Szampony do włosów

Schauma Odbudowa i Pielęgnacja, Szampon do włosów zmęczonych i zniszczonych `Masło shea i ekstrakt kokosa`

Nasi użytkownicy zostawili 162 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

anna996
    18 lipca 2024 o 10:33
    Zwykły, szału nie robi
    Jest to zwykły szampon do mycia włosów: - ma biały, perłowy kolor - przyjemny słodki zapach - wygodna butelka, mozna ją postawić do góry nogami i zużyć szampon do końca - nie jest drogi - można go kupić w wielu drogeriach - co do działania na włosy - jest ono bardzo przeciętne, brak efektów na włosach zmęczonych i zniszczonych. Ogólnie: zwykły szampon, niczym sie nie wyróznia, raczej nie kupię ponownie.
  • 17 czerwca 2024 o 12:11
    kokosek
    Szampon urzekł mnie swoim zapachem i przyciągnął dość niską ceną. Jest to stosunkowo silny produkt, który doskonale oczyszcza skórę głowy. Choć nie zauważyłam znaczącej poprawy stanu moich włosów, nie takie jest przecież zadanie szamponów. Jego główną rolą jest dokładne mycie skóry głowy, z czym radzi sobie znakomicie.
  • 22 września 2023 o 17:22
    Dobry
    Dla mnie i moich włosów właśnie szampony z tej serii są numerem jeden. Oprócz tego używam też tej zielonej schaumy - do włosów normalnych i przetłuszczających się. Uwielbiam kokosowy zapach, więc mycie włosów tym szamponem to czysta przyjemność! Moje włosy są długie, lecz pomimo to nie mam problemu z nimi po użyciu tego szamponu. Po każdym zastosowaniu moje włosy są miękkie, lśniące i ... przepięknie pachną! Włosy myję zawsze wieczorem i pomimo to na drugi dzień ciągle czuję ten wspaniały zapach. Jestem zachwycona! Muszę spróbować odżywki z tej serii...
    • Konsystencja
    • Dobrze się pieni
    • Nie uciąża
    • Nie wysusza
    Drogeria Natura
  • 3 lutego 2023 o 21:02
    Wspaniały
    Wspaniały kosmetyk od Schwarzkopf. Szampon bardzo dobrze oczyszcza włosy, zapobiega elektryzowaniu się ich, a nawet pozostawia efekt tafli na kilka dni. Niesamowicie pachnie kokosem oraz zapobiega przetłuszczaniu się ich. Wspaniale pachnie kokosem. Skład ma bardzo dobry. Mamy obiecany ekstrakt z kokosa. Za taką cenę nie spodziewałam się aż tak rewelacyjnego szamponu. Szkoda tylko, że ma takie małe opakowania. Zagości u mnie jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • działanie
    • skład
    Wady:
    • zbyt małe opakowanie (nie wpływa na ocenę)
    So_Flow
    4 stycznia 2023 o 15:31
    Podrażniona skóra głowy, brak spektakularnych efektów.
    W przeszłości coś mnie zawsze podkusiło i kupowałam od czasu do czasu jakiś szampon Schauma - chciałam potestować różne wersje zapachowe. Niestety przez SLS-y w składzie nie mogłam ich stosować codziennie, bo uczulają skórę głowy i włosy bardziej się przetłuszczają. Jednak ten zapach jest uzależniający... Teraz jestem mądrzejsza i nie dam się skusić pięknym zapachem i opisem obiecującym cuda. Będę dalej szukać szamponu o tak fajnym zapachu jak ten, ale z lepszym składem, bo szkoda zdrowia.
    • cudny zapach kokosa
    • pojemność
    • włosy łatwiej się rozczesują
    • wydajny
    • dobrze się pieni (kosztem składu - SLS)
    Wady:
    • skład - SLS-y i silikony
    • obciąża włosy, które są przyklapnięte
    • nie nawilża i nie odżywia
    • ciężko go porządnie spłukać
    • podrażnia skórę głowy