Tanita Effective, Krem do depilacji spowalniający odrost włosów

AlexaO
    12 sierpnia 2008 o 21:56
    nic specjalnego
    nic specjalnego. krem jak krem. wolę golić nogi, bo tracę na to o wiele mniej czasu a efekt jest taki sam - włoski odrastają już następnego dnia. chociaż po kremie skóra jest o wiele gładsza,bardziej nawilżona i miękka niż po goleniu, to szkoda mi na to czasu. stawiam na maszynkę. Używam tego produktu od: kilak miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 sierpnia 2008 o 22:54
    Moja pierwsza depilacja
    Mój pierwszy krem do depilacji, wybrałam go, dlatego, ze pisało, ze właśnie spowolnia odrost włosków, a nogi chciałam mieć cały czas gładkie i wybrałam również, dlatego, ze wtedy, gdy kupowałam był gratis jakiś balsamik malutki z brokatem i podobało mi się to:P. nie pamiętam czy spowalnia on odrost włosków, ale wszystkich na pewno nie usuwa (nie spotkałam się jeszcze z takim kremem do depilacji). Nie mam pojęcia, czemu wszyscy czepiają się zapachu aż tak bardzo, wiadomo piękny nie był, ale nie aż tak koszmarny! Szpatułka dodana do kremu taka sobie, może nawet być. Kupiłam go 2 razy, ale więcej nie planuje. Używam tego produktu od:5 lat temu 2 opakowania Ilość zużytych opakowań:2
  • 9 kwietnia 2008 o 19:50
    Słaby...
    Włoski usuwa niedokładnie, szybko odrastają... Przy ocenie pomijam nawet kwestię nieciekawego zapachu. U mnie nie podrażnia skóry, ale to już kwestia indywidualna... Ogólnie nie polecam. Używam tego produktu od: użyłam 2 razy w dużym odstępie czasu Ilość zużytych opakowań: 1
    girl96
    13 listopada 2007 o 7:58
    Mnie nie pasuje
    Krem ma tylko i wyłącznie wady!Depiluje tak,że owłosienie jest już z powrotem po dwóch dniach.Okropnie cuchnie wodą utlenioną i podrażnia naskórek.Nie wydajny starczał na dwa razy.Opakowanie do nie powiem czego.Totalna kicha. Używam tego produktu od:Nie używam Ilość zużytych opakowań:2
    Cześka
    18 października 2007 o 22:24
    Mi się podoba ;)
    Mi sie podoba. ZApach brzydki, ale przyzwiczaiłam się. Nie psowalnia odrostu włosków. Goli dobrze, nawet bardzo dobrze. A jestem brunetką wiec wiecie pewnie ze włoski brunetek są mocniejsze. Ja trzymam ten krem bardzo długo, bo ponad 20 minut, ale tylko w wtedy mam gwarancje ze bede gładka. Trochę podrażnia. Używam tego produktu od: paru dobrych miesiecy Ilość zużytych opakowań: a z 5