Kąpiele do stóp

Delia Good Foot, Musujące kulki do kąpieli stóp

• 5 października 2020 o 8:36
    Dobry
    W kartoniku mamy 12 kulek zamkniętych w woreczku, który ma za zadanie uchronić te kulki. Wg zaleceń używać od 1 do 2 kulek na kąpiel, ja używałam zawsze dwóch, by ten efekt był lepszy. A jak było? Kulki nie musują tylko się rozpadają. Pod wpływem wody robią się gumowe i ciężko się rozpuszczają, więc im w tym pomagałam. Zapach jest bardzo przyjemny, odświeżający. Sama kąpiel jest przyjemna i relaksująca. Jeśli chodzi o efekty to stopy są zmiękczone, lepiej pracuje wtedy pumeks. Na plus zasługuje także cena ok.10 zł, ale nie widziałam ich ostatnio gdziekolwiek dostępnych. To co obiecał producent zostało spełnione
    Zalety:
    • Zmiękczenie stóp
    • Cena za ilość
    Wady:
    • Nie musują, a wręcz przeciwnie - ciężko się rozpuszczają, ponieważ stają się gumowe
  • 27 sierpnia 2017 o 20:59
    nie musują
    Zakupiłam cały zestaw Delia GoodFoot , aby zadbać o moje stopy latem i niestety wszystkie produkty okazały się bardzo przeciętne. Plusy: -atrakcyjna cena -ładny zapach Minusy: -nie nie robią (naprawdę NIC) -bardzo wolno się rozpuszczają
  • 17 kwietnia 2017 o 13:42
    Gdzie to musowanie?
    To mój pierwszy kosmetyk z serii Good foot i musujące kulki brzmią naprawdę nieźle, musiałam spróbować. W opakowaniu mamy 12 sztuk, zapakowane są w foliowe opakowanie z zamknięcie przez co po wyjęciu jednej reszta i tak jest zamknięta i nie mają do nich dostępu czynniki zewnętrzne. Kulki mają barwę białą, sa niewielkie, ich zapach przypomina zioła i głownie jest to mięta, zapach jest odświeżający, ale delikatny. Po wrzuceniu do wody niestety nie musują i wolno się rozpuszczają, musowania nie ma prawie wcale i jeśli ktoś liczy na efekt wizualny może się zawieść, ale pocieszeniem jest zabarwienie wody na zielono, kulki pod koniec rozpuszczania po prostu się rozpadają. Kąpiel jest całkiem przyjemna ze względu na zapach. Stopy są odświeżone i zmiękczone, idealnie przygotowane do pedicure. Cóż, nie jest to zabieg profesjonalny jak obiecuje producent, ale czasem można sobie pozwolić na taką przyjemność, cena jest dodatkową zachętą. Obietnice producenta: Relaksująca kąpiel dla zmęczonych stóp - zgadza się, jest to przyjemne doznanie Zmiękczają naskórek - tak, zdecydowanie stopy są bardziej gładkie Działają odświeżająco i oczyszczająco - oczywiście Doskonałe do zabiegu pedicure - tak Cudowna, szmaragdowa kąpiel i przyjemny zapach to moc niezwykłych przyjemności - cóż szmaragdowy to to nie jest, ale jest miłym urozmaiceniem PLUSY: + zapach + zmiękczenie stóp + odświeżenie + ilość kulek + cena - kulki nie musują jakoś spektakularnie, wolno sie rozpuszcają i kruszą, ot zwykły chwyt marketingowy

Zobacz także inne Kąpiele do stóp