L'Oreal Paris Blush Caresse

Blablue
    10 października 2010 o 0:21
    Naprawdę dobry
    Nie wiem czemu ten kosmetyk znalaz się w tej kategorii ("Zapomniane kosmetyki) ja kupiłam go, kiedy mieszkałam we Francji 2 lata temu, był na wszystkich stoiskach LOREAL. Róż jest super, bardzo wydajny, naturalny, lekki i wytrzymały tak jak w nazwie daje efekt bardzo przyjemnych rumieńców. Bardzo fajnie można bawić się intensywnością koloru w zależności od ilości muśnięć pędzla. Pędzelek w sam raz, używam tego z pudełka (przy innych różach zdarzało mi sie korzystac z innego niż dołączany). Bardzo polecam! Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:1
    analopa
    1 kwietnia 2009 o 17:09
    super
    Daje naturalny ale trwały efekt. Używam odcienia różanego nr 101. Elegancki, pudrowy róż bez błyszczących drobinek. Łatwo się nakłada i nie ciemnieje na skórze. Wytrzymuje bez poprawek ok 7 godzin Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 12 lutego 2008 o 11:21
    Zwykły niezwykły
    Mam kolor nr 111. Jest to beż z nutka brzoskwini. Na twarzy wyglada naturalnie, a zarazem elegancko. Ładnie się stapia ze skóra, jednak od razu po nałożeniu lekko się odcina i widac że jest nałożony róż. Dopiero po chwili dopasowuje się i nie widac wyraźnego przejścia między pudrem a różem. Róż nie jest ani całkiem matowy, ani bardzo błyszczący - odpowiada mi ten efekt, zwłaszcza iż w mojej kolekcji mam więcej błyskotek, a od czasu do czasu bardziej "na miejscu" jest mniejszy połysk. Jest dosyć trwały. Dołączony pędzelek dobrze się spisuje - nie robi z różu plamy, tylko można go równomiernie nałożyć. Mam zastrzeżenia do opakowania - wygląda dosyć tandetnie i jest toporne - zdecydowanie wolę mniejsze opakowania, które bez problemu mieszczą się w kosmetyczce. Szkoda ze opakowanie Caresse nie jest takie jak serii Delicieux. Zaznaczyłam opcję ponownego zakupu - rozważam kupno innych kolorów. EDYCJA: dodam jeszcze, że róż (nr 111) jest takim uniwersalnym kolorem, który pasuje do kazdego makijażu. Używam tego produktu od: ponad tydzień Ilość zużytych opakowań: zaczeęe 1
    pixie7
    6 grudnia 2004 o 11:43
    Bardzo dobry "zwykły róż"
    Właśnie, mnie też najbardziej zachwyca "promienność" tego różu, fakt, że nie jest ani błyszczący ani matowy, jak zauważyła Asinek. Cera wygląda dzięki temu super-naturalnie, świeżo i zdrowo, w przeciwieństwie do "umalowanej" - już wiele komplementów usłyszałam nosząc ten róż, z upragnionym słowem "wypoczęta" w roli głównej. ;) Na pewno wiele zawdzięczam wyborowi odcienia (to bodaj pierwszy mój róż w tak jasnym kolorze - mam bowiem najjaśniejszy - zawsze wybierałam bardziej malinowe), idealnie pasuje do bladej zimowej twarzy. No i konsystencji, bardzo gładkiej, nie przesyconej pigmentem, ale też świetnie przylegającej do twarzy, dzięki temu efekt trwa wiele godzin (choć to niby taki "zwykły róż" ;) ). Pędzelek nie jest nawet tragiczny, mój jasny odcień da się nim aplikować bez problemu. Choć oczywiście lepiej większym i bardziej miękkim. Najśmieszniejsze jest to, że róż ten odleżał u mnie w łazience jakieś 3 (!) lata od zakupu, w formie nienaruszonej, już chciałam nawet komuś oddać, odkryłam go dla siebie dopiero niedawno! :) Zastanawiam się też, czy jest ciągle w sklepach? Chyba zastąpił go "Blush Delice"... :(
    asinek
    19 listopada 2004 o 21:48
    dobry zakup
    bardzo dobry róż, chyba najlepszy jaki kiedykolwiek mialam. Przede wszystkim - bardzo łatwo stopniować kolor. Kupiłam sobie odcień Ambre, najciemniejszy chyba i zupełnie nie mam problemów z odpowiednim nałożeniem go na policzki (a należę do bardzo bladych bladziaków). W ogóle piękne, naturalne kolory, co prawda tylko cztery ale każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Daje cudowny efekt, bardzo naturalny. Nie jest ani matowy ani połyskliwy - zawiera błyszczące drobinki, są jednak bardzo maleńkie, dzięki czemu uzyskuje się efekt naturalnie zaróżowionej skóry. Trwały. Zwracam też uwagę na brak talku w składzie - nadaje się więc i do suchej cery. Wygląda mi na bardzo wydajny - po jednorazowym użyciu wygląda absolutnie dziewiczo, nawet "strukturka" się nie starła. Pedzelek i pudełeczko z lusterkiem nie wywołują we mnie zachwytów, gdyż wolę róże w malych pudełeczkach. zresztą pędzelek jest mocno średni. Używam tego kosmetyku od/ ilość zużytych opakowań: pierwsze, zakupione dziś. 12.1.2005 jest niesamowicie wydajny, starczy na lata. uzywam go przynajmniej dwa razy w tygodniu a strukturka wykazje tylko lekkie starcie. deklaracja ponownego zakupienia jest wiec bardzo teoretyczna, bo gdy go zuzyje pewnie nie bedzie go juz na rynku ;-)