Płyny do demakijażu

Lirene Dermoprogram Micel Pure & Matt, Płyn micelarny z minerałami z Morza Martwego

izka707
    13 czerwca 2023 o 9:40
    Lirene płyn micelarny z minerałami z Morza Martwego
    Lirene płyn micelarny z minerałami z Morza Martwego to bardzo dobry kosmetyk do zmywania makijażu niewodoodpornego. Jest delikatny, łagodny w działaniu, a zarazem skuteczny. Nie podrażnia i nie przesusza skóry. Łatwo zmywa się nim makijaż i jest bardzo wydajny. Jest dużej pojemności 400ml, praktycznie bezzapachowy i w dobrej cenie. Buteleczka jest półprzezroczysta, wygodna w użyciu i widać ile produktu zostało. Fajna szata graficzna.
    Zalety:
    • dobrze usuwa makijaż niewodoodporny
    • praktycznie bezzapachowy
    • nie podrażnia, nie przesusza, ani nie uczula
    • dobra cena
    • fajna szata graficzna
  • 10 czerwca 2023 o 5:55
    Delikatny płyn do demakijażu
    Jakiś czas temu w promocji sklepu Rossmann kupiłam płyn micelarny z minerałami z morza martwego marki Lirene. Płyn dobrze się sprawdza , oczyszcza skórę twarzy i szyi. Jest idealnym do lekkiego makijażu. Podoba mi się fakt że płyn nie podrażnia skóry i oczu , jest bardzo wydajne delikatny. Często bywa z innymi płytami że zmywając makijaż szczypią mnie oczy. Jest idealnym do oczyszczania i pielęgnacji skóry twarzy, daje poczucie komfortu. Dużym atutem jest jego dość niska cena
    Zalety:
    • nie podrażnia skóry twarzy i oczu
    • jest delikatny
    • doskonale oczyszcza i nawilża
  • 9 czerwca 2022 o 16:39
    Lirene Dermoprogram Micel Pure & Matt Płyn micelarny z minerałami z Morza Martwegi
    Z racji tego, że lubię zmieniać kosmetyki i testować wszelkich nowości to skusiłam się na ten płyn micelarny od Lirene. Kupiłam go w Hebe za jakąś niewielką kwotę, coś około 10zł, ponieważ był w promocji. Płyn zamknięty jest w plastikowej butelce z zamknięciem typu klik. Ma ona pojemność 400ml. Nie zauważyłam, aby produkt się wylewał z butelki. Spokojnie możemy kontrolować jego zużycie przez to, że jest on w przezroczystym opakowaniu. Bardzo dobrze radzi sobie ze zmyciem makijażu. Nie podrażnia oczu przy rozpuszczaniu tuszu do rzęs czy cieni do powiek. Skóra po jego użyciu nie szczypie i nie jest zaczerwieniona. Pozostawia buzię gładką w dotyku. Jego zapach jest delikatny, jakoś szczególnie nie wyczuwalny. Osobiście preferuję płyny micelarne do demakijażu, które nie mają zapachu bądź są one słabo wyczuwalne. Uważam, że warto wypróbować ten płyn.
    Anasit
    19 stycznia 2022 o 9:23
    Za słaby dla mnie
    Co tu dużo pisać, z lekkim makijażem sobie poradzi ale spróbuj zmyć nim makijaż oka to się mocno napocisz. Tyle z tego, że nie szczypie w oczy ale na pewno nie kupię go ponownie.
  • 26 lipca 2021 o 18:46
    Polubiłam go
    Płyny micelarne to coś, czego używam praktycznie codziennie, ponieważ lubię zmywać nimi makijaż. Owy produkt kupiłam na promocji i nie oczekiwałam od niego zbyt wiele, gdyż nie czytałam wcześniejszych recenzji. Pozytywnie jednak się zaskoczyłam! Produkt jest bezzapachowy, przynajmniej ja nie odczuwałam żadnego zapachu. Dosyć wydajny, zmywał w miarę dobrze makijaż twarzy, z oczami bywało różnie. Najważniejsze dla mnie jest to, że nie wywołał u mnie żadnej reakcji alergicznej, co jest zdecydowanie na plus. Czy do niego wrócę ? Nie wiem
    Zalety:
    Wady:
    • średnio zmywa makijaż oczu
    Drogeria Super-Pharm