Róże do policzków

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Sugar and Spice, Ultra Blush Palette Paleta 8 róży do policzków

notino.pl
Makeup Revolution Ultra Blush & Contour Palette paleta 8 róży i bronzerów do policzków Sugar And Spice 13g

• 2 kwietnia 2023 o 23:39
    Bardzo mocny pigment
    Paleta jest bardzo tania, jak na możliwości, które oferuje. Dostajemy osiem produktów - pięć matowych róży, jeden satynowy, jeden ekstremalnie mocno rozświetlający (i mocno napigmentowany, wręcz barwo skórę) oraz jeden rozświetlacz o liliowym odcieniu. Róże są bardzo mocno napigmentowane, trzeba uważać, żeby nie zrobić sobie plamy - najlepiej odbić na dłoni. Jednak przy odrobinie praktyki paleta okazuje się znakomita - oferuje wiele odcieni, które można dowolnie ze sobą mieszać, a dodatkowo spokojnie mogą służyć za cienie do powiek. Najjaśniejszy, liliowy rozświetlacz nadaje się do tego znakomicie, bo na policzka wygląda ciut sinawo. Jedyną wada tych róży jest lekka suchość, która staje się widoczna przy nabudowywaniu, ale jak napisałam wyżej, lepiej ich nie dokładać, więc nie ma problemu ;) Paleta ma solidne opakowanie, spokojnie przetrwa podróż. Jestem zadowolona z zakupu, choć nie kupię ich ponownie, bo taka ilość róży starczy mi na kilka ładnych lat.
    Zalety:
    • kolory
    • uniwersalność
    • solidne opakowanie
    Wady:
    • za mocny pigment
    • brak lusterka
  • 2 kwietnia 2019 o 15:26
    bardzo fajny produkt
    Posiadam paletkę od kilku miesięcy z 8 dostępnych nie używam tylko jednego z drobinkami srebra o bladym różowym kolorze moim zdaniem w ogóle nie powinno go być w tej palecie lepiej zastąpić go odcieniem różu z drobinkami złota. Mimo wszytko róże są bardzo dobrej jakości patrząc na cenę i ich różnorodność nie pękają i są wydajne.
    Zalety:
    • kolorystyka
    Wady:
    • standardowo tandetne plastikowe opakowanie
    LilKln
    2 kwietnia 2019 o 11:01
    Jest ok, ale wiekszego wow nie ma
    Kupiłam ją na promocji w Rossmannie. Nie zapłaciłam za nią dużo bo -40% mniej od ceny regularnej. I całe szczęście bo drugi raz bym jej już nie kupiła, ani na promocji a tym bardziej nie po cenie regularnej. Od razu zaznaczę, że nie chodzi o to, że jest jakościowo jakaś felerna czy beznadziejna, jest na poziomie 'w porządku'. U mnie leży raczej rzadko używana. Bardzo dobra pigmentacja, trzeba naprawdę uważać żeby nie przesadzić przy nabieraniu pędzlem, żeby nie zrobić sobie brzydkich plam, które czasami się zdarzają mimo dobrego osypania pędzla i odbicia pierwszej warstwy na ręce. Trwałość raczej średnia, w ciągu dnia jakby znikały jakimś cudem. Rozświetlaczy kompletnie nie używam, coś mi totalnie nie podchodzą. Generalnie może używam (i tak bardzo sporadycznie) góra 3 róże. Reszta wygląda bardzo groteskowo i nienaturalnie. Opakowanie plastikowe trochę tandetne, pękło mi na środku, a nie rzucałam nim w żadnym wypadku;) Jak dla mnie nie jest to jakiś MUST HAVE. Można kupić i się nimi pobawić (w końcu cena nie jest tak wysoka) ale myślę, że bardziej opłaca się kupić pojedynczy róż za taką cenę i go używać, skoro w moim przypadku leży paletka bezużytecznie.
  • 7 lutego 2019 o 9:22
    Mieszane uczucia
    Kupiłam ją skuszona promocją na MURa. Załuje, że wybrałam te kompozycję kolorystyczną. Na żywo te kolory sa tak intensywnie różowe, że aż boli. Trzy z tych róży sie nadają do wyjścia, są takie twarzowe , delikatne, nienachalne (1,2 i 7) Pigmentację mają zacną. Raz ruszyłam pędzlem, otrzepałam go i miźnełam policzek i ukazała mi się różowa plama. Musze się chyba nauczyć nim pracować, bo póki co średnio mi podchodzi. dałam za niego mniej niż 20 zł, także fortuny nie wydałam i myślę, że warto kupić nawet dla tych 3 róży. Tych różo-rozświetlaczy nie używam. Nie moja bajka kolorystyczna. Opakowanie fajne, choć proste, plastikowe.
  • 10 stycznia 2018 o 19:31
    Bardzo fajna
    Nie wszytskie kolory się u mnie sprawdzają, troszkę żałuję że nie wzięłam innej wersji kolorystycznej ale i tak jest fajna. Te kolory po lewej stronie u góry są bardzo super, takie neutralne i bardzo ładnie wyglądają. Rozświetlacz jasnorozowy jest bardzo ładny ale mało praktyczny. Pigmentacja i trwałość bardzo fajne. Cena też nie najgorsza.