Pędzle do twarzy

Hebe Professional, Pędzel do pudrów F01

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 13 października 2024 o 10:55
    Bardzo przydatny w mojej kosmetyczce
    Mam kilka pędzli Hebe ale ten jest jednym z ulubionych że względu na wieloaspektowe właściwości. Kiedy potrzebuję używam tego do pudru w kamieniu,sypkiego a i również do rozświetlacza. Świetnie współgra z pudrem w kulkach Meteorites,świetnie je blenduje. Włosie i jest gęste i nie sypie się,co czasami w zdarza mi się że w przypadku produktów innych firm. Dla mnie jeden z najlepszych akcesoriów do makijażu!
  • 11 grudnia 2023 o 11:10
    świetny pędzel
    Mam ten pędzel od kilku lat i nie mogę na niego złego słowa powiedzieć :) Delikatne, miękkie w dotyku włosie, które mimo upływu czasu, ciągłego użytkowania i mycia pozostaje wciąż takie samo. Pędzel świetnie radzi sobie z produktami sypkimi i prasowanymi. Produkt porządnie wykonany, za niewygórowaną cenę.
  • 19 maja 2023 o 17:57
    Do pudru idealny
    Pedzel ma delikatne włosie które na szczęście nie wypada mimo czestwgo mycia..puder wypracowuje się nim bardzo dobrze i to nie tylko pudry prasowane ale również i te produkty sypkie..służy mi ten pedzel od lat i mimo że posiada wiele drogich Pędzli wciąż wracam do tego pedzla.
  • 3 marca 2023 o 13:04
    Świetny pędzel w dobrej cenie
    To naprawdę bardzo dobry pędzel do pudru, jest solidnie wykonany, z dobrej jakości włosia, jest bardzo gęsty, dobrze rozprowadza kosmetyk, używam go zarówno do pudrów sypkich jak i prasowanych, jestem z niego bardzo zadowolona i na pewno sięgnę po inne pędzle z tej serii. Mam go od prawie 2 lat i nic się z nim nie dzieje.
    Zalety:
    • jakość wykonania
    • jakość włosia
    • grubość
    • radzi sobie zarówno z pudrami sypkimi jak i prasowanymi
  • 5 stycznia 2023 o 11:06
    Ulubieniec
    Bardzo dobry pędzel od Hebe. Mimo upływu lat nic się z nim nie dzieje. Włosie jest miękkie, nie wypada, trzonek również dobrze się spisuje. Miło się używa, ma odpowiednią powierzchnię do nakładania szybko i wygodnie pudru na całą twarz. Polecam!
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy