Korektory pod oczy

L'Oreal Paris True Match, Radiant Serum Concealer Rozświetlający korektor do twarzy

E-Glamour.pl
L'OREAL True Match Radiant Serum Concealer Korektor Pod Oczy 2R 4,7ml
L'OREAL True Match Radiant Serum Concealer Korektor Pod Oczy 4N 4,7ml
Loreal True Match Korektor Serum 4N Light Medium
L'Oréal Paris True Match Radiant

• 25 czerwca 2024 o 22:20
    Pielęgnujący, lekki w formule i kryciu
    Korektor posiada oryginalny aplikator w kształcie kopytka, jest dosyć twarde ale dobrze się nim nakłada produkt. Produkt zakłada nie tylko upiększanie ale także dbanie o skórę. W składzie zawiera kwas hialuronowy i kofeinę. Posiadam kolor 0,5 D i jest to jaśniutki, neutralny odcień, myślę, że będzie pasował do większości jasnych i bardzo jasnych karnacji. Korektor ma leciutką, kremową , bardzo przyjemną formułę. Daje bardzo ładne, naturalne, świetliste wykończenie. Używałam go go nie tylko pod oczy ale także na całą twarz. Krycie oceniam na słabe z możliwością delikatnego budowania do średniego. Niestety moja skóra potrzebuje większego krycia aby zakryć przebarwienia i niedoskonałości ale używałam go na całą twarz ze względu na ładne wykończenie,a w nefralgicznych miejscach używałam mocniej kryjącego korektora. Jeśli nie potrzebujesz mocnego krycia i lubisz kosmetyki dla makijażu wzbogacone składnikami pielęgnującymi to fajny produkt :)
  • 26 czerwca 2024 o 9:57
    Doskonałe krycie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Dziękuje za możliwość testowania tego produktu. Już od dawna szukałam korektora, który idealnie zakryje cienie pod oczami i będzie wyglądał spektakularnie. Udało się! To właśnie ten produkt został moim faworytem. Idealnie kryje cienie pod oczami oraz inne niedoskonałości. Dodatkowo nawilża skórę, przez co makijaż z użyciem tego produktu wygląda na promienny i rozświetlony. Aplikator również się bardzo dobrze sprawdza i można idealnie nałożyć produkt tam gdzie chcemy. Na pewno będę wracać do tego korektora i z pewnością wszystkim będę go polecać :)
  • 30 czerwca 2024 o 1:34
    Dobry korektor
    Korektor, który jednocześnie ma spełniać funkcje pielęgnacyjne. Testowałam odcień 2R - light medium. Kolor dobrze wtapia się w skórę i współgra z moim odcieniem cery. Konsystencja jest lekka, bardzo przyjemna. Nie wchodzi w zmarszczki, ani ich nie podkreśla. Krycie na dobrym poziomie. Wystarczy niewielka ilość, by zakryć cienie o średnim nasileniu. Jest komfortowy w noszeniu. Nie obciąża skóry, nie daje efektu ciężkości lub wysuszenia. Spełnia swoje właściwości nawilżające. Delikatnie rozświetla okolicę pod okiem. Aplikator jest dość duży, ale dobrze się nim pracuje.
  • 5 lipca 2024 o 11:31
    Nowy ulubieniec
    Rozświetlający korektor do twarzy L'Oréal to produkt idealnie maskujący niedoskonałości mojej trądzikowej cery i dodający skórze naturalnego blasku. Korektor ten jest lekki, łatwo się aplikuje, dzięki fajnemu aplikatorowi i nie obciąża skóry, co sprawia, że jest idealny zarówno do codziennego makijażu, jak i do bardziej wymagających okazji. Świetnie sprawdził się u mnie pod oczy, jak i baza pod cienie.
  • 4 lipca 2024 o 16:53
    Super zakrywa cienie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Świetnie zakrywa cienie pod oczami i ma mega wygodny do tego aplikator idealny nadający się w te okolice. Niestety na niedoskonałości jest za słaby. Bardzo naturalnie wygląda, a jednocześnie ładnie zakrywa cienie.