Balsamy do ust

Resibo Kojący balsam do ust `Lip Lip Hooray!` (różne rodzaje)

notino.pl
Resibo RESIBO LIP LIP HOORAY! KOJĄCY BALSAM DO UST 7ML
Resibo Kojący Balsam do Ust Lip Lip Hooray!
Resibo Lip Lip

• 19 stycznia 2023 o 22:49
    Nie wart swojej ceny
    Balsam do ust Resibo mint&choco otrzymałam w prezencie od koleżanki. Kocham produkty do pielęgnacji ust, a te z miętą to już w ogóle. Szklany słoiczek, w jakim znajduje się kosmetyk też bardzo mi przypadł do gustu. No, po prostu się ucieszyłam z możliwości przetestowania. Po otwarciu nie poczułam ani zapachu mięty, ani czekolady. Co prawda, po nałożeniu na usta czuję delikatny powiew chłodu, jednak to wszystko. Balsam pachnie nijak, nie nieprzyjemnie, ale też nie zachęcająco. Nie ma żadnego smaku. Kolor ma miodowy i z wyglądu przypomina słynny Nuxe reve de miel. Jeśli chodzi o wydobywanie ze słoiczka nakładanie, jest dość łatwe, ale często pod palcami wyczuwam twarde grudki, trudne do rozsmarowania. Balsam nie jest ogólnie zły, choć wolę sztyfty i tubki, dość dobrze nawilża, używam go na noc i rano usta są ładnie wypielęgnowane. Wystarczył mi na około 2,5 miesiąca codziennego używania. Jeśli miałabym go porównać jakościowo, to przypomina mi trochę apteczny Tisane, który jest 3 razy tańszy. Cieszę się, że mogłam wypróbować produkt, jednak więcej raczej po niego nie sięgnę, bo nie jest moim zdaniem wart swojej ceny.
    Zalety:
    • Szklane opakowanie
    • Naturalny skład
    • Konsystencja
  • 12 października 2022 o 13:50
    Lubię ten balsam, ale opakowanie jest mało higieniczne
    Lubię Resibo i produkty tej marki. Balsam świetnie się sprawdził na moich ustach, fajnie je nawilża i odżywia. Moje usta w końcu są piękne i zadbane. Jednak samo opakowanie jest mało higieniczne, gdy mam balsam w torebce to ciężko go nałożyć na usta nieumytymi rękoma, dla mnie to jest duży minus. Poza tym nie ma żadnego aplikatora w zestawie. Po nałożeniu na usta czuć takie fajne uczucie chłodzenia, na prawdę jest super!
    Zalety:
    • działanie
    • smak
  • 25 kwietnia 2022 o 19:00
    Resibo, Kojący balsam do ust
    Kupiłam go z nastawieniem naprawdę pozytywnym ale niestety szału nie było. Jest to naprawdę poprawny balsam ale przy bardzo przesuszonych ustach nie dawał rady. Opakowanie masakra.. Początkowo opakowanie nie przeszkadzało mi ale po dłuższym użytkowaniu ta forma jest bardzo niehigieniczna. Zapach ładny delikatny.
    Zalety:
    • Koi usta
    • Przyjemny zapach
    • Wydajny
    Wady:
    • Opakowanie niehigieniczne
    • Nawilżenie krótkotrwałe
    koshe
    2 kwietnia 2022 o 17:31
    Dobre nawilżenie na chwilę
    OPAKOWANIE: Mały szklany słoiczek, zapakowany w trójkątne papierowe opakowanie z dołączonym plastikowym aplikatorem. Słoiczek jest dosyć mały. Całe szczęście, że w zestawie jest aplikator, w przeciwnym razie stosowanie balsamu byłoby dosyć uciążliwe. Uważam, że taka forma balsamu nadaje się głównie do stosowania w domu. Nie jestem fanką balsamów w słoiczkach. Według mnie to lekki minus produktu. KONSYSTENCJA: Bardzo gęsta, woskowa. Odwrócenie produktu do góry nogami nie powoduje przesuwania się balsamu. (to takie moje obrazowe wytłumaczenie tej konsystencji) ZAPACH: Dosyć delikatny i nawet naturalny. Osobiście testowałam wersję czekolada z miętą i rzeczywiście taki zapach był wyczuwalny. Zapach jest ulotny, nie jest wyczuwalny na ustach. DZIAŁANIE: Balsam rzeczywiście nawilża i natłuszcza usta. Jest bardzo przyjemny do stosowania. Niestety efekt nawilżenia utrzymuje się dosyć krótko. Nie zauważyłam znaczącej poprawy skóry ust. Nie sądzę, by balsam miał działanie regenerujące.
    • nawilżenie
    • plastikowy aplikator dołączony do produktu
    Wady:
    • opakowanie głównie do stosowania w domu
    • zbyt krótkotrwały efekt
  • 22 stycznia 2022 o 16:44
    Nawilza i odzywia ale...
    Balsam na pewno nawilza i odzywia usta zatem spelnia obietnice producenta. Dla mnie tylko jest tylko jedno "ale" zwiazane z opakowaniem tego balsamu. Po prostu, ciezko jest nabrac produkt z tego malego pojemniczka, szczegolnie jak ma sie wieksze place :-) Wolalabym tubke, z ktorej bezporednio mozna wyciskac balsam na usta Byloby to tez bardziej higieniczne.
    Zalety:
    • Nawilzenie i odzywienie ust
    • Przyjemny zapach i kolor
    Wady:
    • Nie wygodne opakowanie produktu przez ciezko nabrac na palec produkt.

Zobacz także inne Balsamy do ust