Korektory pod oczy

Inglot Cream Concealer Kremowy korektor w tubce

Korektor w Kremie INGLOT

Nasi użytkownicy zostawili 126 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 sierpnia 2024 o 19:52
    Idealnie kremowy korektor
    Inglot Cream Concealer to korektor, który zaskoczył mnie swoją wszechstronnością. Jego kremowa formuła doskonale kryje niedoskonałości, cienie pod oczami i zaczerwienienia, nie tworząc przy tym efektu maski. Co więcej, korektor nawilża skórę, dzięki czemu nie podkreśla suchych miejsc ani drobnych zmarszczek. Idealnie stapia się z cerą, dając naturalny efekt, który utrzymuje się przez cały dzień. Tubka jest bardzo praktyczna i higieniczna, a ilość produktu wystarcza na długo. Polecam ten korektor każdemu, kto szuka niezawodnego sposobu na ukrycie niedoskonałości i rozjaśnienie skóry w jednym kroku!
    Zalety:
    • Wydajnosc
    • Krycie
    • Jakość
    • Nawilżenie
  • 17 sierpnia 2020 o 14:14
    Hit
    Nic tak nie kryje, jak to. Niezastąpiony w chowaniu nieprzyjaciół na mojej buzi. Polecam go każdemu kto potrzebuje przykryć coś, a przeszedł już przez prawie wszystko.
    Zalety:
    • Krycie
    Gagat12
    19 lipca 2018 o 22:28
    Korektor do zadań specjalnych!
    Używam go od kilku dobrych lat. Cierpie na trądzik dorosłych, mam go zawsze w swojej kosmetyczce. Największą zaletą korektora jest jego pigmentacja - zakryje niemal wszystko. Używam trzech kolorów zielonego przed podkładem na najbardziej zaognione miejsca oraz mieszanki dwuch innych kolorów do ostatecznego zakrycia nieprzyjaciół na podkład. Korektor świetnie radzi sobie ze zmianami, popękanymi naczynkami w okół nosa i na innych niewielkich obszarach. Fenomenalnie kryje, a do tego nie migruje i nie znika z twarzy. Kiedy podkład się ściera/znika on pozostanie na swoim miejscu aż do demakijażu. Najlepiej nakładać warstwę tonującą (u mnie zieloną) palcem, a później kolor - precyzyjne pędzelkiem do ust - efekt photoshopa gwarantowany! Można go też nakładać palcem na większe obszary. Jest niesamowicie wydajny. Uwaga: NIE JEST to korektor pod oczy i ocenianie go pod tym kątem mija się z celem!
    Zalety:
    • KRYCIE! (jak kamuflaż)
    • TRWALOŚĆ!
    • latwość aplikacji
    Wady:
  • 22 czerwca 2018 o 13:12
    Najlepszy :)
    Mój ulubiony korektor już od dłuższego czasu. Bardzo dobrze kryje cienie pod oczami oraz drobne niedoskonałości. Większych problemów z cerą nie mam także dla mnie jest bardzo dobry. Wystarczy odrobina, żeby zatuszować niedoskonałości. Mam bardzo jasną karnację, ale udało mi się znaleźć odpowiedni dla mnie kolor, także to też ogromny plus. Długo się trzyma i nie trzeba co chwilę poprawiać. Dla osób z większymi problemami skórnymi może być niewystarczający.
    Zalety:
    • krycie
    • gęsta konsystencja
    • wydajny
    Wady:
  • 24 stycznia 2018 o 15:03
    Sięgam po niego od lat.
    Od razu na wstępie zaznaczę, że moja ocena może być o tyle nieobiektywna, że mam małe porównanie w temacie korektorów pod oczy. Odkąd lata temu kupiłam pierwszy korektor Inglota, jestem na tyle zadowolona, że nie szukałam dalej. Problem z fioletowymi sińcami pod oczami + prześwitującymi żyłami mam od zawsze, taka moja uroda i żadna ilość snu czy zdrowej diety tego nie zmieni. Bez korektora nie wyobrażam sobie wyjścia z domu. Używam najjaśniejszego odcienia, czyli 91, który ma mocno żółty odcień. Zazwyczaj byłby to dla mnie problem np. w podkładzie (mam chłodny odcień skóry), ale tutaj jest to moim zdaniem plus, bo fajnie niweluje siny kolor pod oczami. Korektor jest dość gęsty, ale też płynny i nie toporny, wystarcza mała ilość, żeby pokryć cały potrzebujący tego obszar. Dobrze się rozprowadza i wtapia w skórę, zarówno palcami, pędzelkiem jak i gąbką. Wygląda naturalnie i nie zciera się i nie wysusza w ciągu dnia, chociaż ja go dla pewności utrwalam pudrem. Nigdy nie wysuszył ani nie podrażnił mi cery. Fajnie współpracuje zarówno z podkładami jak i pudrem. Żeby nie być gołosłownym - na zdjęciu różnica pomiędzy "poprawionym" i naturalnym okiem. Na zdjęciu po korekcji jest tylko korektor, bez podkładu i pudru, które jeszcze doszlifowują efekt.
    Zalety:
    • Krycie
    • Konsystencja
    • Naturalny efekt
    • Gama odcieni

Zobacz także inne Korektory pod oczy