Balsamy do ust

Sensique Lip Care, Pearl Rose Pomadka ochronna

Kawu1
    16 maja 2019 o 22:26
    różowiastka ;)
    Zaskakująca pomadka ochronna! Nie wiele się po niej spodziewałam. ależ ile otrzymałam (; ! Nawilża super, ma piękny delikatny perłowy połysk, bardzo wydajna a przy tym tania .
    Zalety:
    • wszystko
  • 9 września 2018 o 14:43
    Świetna
    Pomadka jest teraz na promocji, także warto się nią zainteresować. Kupiłam ją, ponieważ akurat nie było mojej ulubionej także stwierdziłam, że sprawdzę tą. I okazała się świetna, doskonale nawilza usta, ładnie pachnie i jest bardzo wydajna. Czyli ma wszystko to, co dobra pomadka mieć powinna.
    Zalety:
    • niska cena
    • ładnie pachnie
    • wydajna
    • doskonale nawilża
  • 24 sierpnia 2018 o 9:26
    Bardzo lubię
    Pomadek nawilżających i balsamów używam wręcz nałogowo, gdyż moje usta mają tendencję do wysuszenia. Gdy wybieram produkty kieruję się ceną. Dlatego kupomadki w cenie od 3-5 zł. Tym razem cena nie odzwierciedla bardzo dobrej jakości produktu. Ale to mnie cieszy. Pomadka bardzo dobrze nawilża i odżywia usta. Chroni przed wysuszeniem i pierzchnięciem. Pozostawia delikatny błysk i perłową powierzchnię. Ale efekt jest subtelny i nie tandetny. Podoba mi się i ładnie to wygląda. Polecam.
    • Działanie
    • Efekt na ustach
    • Dostępność
    Wady:
    kama_m1
    3 lipca 2018 o 18:58
    Jest okej
    Pomadka chroni i pielęgnuje usta, nie dopuszczając do pierzchnięcia, pękania i przesuszenia. Doskonale nawilża, przenikając w głębsze warstwy skóry. Dostarcza skórze cennych składników odżywczych. Sprzyja regeneracji skóry, łagodzi podrażnienia. Pozostawia lekko różowy kolor na ustach. Ma bardzo przyjemny, delikatny zapach. Pomadka zamknięta jest w plastikowym sztyfcie, którą z łatwością można wysunąć. Cena bardzo niska bo kosztuje ok 5 zł w drogerii , więc za tą cenę myślę, że warto się na nią skusić.
    Drogeria Natura
  • 29 kwietnia 2017 o 18:22
    W porządku
    Potrzebowałam szybko pomadki, wzięłam pierwszą z brzegu i trafiłam na Sensique. Z reguły nie stosuję pomadek ochronnych za dnia, bo tutaj wtedy dominują szminki, pomadki, błyszczyki. Jedyny moment możliwy na pielęgnację ust jest w nocy, kiedy to smaruję usta solidną warstwą i idę spać. Pomadka spełniła wszystkie obietnice jakie nakreślił producent i jedyne do czego mogę mieć zastrzeżenia to do wydajności. Po każdym zmyciu szminki odczuwam, że usta są lekko wysuszone. Jednak to jest sygnał, że coś trzeba zrobić, bo potem może być tylko gorzej. Pomadka w trakcie nakładania bardzo lekko sunie po ustach, niczym rozgrzana wazelina. Pozostawia na ustach różowo-perłowy odcień, który jest subtelny oraz delikatny. Zapach przypomina mi stare, zeschnięte płatki róż, które są zamknięte w specjalnym pudełeczku. Kwestia czy ten zapach podoba się czy nie jest raczej kwestią indywidualną. Produkt zdecydowanie nawilża usta, wygładza, chroni, a następnego dnia o poranku mogę cieszyć się idealnie przygotowanymi ustami na kolejny całodniowy związek ze szminką. To jest dokładnie to czego mi potrzeba. Jak już wspomniałam wyżej, zastrzeżenia mam co do wydajności. Wiem, że to też może być spowodowane tym, że kładę grubą warstwę, ale wszystkie pomadki traktuję tak samo i każda schodzi trochę szybciej albo trochę wolniej. To wszystko zamknięte jest w najprostszym opakowaniu w sztyfcie, który nie zacina się przy odkręcaniu. Cena jest bardzo niska, bo produkt kosztował mnie coś około 4zł, a co do dostępności myślę, że nie ma większego problemu, jeśli ma się w okolicy bliższej lub dalszej Naturę. Pod względem działania, uważam, że produkt jest jak najbardziej w porządku i zdał egzamin z wynikiem pozytywnym. Nie odejmuję gwiazdki za wydajność, bo cena jest na tyle niska, że nie robi to specjalnej różnicy. Myślę, że kupię ponownie.

Zobacz także inne Balsamy do ust