Dezodoranty i mgiełki do stóp

Acerin Komfort, Dezodorant do stóp i obuwia

Apteka Polska APTE.PL
Acerin Komfort dezodorant 150ml 7036733
Acerin Comfort
e-ZikoApteka.pl
Acerin Komfort Dezodorant do obuwia i stóp, 150 ml

• 21 sierpnia 2020 o 21:10
    Spisuje się
    Dezodorant tej marki notorycznie kupuje mój mąż, który ma problem z nadmierną potliwoscią i brzydkim zapachem stóp. Fakt,że do niego regularnie wraca dowodzi,że produkt się spisuje. Przede wszystkim nie podrażnia skóry oraz nie niszczy butów/ skarpet. Nie pozostawia brzydkiego nalotu. Podczas aplikacji można odczuwać lekkie chłodzenie. Mój mąż akurat lubi ten efekt,zwłaszcza latem. Przy nakładaniu sprayu roznosi się mgiełka białego dymu,co wg mnie jest typowe dla tego typu produktów. Zapach początkowo lekko dusi,ale później staje się przyjemny. Produkt przede wszystkim przynosi oczekiwany efekt. Śmierdzące buciory przestają być uciążliwe,bo zapach zostaje zneutralizowany. Nie pachną jakoś kwiatowo,zapach produktu nie utrzymuje się przez caly czas,ale intensywny zapach potu jest usunięty. Stopy są odświeżone i przetrzymują do czasu kąpieli. Opakowanie jest dosyć ubogie, cena również niewysoka. To sprawia,że mało kto sięga po tak niepozornie wygladajacy produkt,jednak nam jego skuteczność odpowiada bardziej niż osławionego scholla.
  • 9 maja 2018 o 9:57
    Komfort na sto dwa!
    Długo szukałam czegoś dla odświeżenia stóp. Natrafiłam na Acerin! Spodobał mi się jego skład: +ekstrakt z olejku herbacianego, który działa dodatowo antybakteryjne to dodatkowa ochrona przed potem dla moich stóp Myślę, że jest to produkt wart polecenia. Jest dość tani, ale niestety jest mało wydajny. Lubię czuć świeżość na moich stopach, dlatego używam go 2-3 razy dziennie przez co wystarczył mi tylko na 1,5tygodnia. Jednak już zaopatrzyłam się w dodatkowy dezodorant!
    Mag1993
    3 listopada 2017 o 19:16
    Działa :)
    Super - produkt spełnia wszystkie obietnice producenta neutralizuje przykre zapachy i ogranicza potliwość co tu duża pisać po prostu działa :) Dezodorant ma delikatny zapach, który szybko się ulatnia. Sprawdza mi się nawet gdy mam buty na stopach od rana do wieczora poza tym bardzo łatwo i szybko się go aplikuje dzięki temu że ma formę sprayu więc super sprawa dla wszystkich, którzy zawsze rano się śpieszą.
    Zalety:
    • neutralizuje przykry zapach
    • ogranicza pocenie
    • szybka aplikacja
    • niska cena
    • wydajny
  • 27 marca 2017 o 12:21
    Wydajność jest beznadziejna
    Produkty Acerin w dezodorantach łączy jedna wspólna cecha – bardzo słaba wydajność. Używałam różnych sprayów marki – chłodzących, dezodorujących – wszystkie starczają na bardzo krótko. Ten dodatkowo nie jest zbyt skuteczny. Działanie: Dezodorant ma zapobiegać brzydkiemu zapachowi stóp i obuwia. Ze stopami różnie bywa, ale generalnie w jakimś tam niewielkim stopniu działanie widać – stopy pocą się tyle samo, ale o ile nie jedzie się na całodzienną górską wędrówkę, pachną raczej dezodorantem niż potem. Skóra toleruje go dobrze, nie jest przesuszona, ściągnięta, podrażniona. Jeśli chodzi o obuwie, nie widzę, aby cokolwiek się działo. Owszem, buty przejmują trochę woni dezodorantu, ta jednak szybko ulatuje, a but pachnie (albo i śmierdzi ;) jak wcześniej. Na plus: -średnio, bo średnio, ale ogranicza powstawanie brzydkiego zapachu stóp -zapach nie zabija, nie jest męczący -dozownik bezawaryjny -produkt nie lepi się i prawie nie bieli Na minus: -na buty nie działa wcale -wydajność woła o pomstę, jest arcysłaba -wpływa negatywnie na niektóre lakiery na palcach stóp (matowieją i szybciej odpryskują)

Zobacz także inne Dezodoranty i mgiełki do stóp