Peelingi do ciała

Love Your Body Peeling kawowy (różne rodzaje)

Love Your Body Aromatyczna Kawa peeling do ciała

• 1 grudnia 2024 o 22:06
    Naturalny kawowy peeling
    Takiego peelingu do ciała właśnie szukałam..teraz w większości w sklepach peelingi do ciała są olejowe z taką tłustą warstwą, bardzo tego nie lubię. Tutaj mamy peeling z naturalnych ziaren kawy z dodatkami nawilżającymi ale nie tworząc przy tym takiego masła. Ja mam go w wersji truskawkowej, o boziu..jak to pachnie mi ten zapach przypomina czekoladę z soczystym nadzieniem truskawkowym..mniam! Ziarnka nie są za ostre, ładnie peelingują i masują skórę. Świetny naturalny peeling dostępny w sklepie Biedronka.
  • 19 czerwca 2024 o 12:53
    Peeleng kawowy
    Peeleng kawowy dostępny w sklepach Biedronka. Atrakcyjna cena 9.99 Produkt jest super, pięknie złuszcza, ziarenka kawy są wyczuwalne na ciele. Natomiast wielki minus ma opakowanie, które pod prysznicem kompletnie się nie nadaje.
    Zalety:
    • Wyczuwalne ziarenka kawy
  • 26 stycznia 2023 o 22:36
    Fajny, ale nie dla mnie
    Peeling jest zapakowany w ładne, wygodne opakowanie, które pozwala zużyć produkt do końca. Peeling posiada świetny skład, mój akurat pięknie pachniał truskawką. Zdaje sobie sprawę, że podobny peeling łatwo wykonać samemu, ale czasem wygoda zwycięża. Konsystencja peelingu to typowe fusy po kawie, jednak opakowanie dobrze zabezpiecza je przed dodatkową wilgocią i naprawdę przez długi czas po otwarciu opakowania nie pojawi się tam pleśń. Przyznam szczerze, że skóra po użyciu peelingu jest naprawdę przyjemna w dotyku i pięknie pachnie truskawkami, a zapach utrzymuje się dosyć długo. Jednak to, co dzieje się podczas aplikacji peelingu w łazience, przyprawia mnie o mdłości. Peeling jest dosłownie na całej kabinie prysznicowej, a spłukanie tego wszystkiego zajmuje chwilę czasu, co jest dla mnie strasznie irytujące. Gdyby nie to, z całą pewnością kupiłabym ponownie ten produkt, a tak to trochę męczyłam się żeby go zużyć. Zdaję sobie sprawę, że brud to nieodłączny element peelingu kawowego, doświadczyłam tego na własnej skórze, ale raczej do niego nie wrócę. Jednak dla polecam bardzo osobom, którym nie straszne jest zmywanie tego peelingu, bo to naprawdę dobry produkt.
    • Wygladzenie
    Wady:
    • Fusy! Fusy wszędzie!
  • 13 maja 2022 o 6:05
    Kokos.... Bez kokosa???
    Skusiłam się na ten peeling bo tak był zachwalany i tani, 10 zł w biedronce. Liczyłam na sliczny kokosowy zapach, a co dostałam.... Przesłodzoną najtańszą kawę, która aż mdli swoim zapachem..cóż się dziwić skoro w składzie kokosa brak. Jest to peeling gruboziarnisty, nakłada się go nie wygodnie i robi mnóstwo bałaganu. Nie lubię, jak dla mnie to nie jest wart nawet tych 10 zł.
  • 19 października 2021 o 14:17
    Świetny słodki kokos
    Kupiłam wersję 'słodki kokos". Fajna papierowa torebka, wiadomo trzeba uważać żeby nie zamoczyć. Opakowanie zamykane strunowo. Piękny zapach! miałam już peelingi kawowe o zapachu kokosu, ale były średnio przyjemne, natomiast ten cudo! bardzo fajna konsystencja, sypka, ale tłusta. Dobrze trzyma się na mokrej skórze. Jak dla mnie idealna wielkość peelingu. Nie podrażnia skóry, a dokładnie ją oczyszcza. Łatwo się spłukuje. Skóra jest nawilżona i odświeżona. Na pewno kupię ponownie o ile uda mi się ją upolować.
    • działanie
    Wady:
    • ciężko trafić