WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Olejki i masła do demakijażu

AA LAAB, Clear Skin Solution, Normalizująco-łagodzący hydrofilowy olejek oczyszczający

AA Laab Clear Skin Solution Hydrofilowy olejek oczyszczający normalizująco-łagodzący
Oceanic AA Laab Clear Skin Solution hydrofilowy olejek do demakijażu normalizująco-łagodzący 200ml
AA LAAB

ylovv
    9 czerwca 2025 o 21:44
    Świetnie usuwa makijaż nie przesuszając skóry!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Mam cerę mieszaną, wrażliwą i skłonną do przesuszeń – wiele produktów do demakijażu powoduje u mnie uczucie ściągnięcia lub podrażnienia. Ten olejek to strzał w dziesiątkę! Ma lekką, oleistą konsystencję, która świetnie sunie po skórze. W kontakcie z wodą emulguje do mleczka i bardzo łatwo się zmywa, nie zostawiając tłustej warstwy. Zmywa makijaż (również wodoodporny!), filtry i sebum bez żadnych podrażnień. Po użyciu skóra jest czysta, miękka i ukojona. Nie zapchał mnie ani razu – wręcz przeciwnie, cera wygląda lepiej, spokojniej. Plus za delikatny zapach i bardzo wygodne opakowanie z pompką. Idealny jako pierwszy krok w dwuetapowym oczyszczaniu. Na pewno kupię ponownie!
  • 4 czerwca 2025 o 13:25
    Skuteczny i łagodny – idealny na pierwsze oczyszczanie
    Mam cerę mieszaną, wrażliwą, skłonną do przesuszeń w strefie T i drobnych niedoskonałości. Ten olejek mile mnie zaskoczył. Ma przyjemną, lekką konsystencję, dobrze rozprowadza się po skórze i pięknie emulguje w kontakcie z wodą. Świetnie usuwa makijaż (również tusz do rzęs i SPF), nie pozostawiając tłustej warstwy. Nie zapycha porów, nie powoduje uczucia ściągnięcia ani pieczenia. Skóra po użyciu jest czysta, miękka i ukojona. Olejek ma delikatny, niedrażniący zapach i bardzo wygodne opakowanie z pompką, które ułatwia dozowanie. Używam go codziennie wieczorem jako pierwszy krok oczyszczania i jestem bardzo zadowolona – to produkt, do którego chętnie wrócę.
  • 4 czerwca 2025 o 7:49
    Oczyszcza, nawilża, koi – must-have do demakijażu”
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    KWC AA LAAB Clear Skin Solution to hydrofilowy olejek oczyszczający, który zaskoczył mnie swoją skutecznością i delikatnością. Idealnie sprawdza się do wieczornego demakijażu – usuwa nawet wodoodporny tusz, nie podrażniając przy tym skóry ani oczu. Ma lekką, oleistą konsystencję, która po kontakcie z wodą zamienia się w mleczko. Skóra po użyciu jest miękka, czysta i nawilżona, bez uczucia ściągnięcia. Produkt nie zapycha porów i świetnie sprawdza się przy cerze mieszanej oraz wrażliwej. Dodatkowy plus za łagodzące składniki i brak drażniących zapachów. Stosuję go codziennie i widzę poprawę kondycji skóry. To jeden z najlepszych olejków, jakich używałam – zdecydowanie zostaje ze mną na dłużej.
  • 31 maja 2025 o 22:33
    Rewelacyjny olejek, który naprawdę oczyszcza i nie podrażnia - wreszcie znalazłam swój idealny demakijaż
    Treść recenzji: Mam cerę mieszaną, skłonną do podrażnień i zawsze miałam problem ze znalezieniem odpowiedniego demakijażu. Ten hydrofilowy olejek AA LAAB to prawdziwe odkrycie! Konsystencja i aplikacja: Olejek ma lekką, płynną konsystencję, która idealnie się rozprowadza na suchej skórze. Po dodaniu wody zmienia się w delikatne mleczko, które łagodnie usuwa nawet wodoodporny makijaż. Nie trzeba szorować ani mocno przecierać - wszystko schodzi samo. Działanie: Po miesiącu stosowania zauważyłam, że moja skóra stała się spokojniejsza i mniej reaktywna. Olejek nie tylko oczyszcza, ale też normalizuje - moja strefa T przestała się tak mocno błyszczeć, a podrażnienia znacznie się zmniejszyły. Nie wysusza, tylko pozostawia skórę miękką i komfortową. Zapach i opakowanie: Zapach bardzo delikatny, nieprzeszkadzający. Opakowanie praktyczne z pompką, która dozuje odpowiednią ilość produktu. Podsumowanie: Idealne rozwiązanie dla cery wrażliwej i mieszanej. Wreszcie mogę dokładnie oczyścić twarz bez obawy o podrażnienia. Zdecydowanie polecam i kupię ponownie!
  • 31 maja 2025 o 21:57
    Delikatne oczyszczenie bez uczucia ściągnięcia
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Mam skórę mieszaną, wrażliwą i skłonną do niedoskonałości, dlatego oczyszczanie musi być dokładne, ale jednocześnie delikatne. Hydrofilowy olejek z serii Clear Skin Solution od AA LAAB pozytywnie mnie zaskoczył. Ma lekką, oleistą konsystencję, która przy kontakcie z wodą zamienia się w mleczko. Świetnie rozpuszcza makijaż, także ten wodoodporny, nie powodując szczypania oczu ani nie pozostawiając tłustej warstwy. Po zmyciu skóra jest czysta, miękka, bez uczucia ściągnięcia czy przesuszenia. Produkt ma bardzo delikatny, ledwo wyczuwalny zapach i wygodne opakowanie z pompką, które ułatwia dozowanie. Nie zapycha porów, wręcz przeciwnie, przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że cera stała się gładsza i mniej skłonna do wyprysków. To świetna propozycja dla osób, które cenią łagodne, ale skuteczne oczyszczanie, na pewno sięgnę po kolejne opakowanie.