Bazy pod tusz do rzęs

Golden Rose Lash Primer Baza pod tusz do rzęs

Golden Rose Lash Primer Baza Pod Tusz do Rzęs 9ml
Golden Rose Lash Primer Baza pod tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 stycznia 2023 o 13:02
    Moja ulubiona baza
    Bardzo lubię tą bazę. Fajnie pogrubia i wydłuża rzęsy. Dodatkowo zauważyłam, że faktycznie po dłuższym jej używaniu moje rzęsy są w lepszej kondycji (nie są takie proste i króciutkie). Baza z tuszem pozwala uzyskać mega fajny efekt. Używałam jeszcze jednej bazy z drogeryjnej marki i wróciłam do tej. W skrócie: Zalety: - pogrubia i wydłuża rzęsy - po dłuższym jej używaniu rzęsy są w lepszej kondycji - baza z tuszem daje super efekt
  • 5 listopada 2022 o 20:34
    Odpowiednio użyty daje piękny efekt
    Posiadałam już takie produkty to podbijania i wydłużania długości rzęs. Niestety za każdym razem lądowały w koszu bo jedyne co robiły to doprowadzały mnie do irytacji kiedy to musiałam zmywać makijaż okaz i robić go na nowo. Ten produkt jednak został u mnie na dłużej. Dlaczego ? Pewnie dlatego że nauczyłam się go używać i do jego stylizacji potrzebuję rozdzielacza/grzebyczka do rzęs. On zapobiega sklejaniu się rzęs i pięknie rozczesuje nadmiar produktu. Przed nałożeniem zawsze używam zalotki (zdarza się ze zapomnę i robię to dopiero po wyschnięciu a przed nałożeniem mascary -polecam jednak zrobic to przed stylizacją). Następnie nakładam na rzęsy primer- nie za dużo aby nie przesadzić- w końcu będzie tam jeszcze jedna warstwa. Potem rozczesuje je szczoteczką/grzebyczkiem i czekam aż biała warstwą wychnie I zrobię się prawie przezroczysta. Wówczas tuszuje rzęsy masakarą i gotowe. Produkt jest bardzo trwały i tusz nie obsypuje się z niego. Trzeba jednak dobrze wydozować ilości obu nakładanych kosmetyków na rzęsy aby wyglądały one świeżo. Gdyby nie konieczność wspomagania się grzebykiem pewnie częściej bym go stosowała. Nie mniej jednak produkt polecam jeśli mamy więcej czasu na makijaż bo efekt jest tego wart.
    Zalety:
    • Trwałość, nie obsypuje się, wydłuża i pogrubia rzęsy
    Wady:
    • Konieczność wspomagania się grzebykiem do rzęs
  • 9 maja 2021 o 21:47
    I tak i nie
    Konsystencja tego produktu jest straszna. Bardzo gęsta. Bardzo lepka. Bardzo ciągliwa. Po nałożeniu skleja rzęsy, oblepia je i nie zastyga. Po nałożeniu tuszu dzieje się rzecz niesamowita ponieważ tusz rzęsy pięknie rozdziela po tym primerze i z dnia na dzień rzęsy stają się dłuższe i gęstsze. Niestety opakowanie i szczoteczka są tragiczne. Szczoteczka to zwykła spiralka, raczej do czesania rzęs bez niczego. I przez to że produktu tyle nakłada to szybko się go traci a praca z tym primerem jest trudna. Opakowanie złamało mi się po tygodniu.
    SylGrem
    28 kwietnia 2021 o 18:16
    Nie warto
    Kosmetyk nie jest potrzebny. Rzęsy lepiej wyglądają po użyciu samego tuszu. Po pierwsze trzeba nauczyć się z nim współpracować. Ja się nie nauczyłam. Sklejał moje rzęsy. Potem nie potrafiłam nałożyć tuszy, rzęsy nadal były poklejone. Nie polecam.
    alboco
    24 września 2020 o 13:18
    Sklejone rzęsy
    Bazę Golden Rose dostałam w prezencie od przyjaciółki, która jest nią zachwycona. Niestety, po kilku miesiącach używania, mam zupełnie inne zdanie na temat tego kosmetyku. Szczoteczka została wykonana z włosia, jest dość gruba i gęsta. Baza ma biały kolor i bardzo klejącą konsystencję. Całość sprawia, że produkt wygląda ciężko i niewygodnie nakłada się na rzęsy. Włoski są białe, mocno sklejone, rozczesanie ich jest niemal niemożliwe. Baza dość długo zasycha, Rzęsy są wydłużone, jednak ich sklejenie wygląda wręcz karykaturalnie. Wobec marnych efektów stosowania jako bazy pod tusz, zaczęłam nakładać produkt na noc jako odżywkę i tu sprawdza się znakomicie. Rzęsy są dłuższe i znacznie mocniejsze.
    Zalety:
    • wzmacnia rzęsy
    • sprawdza się jako odżywka na noc
    Wady:
    • sklejone rzęsy
    • gęsta ciężka formuła

Zobacz także inne Bazy pod tusz do rzęs