Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 11 grudnia 2023 o 11:25
    bardzo przydatny :)
    Używam tego pędzla już kilka lat, w mojej kosmetyczce pełni niezmiennie funkcję pędzla do rozświetlacza i świetnie radzi sobie w tej roli. Jest bardzo dobrze wykonany, ma porządne włosie, które mimo upływu lat jest w doskonałej kondycji. Polecam każdemu, kto oczekuje wysokiej jakości za niewygórowaną cenę :)
  • 13 czerwca 2023 o 11:50
    bardzo sie lubimy
    Ja wiem ja jestem inna nie wiem czemu mi akurat lepiej sie naklada produkty do konturownia mocno zbitymi pedzlami nei wiem serio ;p ten pedzel wlasnie do takich nalezy dla mnie to ogromny plus. Pedzel dostalam w prezencie od marki hebe jakis czas temu i mam go do dzis dnia uwazam , ze ten pedzel nie dosc ze idelanie nabiera produkt to nie robi plam na twarzy i nie ma opcji by sobie takim pedzlem z kosmetykim na sucho zrobic krzywde bo naprawde dobrze sie nim pracuje . Ja roznie go uzywam raz do bronzera raz do rozu tak naprawde jak tylko mi wpadnie w rece. Nie sypie sie nie leca wloski nawet po kilkunastu myciach wciaz wyglada tak samo i tak samo sie nim pracuje,
  • 26 stycznia 2023 o 9:45
    Miłość od drugiego wejrzenia
    Powiedzmy uczciwie: tego pędzla nie polubiłam od razu. Jest on bardzo specyficzny- bardzo gęsty i mocno ściśnięty, a przez to sztywny (nie włosie bynajmniej, ono jest bardzo miękkie). Chodzi o sam kształt, który nie poddaje się łatwo rysom twarzy. Kupiłam go jako pędzel do różu, więc się zniechęciłam. Dopiero po jakimś czasie naszło mnie olśnienie i zaczęłam używać go jako precyzyjnego pędzla do konturowania brązerem i to było to! Bardzo ładnie i precyzyjnie rysuje mi kształt twarzy (lubię, gdy brązer ma wyrazistą linię). Jakość samego pędzla jest świetna- bardzo miękkie, syntetyczne włosie, gęste i trwałe (świetnie się myje). Przez 1,5 roku używania nie wypadł ani jeden włosek. Porządny drewniany trzonek. Cena może nie najniższa, więc warto polować na promocje. Polecam :)
  • 5 stycznia 2023 o 10:50
    Polecam
    Znowu dobry pędzel od Hebe. Używam go do bronzera. Ma ścięty kształt, który nadaje się do rozcierania bronzera w okolicy kości policzkowych. Nic się z nim nie dzieje mimo stałego używania, mycia, nadal jest jak nowy od lat. Włoski są w miarę miękkie i nie wypadają, trzonek też się nie rozpada. Spisuje się na medal, polecam!
    mm2991
    5 września 2022 o 18:11
    Bardzo dobry
    Był to kolejny pędzel, który trafił do mojej kolekcji. Pędzel kupiłam po tym jak inny z tej marki podbił moje serce. Pędzel jest mega trwały. Bardzo dobrze się czyści i nie odkształca się włosie. Pędzel ma miękkie i przyjemne w dotyku włosie. Jest wyprofilowany tak aby łatwiej się używała, ja używam zazwyczaj do rozświetlacza czy bronzera. Idealnie można poprawić rysy twarzy.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy