bardzo fajny, ale kolor niepotrzebny
    Krem stosuje już od kilku tygodni, więc czas się wypowiedzieć. Po pierwsze ma ciekawe opakowanie, ale mam wrażenie, że pompka czasem lekko zawodzi. Przez to że krem ma kolor to trzeba jednak uważać, żeby rano nie pobrudzić ciuchów. Bardzo dobrze się rozprowadza, wchłania w chwilę. Dla mnie to must have ponieważ rano mam mało czasu na pielęgnację i makijaż. Zostawia lekko rozświetlona cerę, ale nie jest to efekt mokrej twarzy czy też nadmiernego glow. Teraz przechodzimy do koloru. Dla mnie jest to absolutnie zbędny dodatek dlatego odejmuje jedną gwiazdkę. Tint nic nie robi. Nie ma krycia, nie widać go, chyba że ktoś ma całkowicie jasną cerę. Jest tylko utrudnieniem, bo właśnie bladziochom może gdzieś się odznaczać a zaś pozostałym nie daje żadnego większego krycia. Bez koloru byłby super rozwiązaniem i stosowałabym go ciągle - zważywszy na cenę.
    Wady:
    • niepotrzebny tint
    _LuLu_
    25 kwietnia 2025 o 23:08
    całkiem niezły krem z filtrem, ale nie bez wad
    Krem zdecydowałam się kupić, ponieważ wspaniale sprawdza mi się serum z tej samej serii. Krem jest lekki, lejący się. NIe zapycha mojej skłonnej do niedoskonałości skóry. Opakowanie jest bardzo higieniczne. Niestety obecny w składzie pigment moim zdaniem nie spełnia swojej roli. Krycie kremu jest niskie, nie zapewnia on efektu blur lub zakrycia niedoskonałości. Za to na bladej skórze zdecydowanie jest widoczny, dlatego na następne opakowanie się nie zdecyduje.
    Zalety:
    • lekki
    • higieniczne opakowanie
    • nie zapycha
    Wady:
    • pigment za ciemny dla bladych osób
    • mimo obecności pigmentu nie zakrywa niedoskonałości i słabo wyrównuje cerę
    Kxi2222
    2 kwietnia 2025 o 19:05
    Idealny dla opalonych
    Krem ma wodnistą konsystencję. Dzięki lekkiemu koloru delikatnie wyrównuje kolor skóry i zmniejsza zaczerwienienia. Daje naturalny blask i wydobywa opaleniznę na twarzy. Świetnie się sprawdza pod makijaż.