Szampony do włosów

Joanna Keratyna, Szampon do włosów z keratyną

JOANNA Szampon do Włosów 400ml Keratyna
Joanna Keratyna

Nasi użytkownicy zostawili 55 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mirkaz
    12 lutego 2024 o 14:26
    Bardzo dobry! Sprawdz!
    Bardzo dobry szampon, bardzo dobrze się pieni, dokładnie myje włosy i skórę głowy oraz nie ma problemu z jego z płukaniem. Szampon zostawia włosy w bardzo dobrym stanie nadaje im gładkości i połysku. Czuję że moje włosy są odżywione i nawilżone. Szampon nie obciąża włosów. Konsystencja jest dość gęsta dzięki czemu szampon jest wydajny. Butelka wygodna do trzymania, do ręki.
    Zalety:
    • Pielęgnuje włosy
    • Ogólnodostępny
    • Tani
    • Wydajny
  • 20 października 2023 o 7:22
    Całkiem dobry
    Szampon umieszczony jest w plastikowej butelce z estetyczną szatą graficzną. Ma fajną konsystencję i jest bardzo wydajny - mała ilość produkty pozwala zapienić całe włosy. Ważnym dla mnie atutem tego szamponu jest bardzo przyjemny zapach. Włosy po użyciu są domyte, świeże i łatwo się rozczesują. Produkt ten nie jest jakiś wybitny ale mi się sprawdził i mogę go polecić.
  • 7 kwietnia 2023 o 9:37
    U mnie klapa :
    Szampon jest w poręcznej butelce z której produkt fajnie się aplikuje. Szampon bardzo ładnie pachnie, włosy długo po umyciu pachną i są świeże. Bardzo wydajny, kupiłam go już ponad miesiąc temu a nadal jest połowa produktu. Jednak, w przypadku moich włosów, plusy się kończą, a szkoda bo zawsze chwaliłam sobie produkty z Joanny. Moje włosy po umyciu szamponem są strasznie suche i się plączą, do tego stopnia, ze rozczesanie ich mnie meczy i trwa blisko godzinę. Myślałam, ze produkt fajnie nawilży, odżywi i zregeneruje włosy, niestety zamiast pomóc u mnie zaszkodził :/
    Zalety:
    Wady:
    • Plącze włosy
    • Po umyciu są strasznie suche
    • Brak efektu odżywienia włosów
    _inga
    28 czerwca 2021 o 14:40
    Szampon do włosów z keratyną, Keratyna, Joanna
    Szampon kupiłam dość przypadkowo w Drogerii Natura Opakowanie to butelka o pojemności 400 ml zapłaciłam około 9 zł Mam cienkie włosy z tendencją d przetłuszczania u nasady i przesuszania na końcach. końce bywają matowe i pozbawione blasku. Szampon ma ładny zapach , dobrze myje, obficie się pieni, jest wydajny. Włosy po umyciu dobrze się rozczesują, po wysuszeniu są wygładzone, odżywione, lekkie, miękkie,sypkie, odbite od nasady, ładnie się układają są podatne na modelowanie. Podsumowując całkiem sympatyczny szampon do cienkich włosów.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • nadaje połysk
    • wygładza, odżywia
    • nie obciąża
    • dobrze się pieni
    • duże ekonomiczne opakowanie
    Wady:
    • nieprzeźroczysta butelka
    Drogeria Natura
  • 5 grudnia 2020 o 20:52
    Kupiony z braku laku
    Byłam w kryzysowej sytuacji i potrzebowałam na szybko jakiegoś szamponu rypacza, więc tego kupiłam w pobliskim sklepie. Nie spodziewałam się po nim cudów i cudów nie otrzymałam. Skład typowy dla takiego przeciętnego, drogeryjnego szamponu, nic nowego i szokującego. Keratyna gdzieś tam jest na końcu składu wraz z innymi proteinami, ale nie radzę nastawiać się na zbyt wiele, bo ten szampon nie zdziała cudów. Posiada mocne substancje myjące, dobrze domywa skórę głowy. Używałam go głównie po olejowaniu by porządniej się doczyścić. Nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, takich jak np. przetłuszczanie czy łupież, ale z natury moje włosy i skalp są zdrowe i mało problematyczne. Działania jakiegoś też nie zauważyłam, ale w szamponach zależy mi głównie na oczyszczeniu skóry głowy, a nie jej odżywieniu - od tego są maski i odżywki. Zapach jest według mnie okropny, ale to już kwestia każdego z osobna. Jest to taki typowo keratynowy, intensywny i zostający na włosach przez jakiś czas. Jestem bardzo wyczulona na zapachy i ciężko mi było go znieść, dlatego nie zużyłam go do końca i przygarnął go mój brat. Raczej nie kupiłabym ponownie.