Korektory pod oczy

Hean Professional, Camouflage Concealer Pro Contour Korektor kamuflujący

Hean Korektor Kamuflujący Camouflage PRO Contour 62 Papirus 6,5ml

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 grudnia 2023 o 21:57
    Dobre krycie
    Jestem bardzo zadowolona z tego korektora, super kryje jak daje go na gałkę oczną nie muszę używać bazy pod cienie! Pięknie zakrywa cienie pod oczami, dostępny w wielu odcieniach. Dla mnie hit za dobrą cenę.
    • Krycie
    Wady:
    • Brudzi się opakowanie
    P_Bee15
    8 lutego 2023 o 17:17
    zdecydowanie polecam
    Produkty Hean znam już od dawna. Zdecydowałam się na zakup tego korektora, ponieważ korzystam z innych produktów tej firmy. Uważam, że są świetnie jak na tę półkę cenową. Korektor kupiłam za 15.99, więc naprawdę niewiele.
    Zalety:
    • Korektor ma bardzo przyjemną konsystencję, łatwo się rozprowadza. Pozostawia na skórze aksamitne wykończenie. Bardzo ładnie pachnie. Ma bardzo dobre krycie. Aplikator jest dość precyzyjny. Zdecydowanie polecam. Bardzo przyjemnie się z nim pracuje. Ukrywa cienie pod oczami.
    Wady:
    Drogeria Jasmin
  • 5 listopada 2022 o 8:33
    Skuteczny w kryciu cieni pod oczami
    Uwielbiam produkty marki Hean, dlatego postanowiłam wypróbować korektor kamuflujący. Produkt zachwycił mnie od pierwszego użycia, ponieważ wybrany przeze mnie kolor oraz struktura produktu sprawiły, że moje cienie pod oczami zostały pięknie skorygowane. Formuła korektora jest lekka dzięki czemu w łatwy sposób można rozprowadzić go gąbeczką uzyskując naturalny efekt. Nieobciążającą formuła korektora w żaden sposób nie uwidacznia zmarszczek. Skóra pod oczami po użyciu korektora prezentuje się idealnie przez cały dzień. Aplikator korektora jest miękki i przyjemny w użytkowaniu. Produkt jest bardzo wydajny, ponieważ niewielka ilość korektora wystarczy na skorygowanie cieni pod oczami. Opakowanie jest poręczne i estetyczne. Cena korektora jest przystępna a częste promocje w drogerii Hebe sprawiają, że można ten produkt kupić z rabatem sięgającym nawet 40%
    Zalety:
    • bardzo dobrze kryje cienie pod oczami
    • lekka formuła nie uwidacznia zmarszczek
    • trwały
  • 11 kwietnia 2022 o 23:03
    Miłe zaskoczenie
    Korektor bardzo dobrze kryje cienie pod oczami i niedoskonałości na twarzy. Gama kolorystyczna jest dość bogata. Sama używam odcienia Papirus, jest lekko żółtawy. Nawet wieczorem wygląda świeżo, nie ciastkuje się, ale trzeba uważać z nakładaniem odpowiedniej ilości. Nie wysusza (mam skórę suchą). Kosztuje niedużo, w promocji kupiłam go za 11 zł, w normalnej cenie dostępny za około 20 zł. Jestem pozytywnie zaskoczona:)
    • kolor
    • krycie
  • 10 grudnia 2021 o 13:25
    Jestem pod wrażeniem jego formuły, krycia i trwałości
    Korektor kupiłam będąc na zakupach w hebe w promocyjnej cenie bo sama sobie się dziwiłam, że jeszcze go nie testowałam w końcu troszkę dobrego na jego temat słyszałam. Moja skóra pod oczami wymaga nawilżenia i tutaj stawiam na pielęgnację, dobrą pielęgnację. Korektor to nie wszystko, bo kiedy skóra jest źle przygotowana to i korektor i tym samym puder nie zdziała cudów. Po makijaż zawsze, bez wyjątku stosuje krem jak i krem pod oczy. Jeśli krem mi nie odpowiada to się z nim żegnam, jednak ostatnio skupiam się nad tym co kupuje, dlatego wpadek na szczęście takich nie mam ale oczywiście zdarzają się wyjątki. Tak więc, sprawa pielęgnacji załatwiona to następny krok to korektor. Tutaj szukam czegoś kryjącego ale nie zależy na mocnym kryciu bo nie mam problemów z cieniami pod oczami. Lubię kiedy korektor nie przesusza mi skóry i nie wchodzi tak mocno w załamania. Zmarszczek jako tako nie mam ale niestety od uśmiechu robią mi się linie pod oczami. Korektor utrwalam zawsze pudrem i jeśli testuje korektor używam do tego sprawdzonego pudru. Jeśli testuje puder, używam do tego sprawdzonego korektora, wiecie nie lubię testować dwóch nowych produktów bo później nie wiem co zawodzi a co tak naprawdę jest dobre. Korektor posiadam w odcieniu 61 Vanilla i ten odcień jest idealny! Nie wpada w różowe czy żółte tony, dla mnie jest świetny. Korektor ładnie się rozprowadza (ja robię to gąbeczką) i wtapia w skórę. Delikatnie rozświetla cerę, ale nie jest to tak, że posiada drobinki jest to zdrowe rozświetlenie. Nie waży się a po przypudrowaniu po prostu ładnie wygląda. Jeśli chodzi o krycie to myślę, że jest jak najbardziej dobre. W ciągu dnia nie mam do niego żadnych zastrzeżeń a jeśli chodzi o moje zmarszczki mimiczne, to niestety ale żaden korektor nie sprawi, ze nagle skóra będzie gładka. Nie przesusza skóry i okolica pod oczami ładnie wygląda cały dzień. Korektor delikatnie wygładza skórę. Wyprysków jako tako nie posiadam, dlatego w tym temacie nie mogę się wypowiedzieć. Ja używam go wyłącznie pod oczy, na brodzie i czole, dla lekkiego rozświetlenia. Jest to korektor drogeryjny, który kosztuje około 15-20 zł w zależności od sklepu czy promocji, więc mam to na uwadze i uważam, że jest to jeden z lepszych korektorów jakie testowałam w tym przedziale cenowym. Będę do niego wracać!
    Zalety:
    • nie przesusza okolic pod oczami
    • ładnie się wtapia
    • dla mnie, odpowiednie krycie
    • trwały
    • nie wchodzi w załamania