Róże do policzków

AA Wings of Color Blush & Rouge Róż do policzków

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 maja 2025 o 9:49
    najlepszy
    Róż AA Wings of Color Blush & Rouge to prawdziwe odkrycie! Ma piękne, subtelne kolory, które łatwo się aplikują i świetnie stapiają ze skórą, dając naturalny efekt zdrowego rumieńca. Pigmentacja jest idealnie wyważona – można budować intensywność bez ryzyka przerysowanego efektu. Dodatkowy plus za trwałość – utrzymuje się przez cały dzień, nie blaknie i nie ściera się zbyt łatwo. Opakowanie jest poręczne i estetyczne, świetnie sprawdza się także w podróży. Idealny wybór na co dzień i na większe wyjścia. Zdecydowanie polecam!
  • 27 sierpnia 2024 o 8:44
    cudowny róż
    ten kolor jest fantastyczny. jest taki.. rozgrzany, daje efekt takiego rozgrzanej twarzy, nieco jakby zawstydzonej. cudownie to wygląda na twarzy i plusem jest to, ze można aplikować go bez od razu wielkiego pigmentu. poza tym jeszcze dodam, że cena jest bardzo dobra ;) dobra czyli.. niska :D
  • 25 kwietnia 2024 o 12:01
    Piękny róż w supercenie
    Róż dostałam w prezencie. Nie spodziewałam się ,że będe aż tak zadowolona. Róż utrzymuje się cały dzień. Mam go ponad rok i nadal mogę się cieszyć z jego używania.
    Zalety:
    • Kolor
    • Pigmentacja
    • trwałość
    Wady:
  • 1 marca 2024 o 17:42
    Piekny róż
    Posiadam przepiękny odcień Orange - idealny dla ciepłych karnacji. Był bardzo tani, bo dałam za niego coś ok 13 zł. Róż posiada całkiem mocną pigmentację, więc trzeba nakładać go z wyczuciem, żeby nie przesadzić i nie skończyć z plamami na policzkach, ale też nie jest tak że nakłada się go jakoś bardzo topornie. Po prostu trzeba uważać z ilością. Róż daje efekt satyny, ma super trwałość, bo trzyma się u mnie cały dzień, czasem mam makijaż 15 godzin i on pod koniec dnia przed zmyciem nadal jest widoczny tak samo jak po nałożeniu. Faktycznie opakowanie nie jest najwyższej jakości, bo mi się po prostu połamało, ale oprócz tego jestem z niego bardzo zadowolona.
  • 25 stycznia 2024 o 23:02
    Niestety...
    Nie wiem, czy ten róż można jeszcze gdzieś dostać, stacjonarnie w moim Rossmanie już są wycofane i podmienione na nowe wersje. Jakiś czas temu kupiłam odcień Flamingo, na który się długo czaiłam. Taki jakby odcień wina. Bordo ale wpadające w róż. Nie znam się na nazwach kolorów. Kolor jest przepiękny...w opakowaniu. Albo może gdyby go nałożyć na powieki ,,pakując" kolor i budując intensywność. Ale na policzki tego NIE DA SIĘ nałożyć tak, żeby dobrze wyglądało. Jest przepigmentowany, nakłada się go za dużo i robi plamy. Dla porównania - mam pomarańczowy róż z Ingrid, ten ,,marchewkowy", który też ma tak intensywny kolor. ALE. On w przeciwieństwie do tego z AA jest jedwabisty, da się go nałożyć w małej ilości, i ładnie się rozciera. Z tym dziadem to strzepiesz i odbijesz pędzel kilka razy, a i tak masz plamy, zawsze musiałam go ratować, blendując jakimś dużo jaśniejszym różem, żeby się wyrównało. Może jakby ktoś miał bardzo ciemną karnację, to byłoby ok - nie byłoby widać plam...Nie wiem, jak inne kolory, ale dobrze, że tego akurat już nie ma. Podobno te nowe są lepsze, czaję się na nie w Rossmanie, ale trochę boję się znowu kupić róż z tej marki. Obawiam się, że ten trafi do kosza, bo za każdym razem gdy go użyłam, to musiałam z nim walczyć.