Sole do kąpieli

Nacomi Bubble Bath Powder Puder do kąpieli (różne rodzaje)

Nacomi Puder do kąpieli Malinowa babeczka 150g
Nacomi Nacomi Puder do kąpieli Greckie lato 150g NACO-1883

• 24 lutego 2025 o 21:42
    Przyjemny puder.
    Puder (moja wersja to malinowa babeczka) ma przepiękny, słodki, malinowy zapach. I taki delikatny aromat nadaje kąpieli. Szybko się rozpuszcza w wodzie tworząc delikatną piankę (taką jak na kawie). Ma też delikatny wpływ na skórę, a mianowicie zmiękcza ją sprawiając, że jest gładsza w dotyku. Taka spora saszetka starcza na jedno, no może dwa zastosowania.
  • 7 grudnia 2024 o 23:24
    Odkąd stałam się szczęśliwą posiadaczką wanny uwielbiam wszelkie kosmetyki umilające codzienne kąpiele, takie jak kule, bomby czy sole do kąpieli. Tego typu kosmetyki potrafią posiadać naprawdę imponujące działanie nawilżające, jednocześnie doskonale wspierać pielęgnację naszej skóry oraz przede wszystkim umożliwiać cudowny relaks. Tym razem zdecydowałam się na puder do kąpieli od marki Nacomi. Dawno nie miałam żadnego kosmetyku od tego producenta, a kiedyś naprawdę bardzo je lubiłam, dlatego też chętnie powróciłam do propozycji od tej marki. Kosmetyk dostępny jest w kilku różnych wersjach zapachowych, ja osobiście zdecydowałam się na tę inspirowaną malinową babeczką. Produkt zamknięty został w opakowaniu w formie saszetki o pojemności wynoszącej 150 gram. Cena regularna pudru to około szesnastu złotych. Na opakowaniu umieszczone została etykietką, w moim przypadku z grafiką oczywiście przedstawiającą babeczkę, ale także wszelkimi, najważniejszymi informacjami na temat kosmetyku, takimi jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości czy zalecany sposób użytku. Produkt posiada oczywiście obiecaną formę pudru, w przypadku wersji babeczkowej ma on jasnoróżową barwę. Pachnie naprawdę cudownie, słodko i malinowo zarazem. Kosmetyk po rozpuszczeniu w wodzie daje efekt lekkiej piany oraz subtelnie barwi wodę. Sprawia, że woda zachowuje się jakby dodano do niej pielęgnacyjne oleje. Kosmetyk daje efekt bardziej miękkiej i nawilżonej skóry, jednocześnie posiada naprawdę bardzo przyjemne właściwości relaksacyjne i umilające całą kąpiel. Puder do kąpieli od marki Nacomi bardzo przypadł mi do gustu, zaś wersja o zapachu malinowej babeczki zdecydowanie będzie gratką dla fanów słodkich, ale niemdlących nut zapachowych. Kosmetyk ten zdecydowanie uprzyjemnia kąpiel oraz relaksuje, ale posiada również działanie pielęgnacyjne. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • Zmiękcza
    • Nie podrażnia
    Wady:
  • 30 października 2024 o 18:08
    Fajny dodatek do kąpieli.
  • 19 lipca 2024 o 17:49
    Zapach do jedzenia
    Recenzuję używaną wersję "sweet raspberry cupcake". Opakowanie wystarczyło mi na dwie kąpiele, więc niezbyt wydajnie patrząc na cenę. Po otwarciu kartonowej saszetki w nos uderzył mnie cudowny słodki zapach przypominający mi wafelki z truskawkowym nadzieniem. Puder jest delikatnego biało różowego koloru. Są to drobinki wielkości cukru. Po wsypaniu do wody puder rozpuszcza się tworząc na powierzchni wody dosłownie mgiełkę pianki, która szybko znika (producent obiecuje konkretną pianę- takiej nie zobaczyłam czym byłam bardzo zawiedziona). Woda staje się miękka i otulająca, skóra po kąpieli nie jest przesuszona chociaż o nawilżeniu bym nie mówiła. Jedyne co się broni w tym pudrowo słodkim kosmetyku to zapach, który unosi się znad wody i sprawia, że głodnieję, bo jest tak apetyczny a zarazem subtelny i nie gryzący w nos.
  • 13 września 2022 o 0:19
    Nie wytworzył piany
    Puder starczył na trzy kąpiele i za każdym razem rozczarowywał mnie brak obiecanej piany. Puder w opakowaniu ma piękny lazurowy kolor ale w wannie jest poprostu mleczny. Zapach piękny coś mi przypomina ale muszę przyznać trochę duszący nie jest on dla mnie ani ciut ciut świeży. Mimo to zapach mnie urzekł i chętnie kupiłabym ten produkt ze względu na nuty zapachowe. Puder odczuwalnie zmiękcza wodę natomiast nie zauważyłam nawilżenia skóry. Ogólnie czuje się rozczarowana choć nie pogardziła bym kolejnym opakowaniem.

Zobacz także inne Sole do kąpieli