WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Olejki i masła do demakijażu

SKIN79 Cleanest, Rice Cleansing Oil Olejek ryżowy do demakijażu

zuza_a
    28 listopada 2019 o 20:19
    Olejek do demakijazu
    Bardzo fajny produkt. Kupiłam go gdzies na przełomie wrzesien/październik i dalej korzystam z tego samego opakowania. Producent zaleca dwie pompki jednak dla mnie 1 w zupełności wystarcza (oczy zmywam płynem micelarnym natomiast resztę już olejem a mam krem przeciwsłoneczny, korektor, puder, kredka do brwi). Jest może i dość drogi jak za olejek do demakijazu ale myśle ze jest warty swojej ceny
    Zalety:
    • Pięknie zmywa makijaż
    • Wystarczy jedna pompka gdy nie ma się mocnego makijażu
    • Działanie
    • Nie zapycha mimo ze mam cerę skłonna do tego
    • Jakosc
    Wady:
    • Cena (ale można wyłapać w fajnej cenie na promocjach)
  • 3 listopada 2019 o 10:45
    Jeden z ulubionych
    Świetnie zmywa makijaż. Nie pozostawia na skórze tłustego filmu, którego ciężko zmyć żelem do mycia twarzy. Przyjemny w użyciu i bardzo wydajny. Oba olejki do demakijażu od Skin79, ryżowy jak i kokosowy, są najlepszymi produktami tego typu, jakich do tej pory używałam. Stosunkowo często można kupić go w promocyjnej cenie.
    Zalety:
    • wydajny
    • świetnie zmywa makijaż
    • przyjemny w użyciu
    krokuch
    3 lipca 2019 o 9:41
    zapycha
    Na początku było wielkie WOW. Bo rozpuszcza makijaż. Bo jest wydajny. Bo spłukuje się wodą. Bo fajnie zmywa się jego resztki żelem do mycia twarzy. Bo nie podrażnia skóry wrażliwej. Bo skóra jest mięciutka i gładka. Był to jedyny nowy produkt w mojej pielęgnacji, więc wiem, że to on zawinił - spowodował potworne zapychanie skóry - wstrętne zamknięte zaskórniki, których nie mogłam wyeliminować przez wiele tygodni.
  • 21 czerwca 2019 o 14:35
    najlepszy
    Świetny kosmetyk, który doskonale radzi sobie ze zmywaniem nawet mocnego makijażu oczu. Przyjemna konsystencja, dzięki której nie trzeba trzeć skóry, nie wysusza i nie podrażnia, co było dotychczas moją bolączką zwłaszcza w okolicach powiek. Używam do cery mocno przetłuszczającej się. Ma przyjemny delikatny zapach i wystarcza na długo. Systematycznie jest przeceniany, więc można go kupić za ok 40zł, co już jest bardzo niską ceną za tę jakość. Używam przez ok. rok i raczej nie zmienię na inny
    Zalety:
    • skuteczność w zmywaniu makijażu
    • nie wysusza, nie podrażnia
    • wydajny
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • pompka, która potrafi rozpryskać olejek
  • 26 marca 2019 o 14:31
    Dobry, ale nie najlepszy.
    Wypróbowałam już kilka różnych olejków do demakijażu i ten wypada na ich tle dobrze, ale nie powiedziałabym że jest niezastąpiony. Konsystencja jest dosyć rzadka, nawet lekko wodnista, ale dobrze radzi sobie ze zmywaniem makijażu. Na jedno umycie twarzy zużywałam średnio dwie pompki produktu. Wadą produktu jest jego opakowanie, a mianowicie pompka, która mocno rozbryzguje olejek dookoła. Moim zdaniem jest też niewydajny, bo skończył się bardzo szybko, co przy jego stałej, dosyć wysokiej cenie jest dużym minusem. Raczej do niego nie wrócę, chyba że będzie na jakiejś dużej promocji. Mimo to sama formuła i działanie są w porządku, więc jeśli komuś nie przeszkadza cena to polecam.
    Zalety:
    • dobrze zmywa makijaż
    Wady:
    • zbyt duża cena w stosunku do wydajności
    • słaba wydajność
    • kiepskiej jakości pompka, która "wpluwa" produkt