Lakiery hybrydowe

Neess Lakier hybrydowy

Neess

Nasi użytkownicy zostawili 79 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 stycznia 2024 o 23:50
    Mając porównanie do innych marek, oceniam go raczej średnio
    Sama sobie robię paznokcie od kilku lat i poznałam większość popularnych marek dla "domowych profesjonalistek" ;) Dobry lakier musi pięknie wyglądać i nie zmasakrować mi paznokcia. Oba warunki zostały spełnione, więc teoretycznie powinnam być zadowolona, ale jednak coś nie pykło. Opakowanie to prosta, czarna buteleczka. Kształtem przypomina klasyczne lakiery. Pędzelek niestety nie w moim typie - ja lubię szerokie, rozłożyste łopaty/wachlarze, a tutaj mamy taki cienki zwyklak, jak w zwykłych lakierach. Konsystencja także do poprawy - dość rzadka, rozlewająca się, trzeba bardzo uważać, by nie pozalewać skórek. Kolor, który oceniam to 7549 Czerwony i Wściekły. Klasyczna, elegancka czerwień. Jest naprawdę piękny, intensywny, nasycony, taki idealny odcień. Dwie warstwy wyglądają nienagannie, nie ma do czego się przyczepić. Oczywiście plusik za dowcipną nazwę, większość firm idzie w angielski, a tutaj mamy nasz swojski, polski akcent. Niestety najgorszą wadą jest tutaj według mnie trwałość. Nie wymagam od lakieru, aby trwał na moich paznokciach przez miesiąc, ale tutaj ledwo dociągnęłam do tygodnia... Malowałam go w towarzystwie innych lakierów na pozostałych palcach i Neess jako pierwszy zaczynał odpryskiwać, odpadać i odklejać się od nasady. To już tanizna z Biedronki Niuqi trzymała się dłużej i w dodatku ma wygodniejszy pędzelek... Ten produkt ratuje właściwie tylko kolor, który mi się bardzo podoba, ale nie oszukujmy się, taką klasyczną czerwień każda marka ma w swojej ofercie, więc nie jest to nic oryginalnego. Pozostaję przy innych markach, przede wszystkim przy Niuqi i NeoNail, na Neess zwrócę uwagę tylko, jeśli pojawi się jakiś odcień, który rzuci mnie na kolana ;)
  • 14 października 2022 o 12:08
    Piękne kolory
    Lakier bez szaleństw ale piękne dobrze napigmentowane odcienie kolorów. Super konsystencja, dobry i wygodny pędzelek. Poręczna buteleczka. Trwałość bardzo dobra, poprawna jak na lakier hybrydowy. Cena przystępna.
  • 5 maja 2022 o 14:19
    lakiery hybrydowe warte uwagi
    Lakiery hybrydowe Neess i mnie nie umknęły. Skusiłam się w końcu i zakupiłam na próbę trzy kolory. Jeszcze nigdy nie miałam lakerków o tak rewelacyjnej konsystencji i kryciu. Bardzofajnie wyprofilowane pędzelki ułatwiają sprawniejszą aplikację. polecam
  • 5 maja 2022 o 14:02
    kolor full
    Bardzo napigmentowane, przyjemne w pracy lakiery hybrydowe. Maluję nimi paznokcie i jestem bardzo zadowolona. Moze nie jest to mistrzostwo krycia, ale jak za tak niską cenę są naprawdę super
    Zalety:
    • duży wybór kolorów
    • nazwy
  • 5 maja 2022 o 13:55
    hybrydowy hit
    Odkryłam swój hybrydowy hit! Bardzo fajne krycie, pojemności 4ml- czyli w sam raz dla osób wykonujących mani jak ja- samodzielnie w domu. Duży wybór kolorów i super konsystencja. Nic dodać nic ująć :)
    Zalety:
    • pojemność