Szampony do włosów

Dove Reparatur Ritual, Shampoo mit Kokosduft & Kurkume Szampon do włosów suchych i zniszczonych

• 5 lutego 2021 o 9:04
    Okropny zapach
    Może jestem wyjątkiem, ale dla mnie ten zapach to największy minus. Jest sztuczny, plastikowy. Mam wrażenie, że ktoś wypłukał butelkę po czymś kokosowym, to wszystko. Może to przez dodatek kurkumy? Działanie nie powala jak na markowy produkt, włosy są takie same jak po dużo tańszym szamponie. Napewno nie kupię ponownie.
  • 1 stycznia 2020 o 21:11
    Uwielbiam cala serie
    Moj pierwszy szampon dave dostałam od wizaz do recenzji i tak zakochałam sie w tym produkcie .To juz kolejny szampon do włosow z tej firmy i kazdy ktory uzywam jest rewelacyjny .Ten szampon zakupilam ze wzgledu iz ostatnio przesadzilam ze stylizacja włosow i niestety zaczely sie kruszyc koncowki . Co lubie w dave konsystecje gesta przez co niewielka ilosc potrzebna do uzycia by umyc włosy .Zapach ten pachnie cudownie kokosami az chce sie umyc cale ciało .Szampon stosowany z odzywka rewelacyjnie wpływa na włosy.Przedewszystkim dobrze sie rozczesuja nie trzeba szarpac fajnie sie układaja sa miekkie i nie przetłuszczaja sie zbyt szybko .Juz po kilku uzyciach widac poprawe moje koncowki włosow przestaly byc suche i łamliwe wygladac jak spalone .Wlosy fajnie odzywione nawilzone .Dla mnie seria dave rewelacja
    • Wydajnosc
    • Konsystecja
    • Działanie
    aveavo
    4 maja 2019 o 8:50
    STOP Hejt
    Troszkę dziwią mnie te oceny w kierunku fatalnych, moim zdaniem nie jest zły produkt. Pachnie stricte kokosowo, tzn. aromat kokosa dominuje w pełni nad innymi pachnącym składnikami szmaponu, co jest dla mnie dużą zaletą bo lubię napawać się jego aromatem, niekoniecznie w towarzystwie innych olejków. Zastosowanie tego szamponu powoduje że włosy po umyciu są miękkie, puszyste(ale nie napuszone) i z dodatkiem objętości. Łatwo się je rozczesuje. Ważna rzecz- szmapon mimo wzięcia wcale niedużej ilości na dłoń zadowalająco się pieni. Jedynie troszkę do zakupu może zniechęcić mała pojemność jedynie 250ml.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    • włosy łatwo daje się rozczesać
    • nie pozbawia objętości
    • włosy są miękkie i puszyste
    • nie utrudnia w żaden sposób ich stylizacji
    • KOKOSOWY zapach
    Wady:
    • mała pojemność
  • 19 listopada 2018 o 18:59
    po prostu dobry
    Bardzo dziwią mnie tak słabe recenzje tego produktu, ponieważ według mnie jest to normalny, przyzwoity szampon. Jest to dla mnie oczywiste, że nie spodziewałam się po nim jakiś super efektów jeśli chodzi o kondycję włosa. Zalety: -ładny zapach -dobrze się pieni -oczyszcza skórę głowy -nie uczula -wydajny - nie plącze włosa Wady: -nie zauważyłam, żeby wygładzał
  • 28 października 2018 o 19:20
    Beznadzieja
    Naprawdę szkoda pieniędzy. Niech Wasza słabość do kokosa nie wygra tym razem. Tyle włosów mi wypadło po tym szamponie ze hej... Nie polecam. PS. zapach kokosa tez nie zniewala
    Zalety:
    • Nie ma
    Wady:
    • Wypadające włosy
    Drogeria Super-Pharm