Pędzle do oczu

Design produktu:
    katik20
    5 lutego 2017 o 11:30
    super
    dla nie wymagającej osoby a szczególnie dla początkujących taki zestaw jest strzałem w 10. Pędzle są naprawde solidne, używam je już około pół roku albo i więcej. Włosie jest mięciutkie i nie wypada. Najwięcej używam ten ścięty pędzel do podkładu i jest świetny. Po myciu nie dzieje się z nimi nic, włosie zostaje równie miękkie jak nowe. Trzonki solidne. Zestaw zamówiłam na stronie cocolity za 50 żł.
    merryem
    1 lutego 2017 o 16:29
    Ah te chinczyki
    Pędzelki bardzo popularne dzięki chinskiej stronce do zakupów online. Zestaw zakupiłam jakos na wiosnę. Przez ten czas moje umiejętności i potrzeby w sprawach makijazowych poszły bardzo w góre. Dlatego teraz z perspektywy czasu moge je ocenic. Zaczne od tych do twarzy. Zdaża mi się uzywać pędzla płaskiego do podkładu. Nie mam porównania do innego takiego pędzelka (np Hakuro). Pędzel jak na taką cene jest dobry. Nie pije za dużo podkładu, ładnie go rozprowadza. Dobrze się domywa. Troszke robi smugi, trzeba doklepać i jest okey :) Dla kogos kto takiego pędzla uzywa sporadycznie (jak ja) jest to fajny, tani gadzet. Kolejne pędzle to dwa ścięte-płaskie. Ich uzywam czasami do rozprowadzenia różu, albo miejscowego wklepania pudru (np. pod oczy). Pędzelek lekko zaokrąglony na górze nie jest bardzo zbity, u mnie do podkładu sie nie nadaje bo wypił prawie cały produkt. W dodatku zle go sie rozprowadzało. Zdażyło mi sie tego pędzla użyć również do pudru,aby go wprowadzić dokładnie (troszke szorstki i nie zbyt delikatny, cere wrażliwą może podrażniać) lub do rozświetlacza. Za te cene może się przydać. Pędzel stożkowaty - języczek. No i tu sie zdziwiłam bo myślałam,ze ma miękkie włosie, a on jest dość sztywny/twardy. Raz rozprowadzałam nim podkład- i wyszło troche słabo. Uzywałam tez do konturowania na mokro (do bronzera) ,ale tez dla mnie sie nie sprawdza. Troche zbędny w całym zestawie. Okey pora na pędzelki do oczu. Pierwszy, czyli taki puchaty pędzelek -dosc duzy. Lekko zaokrąglony na górze. Moje oczko troszkę kłujem nie jest zbyt przyjemny. Nie rozciera dobrze i nie blenduje cieni jakoś super. Czasami uzywałam go do konturowania na sucho,aby było precyzyjniej. Dwa ścięte do oczu - czasem uzywam do koloru transferowego na załamanie. Szału u nich nie ma, tak samo jak u tego wyżej słabe rozcieranie. Płaski będzel beznadziejny nie wiadomo do czego użyc. Pędzel stożek twardy i duży. Uzywam do konturowania na mokro. Dobrze sie do tego nadaje. Ciężko go po tych produktach jednak domyć. Ogólna ocena Pedzle do oczu. Cały zestaw raczej zbędny. Gdybym miała wybrać to wzięłabym ten duży puchaty, jeden ścięty, stożek. Z tych pędzli makijażu perfekcyjnego na poziomie KatOsu na przykład, nie wykonamy. Nie ma w zestawie jakiegoś małego precyzyjnego. Pędzle słabo rozcierają cienie i troche kłują w oczy- nie dla wrażliwców. Jednak za te cene warto na nie spojrzeć ,szczegolnie jesli zaczynamy,albo chcemy awaryjny pędzel w kosmetyczce. Pedzle duże do twarzy. Gdybym miała wybrać to wzięłabym płaski, jeden ścięty i ten lekko zaokrąglony. Pędzle troche kłują w buzie. Tam samo jak w tych do oczu. Za te cenę są naprawde okey. chyba nawet te bardziej mi pasują jak te do oczu. Awaryjnie warto miec takie pedzle,czyste w kuferku. Z tych na pewno mozna wykonać cały makijaz twarzy. Z żadnych pędzli nie wylatuje włosie -moze sporadycznie z jakiegoś przy myciu. W pedzlach do twarzy musiałam przyklejać skuwki do rączki bo się ruszały.
  • 1 lutego 2017 o 13:34
    Przyjemny zestaw
    Pędzle maja bardzo mięciutkie włosie. Z łatwością się je czyści i szybko wysychają. W zestawie są wszystkie niezbędne pędzle do wykonania pełnego makijażu. Zestaw jest bardzo przydatny dla osób poczatkujących. Niska cena w tym przypadku to również wspaniała jakość.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu