Pudry do twarzy

AA Wings of Color Skincare Makeup, Silky Smooth Powder Jedwabisty puder w kompakcie

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 sierpnia 2024 o 13:05
    Puder AA Wings of Color
    Jest to chyba najlepszy puder drogeryjny w kamieniu, który umiał mi na wiele godzin zmatowić cerę, szczególnie, że posiadam cerę tłustą w strefie T. Jego opakowanie jest bardzo poręczne, ma lusterko oraz puszek. Cena za ten produkt również była atrakcyjna i jest mi niesamowicie przykro, że go wycofali ze sprzedaży.
    Zalety:
    • Lusterko
    • Kolor
    • Uczucie matu przez parę godzin
    • Kolor
  • 15 kwietnia 2023 o 13:46
    lekkie, naturalne krycie
    Na produkt natknelam sie przez przypadek, otrzymujac go w prezencie. Puder na pierwszy rzut oka wydaje sie bardzo ciekawym rozwiazaniem. opakowanie jest ciekawe, bardzo wygodne w uzyciu. Puder jest bardzo dobrze sprasowany, razem z nim znajduje sie lusterko oraz gabeczka, dlatego zamiast traktowac ten produkt jako tzw baza przed wyjsciem z domu, polecam trzymac go w aucie lub torebce na ewentualne poprawki. sama jestem duza fanka firmy AA, uwazam to za duzy plus, ze ich produkty sa weganskie i hipoalergiczne, bo jako alergik mam problemy z niektorymi skladnikami kosmetykow. tak jak pisze producent, jest to puder to wykonczenia makijazu, dlatego ten produkt nie nadaje niewiarygodnego krycia. Nie spodziewalabym sie wspanialego zmatowania skory. Trzeba wspomniec ze puder u mnie nie zatykal porow, nie powodowal zadnego zbrylenia podkladu, ladnie prezentowal sie na twarzy i nadal uczucie wygladzenia twarzy. Nie wysuszal skory.
    Zalety:
    • kompaktowe opakowanie
    • dobre sprasowanie produktu
    • odpowiedni dla alergikow
    • przyjemne uczucie na twarzy
    • uczucie jedwabnego wykonczenia makijazu
    • duza wydajnosc
  • 10 marca 2023 o 11:47
    Jedwabiste wykończenie makijażu, lecz słabe krycie
    Opakowanie: Zgrabne białe pudełeczko z lusterkiem zamykane na zatrzask, moim kryterium przy wyborze pudru jest zawsze posiadanie puszka w środku, i tak też jest w tym przypadku Odcień: Ja używam 91 Light Beige przy mojej bardzo jasnej karnacji Konsystencja: Rzeczywiście jedwabista, bardzo gładka i delikatna Działanie: Ładnie matuje i dobrze się rozprowadza, natomiast mam wrażenie, że nieco przesusza skórę, a jeśli nie jest odpowiednio wypielęgnowana, może podkreślać suche skórki; krycie jest lekkie, poza matowaniem może delikatnie wyrównać koloryt, ale na pewno nie zakryje żadnych niedoskonałości czy cieniów pod oczami Podsumowanie: Lubię go za poręczne opakowanie z puszkiem, dobrze dobrany odcień, dostępność w Rossmannie i skuteczne matowanie. Dobrze się sprawdzi przy mało problematycznej i nawilżonej skórze. Z mojej strony oczekiwałabym jednak nieco mocniejszego krycia i lepszego działania na suchej skórze.
    • Dobre matowanie
    • Dobrze dobrany odcień do jasnej cery
    Wady:
    • Przesusza skórę
    • Krycie jest bardzo lekkie
  • 11 stycznia 2023 o 20:39
    To był dobry wybór!
    Długo używałam - w kategorii pudrów - kosmetyków marki L'Oréal Paris, aż w końcu przyszedł czas na zmiany. Jedwabisty puder w kompakcie marki AA z linii Wings of Color stosuję od trzech miesięcy. Zakupiłam odcień 90 Transparent, czyli bezpieczny, którego na skórze niemal nie widać. Jest wzbogacony o minerały i ekstrakt z owoców acai, które działają nawilżająco i ujędrniająco. Czy to był dobry wybór? Kosmetyk jest zamknięty w kwadratowej, plastikowej, wyglądającej solidnie puderniczce z lusterkiem, z którego często korzystam. Jak dotąd nie uległa ona uszkodzeniu, choć noszę puder codziennie do pracy. Jedynie odrobinę stary się złote napisy. Recenzowany produkt ma jasny kolor i jedwabistą konsystencję. Jest miałki i według mnie niemal bezzapachowy. Nabieram go dużym, puchatym pędzlem. Stosuję codziennie rano do utrwalenia makijażu. Drobnych poprawek dokonuję po około 9 godzinach, gdyż wcześniej nie odczuwam takiej potrzeby, bo puder dobrze wygląda na twarzy przez tyle godzin. Recenzowany kosmetyk jest bardzo wydajny. Wystarczy go odrobinka, aby spełnił swoje zadanie. Mam dość jasną karnację, więc wybór odcienia transparentnego to był strzał w dziesiątkę. W zasadzie nie widać go na twarzy, a jednak spełnia dobrze swoje zadania – matuje, ale nie pozostawia efektu maski, nie bieli, nie zbiera się w załamaniach, liniach, ani nie wchodzi w zmarszczki. Daje taki efekt, jak lubię – naturalny, a ponadto nie wysusza skóry. Dobrze współpracuje zarówno z moim podkładem rozświetlająco-nawilżającym AA, jak i kremem BB Pat&Rub, których używam wymiennie. A do tego nie kosztuje milion monet – zapłaciłam za niego około 25 zł. Polecam ten produkt do wypróbowania tym dziewczynom, które lubią naturalne, nienachalne wykończenia bez efektu maski.
    • Opakowanie z lusterkiem
    • Jedwabista konsystencja
    • Nie bieli, nie wchodzi w zmarszczki
    • Matuje na około 9 godzin bez poprawek
    • Nie zapycha i nie powoduje przykrych niespodzianek na twarzy
    • Nie wysusza skóry
    • Dobrze współpracuje z innymi kosmetykami: kremami i podkładami
    • Nie tworzy maski
    Danasza
    18 sierpnia 2022 o 12:54
    Bardzo lubię
    Jestem bardzo zadowolona. Fajnie lekko matuje, nie tworzy skorupy. Nie wbija się w zmarszczki i efekt jest bardzo naturalny. Z pewnością wrócę do niego
    Zalety:
    • Lekka formuła, nie tworzy maski
    Wady:
    • Nie ma