+puder wrzuciłam do koszyka, bo brakowało mi kilka złotych do darmowej przesyłki, nie żałuję!
+bardzo super ultra tani,
+wydajny jak nie wiem co, pudru używam codziennie, a mam go już kilka miesięcy, nie wiem, czy jestem w połowie, czy jeszcze nie,
+fajne opakowanie, małe poręczne, przezroczyste, podoba mi się,
+ślicznie wygląda na twarzy, nie tworzy efektu tępego matu, to trudne do opisania, bo mat jest, tylko nie taki jak... beton:) tapety nie ma w każdym razie,
+doskonale pasuje bladym karnacjom,
+nie zmienia koloru podkładu,
+można go dokładać w ciągu dnia i się nie ciastkuje,
+nie pyli się,
+ładnie pachnie,
+ma bardzo miłą konsystencję w dotyku, kiedy włożymy w niego palec, jak satynka,
+na co dzień pod oczy mam puder rozświetlający z Inglota, ale na wyjazdy biorę tylko ten i bardzo dobrze przypudrowuje okolice pod oczami, utrwala korektor, nie wchodzi w zmarszczki,
+nie podkreśla suchych skórek,
-/+na opakowaniu ścierają się napisy, ale jakoś wybitnie mi to nie przeszkadza, zwłaszcza za taką cenę,
-brak możliwości zakupu stacjonarnie, przynajmniej ja go nigdy nigdzie nie widziałam,
-niby przezroczysty, ale ma żółte podtony, przez co nie można go nakładać gąbeczką, największe krycie tak się właśnie uzyskuje, ale puder musi być przezroczysty, bo inaczej gąbka robi plamy, tak jest niestety w jego przypadku, więc musiałam przerzucić się na pędzel,
-potrafi wejść w pory i to tragicznie bardzo, jeśli zdarzy mi się nałożyć za dużo kremu pod podkład, to tak się dzieje, staram się o tym pamiętać i nakładać naprawdę cienką warstwę, ale i tak zdarza mi się przesadzić,
-nie trzyma matu bardzo długo, to wszystko zależy chyba od dnia, nie do końca potrafię go rozgryźć, czasem kilka godzin jest ok, a czasami po pół godziny świeci mi się broda i nos...
Wydaje mi się, że jak za taką cenę, to każdy może go przetestować, ja do niego nie wrócę ze względu na to, że wolę mieć ten mat na twarzy długo, jestem skłonna zapłacić więcej i mieć pewność, że nagle nie zacznę się świecić.
- Trwałość